Διάσημοι σε μία μέρα: Tο ζευγάρι που παντρεύτηκε μαζί με Lopez και Affleck στο Las Vegas

Κατερίνα Μπούσιου
Διάσημοι σε μία μέρα: Tο ζευγάρι που παντρεύτηκε μαζί με Lopez και Affleck στο Las Vegas
LOS ANGELES, CA - APRIL 23: Jennifer Lopez and Ben Affleck are seen on April 23, 2022 in Los Angeles, California. (Photo by Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images)

Οι νεόνυμφοι Airika και Demetrius Visaya, έζησαν από κοντά τον γάμο της χρονιάς και έχουν γίνει ήδη διάσημοι. «Γύρισα πίσω και είδα πως ήταν η Jennifer Lopez και o Ben Affleck και είπα: «Ω, θεέ μου» δήλωσε η νύφη. 

Η Airika και ο Demetrius Visaya, σε μία παρόρμηση της στιγμής, αποφάσισαν να παντρευτούν στην πόλη των γάμων, το Las Vegas. Και αυτή την ημέρα θα την θυμούνται για πάντα. Λίγο είναι να παντρεύονται την ίδια στιγμή, μαζί με τη Jennifer Lopez και τον Ben Affleck και να περιμένουν στην ουρά μαζί τους για τις άδειες; Το ζευγάρι περιέγραψε την εμπειρία του και έχουν γίνει ήδη διάσημοι.

Το πρώτο ξάφνιασμα

Η Jennifer Lopez είχε μιλήσει για αυτό το ζευγάρι στο newsletter στο προσωπικό της blog όταν ανακοίνωσε και επίσημα ότι παντρεύτηκε τον Ben. Όπως είχε γράψει: «Χθες το βράδυ, πετάξαμε στο Las Vegas, καθήσαμε στην ουρά για να πάρουμε την άδεια με άλλα τέσσερα ζευγάρια, στο ίδιο ταξίδι στην παγκόσμια πρωτεύουσα των γάμων. Μπροστά μας καθόταν ένα ζευγάρι, το οποίο είχε κάνει ταξίδι τριων ωρών από το Victorville». Το ζευγάρι αυτό ήταν η Airika και ο Demetrius Visaya, τους οποίους ανακάλυψε το τηλεοπτικό κανάλι ABC και έχουν γίνει ήδη διάσημοι, γιατί ήταν οι μόνοι αυτόπτες μάρτυρες του γάμου της χρονιάς, τους οποίους θα ζήλευε ο κάθε παπαράτσι και δημοσιογράφος, αυτή την στιγμή.

Σταμάτα ό,τι κάνεις και πίστεψε (άνετα) στα παραμύθια-Η Jennifer Lopez & ο Ben Affleck παντρεύτηκαν

https://www.instagram.com/p/CfAfaJNJWLx

Όπως είπε λοιπόν η Airika, κάποια στιγμή γύρισε το κεφάλι της και είδε να στέκονται πίσω της χαμογελαστοί, οι δυο σταρ του Hollywood και γύρισε αστραπιαία προς τον σύζυγό της και του είπε: «Ω, θεέ μου, είναι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck. Ο άντρας μου, όμως δεν με πίστεψε. Αλλά εγώ από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως ήταν η Jlo». Όπως αποκάλυψε στην δημοσιογράφο, φωτογραφίες δεν επέτρεψαν να βγάλουν μαζί τους αφού ήταν μυστικός ο γάμος τους και είχαν μία τρυφερή κουβέντα μαζί τους για δέκα λεπτά, καθώς το διάσημο ζευγάρι, ήθελε να μάθει για την δική τους ιστορία αγάπης. «Κατευθυνθήκαμε μετά στο παρεκλήσσι, όπου μας περίμεναν τα μέλη της οικογένειας μας, αλλά ξεχάσαμε τελείως τον δικό μας γάμο! Οι δικοί μας άνθρωποι επίσης το ξέχασαν και ούρλιαζαν από χαρά μόλις είδαν μαζί μας, την Jennifer».

Το ζευγάρι δεν είχε κατορθώσει να κάνει τον γάμο του λόγω πανδημίας τα τελευταία χρόνια και προέκυψε εντελώς τυχαία το ευχάριστο γεγονός. Νωρίτερα γιόρταζαν τα γενέθλια του μικρού τους γιου στο σπίτι τους στο Victorville και ξαφνικά αποφάσισαν να πάρουν όλη την οικογένεια και να κάνουν το ξαφνικό 4ωρο ταξίδι στο Las Vegas. Η παρόρμηση της στιγμής όμως τους έφερε αυτό το ανέλπιστο δώρο. Τώρα πια θα έχουν επέτειο γάμου την ίδια μέρα με τους Bennifer. Λέτε να τους καλέσουν και την δεξίωση που ετοιμάζουν για τον γάμο τους;

Photo credits Getty Images