Οι αλλαγές κάνουν καλό και η Έλενα Ασημακοπούλου κάνει δυνατό comeback μετά τον χωρισμό

Οι αλλαγές κάνουν καλό και η Έλενα Ασημακοπούλου κάνει δυνατό comeback μετά τον χωρισμό

H γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Bruno Cirillo.

Την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια απουσίας ετοιμάζει η Έλενα Ασημακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός είχε αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της κόρης της, την οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην συζυγό της και ποδοσφαιριστή, Bruno Cirillo.

H ηθοποιός αποφάσισε να επιστρέψει στα υποκριτικά της καθήκοντα και όπως η ίδια ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα συμμετέχει στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη».

Η Έλενα Ασημακοπούλου μόλις ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα

Πρόκειται για μια δραματική σειρά με μυστήριο, ίντριγκα και εκδίκηση, καθώς αρκετοί από τους ήρωες επιστρέφουν για να διεκδικήσουν όσα τους πήραν. Το ευτυχές γεγονός της επιστροφής της στην τηλεόραση αποκάλυψε η ίδια η Έλενα Ασημακοπούλου με ένα Instagram-story. H ηθοποιός ανέφερε και το όνομα της ηρωίδας που θα υποδύεται αφού από την ερχόμενη σεζόν θα είναι η Ρένα.

Η ίδια άλλωστε σε συνεντεύξεις της πριν λίγο καιρό δεν δίσταζε να τονίσει ότι η τηλεόραση της έχει λείψει πολύ και επιθυμεί να επιστρέψει στον χώρο. Η περίοδος ενδείκνυται για ένα νέο ξεκίνημα αφού ο χωρισμός της από τον Bruno Cirillo την είχε «ρίξει» ψυχολογικά.

Μπρούνο Τσιρίλο: Η νέα ζωή μετά το διαζύγιο και οι διακοπές με την κόρη του

To διαζύγιο

Ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο έβαλαν οριστικό τέλος στη σχέση τους, ανακοινώνοντας πως δεν είναι πια μαζί. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην εγχώρια showbiz παρόλο που οι φήμες περί χωρισμού κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό.

https://www.instagram.com/p/CRcZHhfsQTy

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε τον χωρισμό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όταν απάντησε σε ερώτηση follower της σχετικά με το αν έχει χωρίσει: «Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας».

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το Πάσχα του 2007 στη Μύκονο και ερωτεύτηκε παράφορα. Το 2010 ήρθε στη ζωή η κόρη τους Μαρία Ροζάρια η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Η Έλενα και ο Μπρούνο έκαναν θρησκευτικό γάμο το 2018, με παρανυφάκι την 8χρονη τότε κόρη τους.

Πηγή κεντρικής: Elena_asimakopoulou