Γάμος μέσα στο φθινόπωρο για Άρη Σοϊλέδη και Μαρία Αντωνά έναν χρόνο μετά την πρόταση γάμου

Γάμος μέσα στο φθινόπωρο για Άρη Σοϊλέδη και Μαρία Αντωνά έναν χρόνο μετά την πρόταση γάμου

Έχει περάσει ένας χρόνος ακριβώς από εκείνη την πρόταση γάμου- υπερπαραγωγή του φιναλίστ του φετινού Survivor στην αγαπημένη του παρουσιάστρια.

Πέρασαν έξι μήνες χώρια λόγω Survivor, άκουσαν πολλά για τη σχέση τους, δεν κατάφεραν να πάρουν την κούπα του ριάλιτι επιβίωσης στο σπίτι, όμως η σχέση τους παραμένει πιο δυνατή από ποτέ.

Γάμος προ των πυλών!

Ο φιναλίστ του φετινού Survivor, Άρης Σοϊλέδης και η αγαπημένη του Μαρία Αντωνά θα ανέβουν φέτος τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life, ο Άρης και η Μαρία σχεδιάζουν να παντρευτούν το διάστημα μεταξύ τέλη Σεπτεμβρίου και αρχές Οκτωβρίου.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι οι καλοί τους φίλοι, Κώστας Φραγκολιάς με την σύντροφό του, Δώρα, ο Απόστολος Ρουβάς, αλλά και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, συμπαίκτες του Άρη στο Survivor.

https://www.instagram.com/p/CgCv2bQIR4A

Τον Ιούλιο του 2021, ο Άρης Σοϊλέδης έκανε μια πρόταση γάμου – υπερπαραγωγή στην εδώ και χρόνια αγαπημένη του με την Αντωνά να αποκαλύπτει:

«Κάποια στιγμή μου είπε να πάμε για ένα γεύμα για να γνωρίσουμε κάτι συμπαίκτες του και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος, στολισμένο, πολύ ωραία μουσική και ένα drone ήρθε και έφερε το δαχτυλίδι. Έστησε υπερπαραγωγές, το αγόρι μου σε αυτά είναι τρομερός».

https://www.instagram.com/p/CRuMREaBuXM

Ο Άρης είχε υμνήσει τη στήριξη της Μαρίας τους μήνες που ήταν μέσα στο παιχνίδι γράφοντας:

https://www.instagram.com/p/CfoOZjlIjis

«Φεύγoντας για το παιχνίδι μου είπες κάποια πράγματα στα οποία έπεσες σε όλα μέσα … Χωρίς εσένα δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο… χωρίς εσένα δεν θα πετύχαινα όσα πέτυχα χωρίς εσένα όλα θα ήταν αλλιώς …. Για αυτό και θέλω να σου πω δημόσια πως είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί και είσαι η δύναμη μου … σε ευχαριστώ για όλη την στήριξη όχι μόνο στο παιχνίδι αλλά για όλα αυτά τα χρόνια … Σ’ αγαπώ και θέλω πάντα να σε βλέπω να χαμογελάς γιατί το αξίζεις», ενώ και η Μαρία είχε παραδεχτεί πως το εξάμηνο που πέρασε μακριά από τον Άρη δεν ήταν το καλύτερο της ζωής της:

«Είσαι το μεγαλύτερο μου έπαθλο! Οι μεγαλύτερες νίκες σου είναι αυτές που έχεις πετύχει σε αυτήν την ζωή , το ποσό έχεις παλέψει το ποσό έχεις βοηθήσει απλόχερα όλους γύρω σου ..το ποσό πάντα έδινες … Αξίζει σήμερα να είσαι ο νικητής ! Για το ποσό πολεμήθηκες για το ποσό κατηγορήθηκες για όλα οσα σε αδίκησαν ! Και γιατί απλά έχεις σπάσει κάθε ρεκόρ σε νίκες ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ! Σε λατρεύω»!

Πάντως, στο πρόσφατο Yes I Do catwalk, είδαμε την Αντωνά με κοντό νυφικό αλλά και στην πρόβα με πιο μακρύ!

marytheotoki_280645885_148105254447302_635291180804268080_n.jpg
yesidogr_285933262_704012647524123_3382781866372740713_n.jpg