Τι συμβαίνει πια με τις celebrities και τους πρώην τους; O Brad Pitt αποθέωσε τη Gwyneth Paltrow

Τι συμβαίνει πια με τις celebrities και τους πρώην τους; O Brad Pitt αποθέωσε τη Gwyneth Paltrow

Ο Brad Pitt στο Los Angeles

AP

Μήπως έχουν βρει κάποιο μυστικό για το πώς να γίνονται φίλες με τους πρώην;

Δεν ξέρουμε αν για κάποιους είναι πια τόσο εύκολο, αλλά το να έχεις κολλητή -φιλική- σχέση με τον πρώην σου ενέχει πολλούς προβληματισμούς. Από την άποψη ότι η σχέση βασιζόταν σε άλλο πλαίσιο -ερωτικό- και ξαφνικά πρέπει να διώξεις κάθε τέτοια σκέψη από το μυαλό σου. Άσε που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να υπάρχει εγωισμός και κάποιον από τους δύο και να μην μπορεί να δει κατευθείαν τον άλλον με τον επόμενο σύντροφό του παρά το ότι δε θέλει να είναι μαζί.

Πού θέλουμε να καταλήξουμε με όλα αυτά; Ο Brad Pitt και η Gwyneth Paltrow προστέθηκαν στη λίστα των πρώην ζευγαριών που λατρεύουν ο ένας τον άλλον. Δεν εκπλαγήκαμε ακριβώς, βέβαια, γιατί ο ηθοποιός απέδειξε ότι και με την Jennifer Aniston έχει αντίστοιχη σχέση.

Τώρα, λοιπόν, ο Brad έδωσε συνέντευξη στο site της Paltrow, Goop, για να προωθήσει το νέο brand ρούχων που κυκλοφορεί «God’s True Cashmere» και αναμενόμενα στο προσκήνιο ήρθε η πιο προσωπική τους σχέση.

Η γνώμη του Brad Pitt για τον μπαμπά της Gwyneth Paltrow

Παρά το ότι η -ερωτική- τους σχέση έληξε εδώ και πολλά χρόνια, ο Brad λάτρευε τον μπαμπά της Gwyneth, Bruce.

«Αυτός ο άνθρωπος ήταν αστείος. Ήσασταν πολύ αστείοι μαζί, κάτι που ήταν σπάνιο και δεν το είχα βιώσει συχνά, οπότε το λάτρεψα. Η διασκέδαση μεταξύ σας ήταν μεταδοτική. Μπορούσες απλά να δεις πόσο σε αγαπούσε», είπε ο 58χρονος ηθοποιός για τον Bruce Paltrow που πέθανε το 2002 στην ηλικία των 58 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο του φάρυγγα.

Οι δύο ηθοποιοί αγαπούν ο ένας τον άλλον

Πέρα από τον μπαμπά της Paltrow, οι ηθοποιοί, που άρχισαν να βγαίνουν το 1994, αρραβωνιάστηκαν και χώρισαν το 1997, άρχισαν να εκφράζουν την αγάπη που νοιώθουν ο ένας για τον άλλον.

Αφού παραδέχτηκαν ότι όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο και ήταν ευτυχές που τελικά δεν παντρεύτηκαν, η Gwyneth είπε στον Brad: «Είναι υπέροχο που σε έχω φίλο τώρα». Τότε, ο ηθοποιός τής είπε «Σ’ αγαπώ» και η 49χρονη σταρ του απάντησε «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ».