Κανείς δεν μπορεί να χωρίσει την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck στον μήνα του μέλιτος στο Παρίσι

Κανείς δεν μπορεί να χωρίσει την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck στον μήνα του μέλιτος στο Παρίσι

O Ben Affleck and Jennifer Lopez στην πρεμιέρα του "The Tender Bar" τον Δεκέμβριο του 2021

AP

Καυτά φιλιά και αγκαλιές όπου κι αν ο φακός τούς πετύχει.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι νεόνυμφοι και, ως είθισται, περνούν μία φάση μεγάλης ευτυχίας και έρωτα. Μερικά 24ωρα μετά την απόφασή τους να παντρευτούν στο Las Vegas, το ζευγάρι πέταξε για Παρίσι για να απολαύσουν λίγο προσωπικό χρόνο, ακόμα και με τους δημοσιογράφους να καταφέρνουν να τους εντοπίζουν.

Η JLo και ο Ben Affleck δεν μπορούν να «ξεκολλήσουν» ο ένας από τον άλλον

Από τη στιγμή που οι παπαράτσι αντιλήφθηκαν πως η 52χρονη σταρ και ο 49χρονος ηθοποιός βρίσκονται στην «πόλη του Φωτός» δεν υπήρχε περίπτωση να τους αφήσουν σε ησυχία. Έτσι, μετά τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν (θα τις δεις παρακάτω), νέο οπτικό υλικό έρχεται στην επιφάνεια, με το ζευγάρι να μην μπορεί «ξεκολλήσει». Αγκαλιές, φιλιά, κρατήματα από το χέρι αλλά και χρέη φωτογράφισης της JLo από τον Ben.

Καθώς φαίνεται, το ζευγάρι θέλει να ζήσει αυτήν την περίοδο της κοινής του ζωής δίχως να δίνει σημασία σε τίποτα και κανέναν.

Διάσημοι σε μία μέρα: Tο ζευγάρι που παντρεύτηκε μαζί με Lopez και Affleck στο Las Vegas

Οι πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι της Jennifer Lopez και του Ben Affleck στο Παρίσι

Μερικές ημέρες μετά τον γάμο τους, JLo και Ben Affleck απαθανατίστηκαν στο Παρίσι, το οποίο επέλεξαν για το πρώτο ταξίδι τους ως νεόνυμφοι. Η 52χρονη σταρ και ο 49χρονος ηθοποιός επισκέφτηκαν το εστιατόριο Matignon με τα παιδιά τους, την 14χρονη Emme, τη 16χρονη Violet και τη 13χρονη Seraphina. Από τις λήψεις έλλειπαν ο δίδυμος αδερφός της Emme, Max, και ο 10χρονος Samuel, οπότε δε γνωρίζουμε αν ήταν κι αυτοί εκεί.

«Ήταν με τα παιδιά τους στο εστιατόριο Matignon στο Παρίσι. Έμειναν στο εστιατόριο για περίπου δύο ώρες και τριάντα λεπτά στην ταράτσα. Υπήρχαν 4 σωματοφύλακες και 3 οχήματα», είπε μάρτυρας στο HollywoodLife.