Η κόρη της Έλενας Ασημακοπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα & την περίμενε η πιο cute έκπληξη

Η κόρη της Έλενας Ασημακοπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα & την περίμενε η πιο cute έκπληξη

Πίσω στη μαμά της μετά τις διακοπές στην Ιταλία μαζί με τον μπαμπά της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Μπορεί η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο να μην είναι πια μαζί, ωστόσο οι δυο τους έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη 12χρονη Μαρία Ροζάρια, την οποία βάζουν πάνω απ' όλα. Γι' αυτό και προσπαθούν να περνούν και οι δύο χρόνο με τη μικρή τους, παρά το γεγονός ότι ο γνωστός ποδοσφαιριστής ζει πλέον μόνιμα στην Ιταλία.

Τις τελευταία μέρες, η κόρη τους είχε ταξιδέψει στη γειτονική χώρα προκειμένου να περάσει χρόνο με τον μπαμπά της, ωστόσο χθες (20/7) επέστρεψε στην Ελλάδα και η μαμά της την υποδέχτηκε με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο, δείχνοντάς της έμπρακτα πόσο πολύ της έλειψε.

Οι αλλαγές κάνουν καλό και η Έλενα Ασημακοπούλου κάνει δυνατό comeback μετά τον χωρισμό

Η Έλενα Ασημακοπούλου υποδέχτηκε την κόρη της με τον πιο γλυκό τρόπο

Με ένα μπουκέτο πολύχρωμες τουλίπες στα χέρια και γεμάτη λαχτάρα και ανυπομονησία, η ηθοποιός πήγε στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί την κορούλα της. «Νομίζω έκανα σωστή επιλογή για το κοριτσάκι μου!!!», έγραψε η Ασημακοπούλου στη φωτογραφία με τα λουλούδια που πήρε για την κόρη της, και εμείς επιβεβαιώνουμε!

Το πρώτο βράδυ μετά την επιστροφή της Μαρίας Ροζάριας στην Ελλάδα, μαμά και κόρη πέρασαν ένα ήσυχο βράδυ απολαμβάνοντας μια ταινία στο σινεμά και μετά κοιμήθηκαν αγκαλιά.

To διαζύγιο της Έλενα Ασημακοπούλου από τον Μπρούνο Τσιρίλο

Ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο έβαλαν οριστικό τέλος στη σχέση τους, ανακοινώνοντας στις αρχές του Ιουλίου πως δεν είναι πια μαζί. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην εγχώρια showbiz παρόλο που οι φήμες περί χωρισμού κυκλοφορούσαν αρκετούς μήνες πριν.

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε τον χωρισμό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όταν απάντησε σε ερώτηση follower της σχετικά με το αν έχει χωρίσει: «Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας».

https://www.instagram.com/p/CRcZHhfsQTy

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το Πάσχα του 2007 στη Μύκονο και ερωτεύτηκε παράφορα. Το 2010 ήρθε στη ζωή η κόρη τους Μαρία Ροζάρια η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Η Έλενα και ο Μπρούνο έκαναν θρησκευτικό γάμο το 2018, με παρανυφάκι την 8χρονη τότε κόρη τους.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Έλενας Ασημακοπούλου με την κόρη της, Μαρία Ροζαρία.

Πηγή φωτογραφιών: @elena_asimakopoulou