Η Μαριάννα Τουμασάτου λέει πως με τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της «δεν θα πάρει ποτέ σύνταξη»

Η Μαριάννα Τουμασάτου λέει πως με τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της «δεν θα πάρει ποτέ σύνταξη»
Instagram

Αφέθηκε στα χέρια του κομμωτή της και με το νέο της look κάνει «παράπονα» πως φαίνεται ακόμα πιο νέα. 

Αν και η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν ιδιαίτερα σταθερή όσον αφορά τα μαλλιά της όλα αυτά τα χρόνια, μάλλον το θέμα ήταν να μην γίνει η αρχή. Από την στιγμή που αποφάσισε να τολμήσει την πρώτη αλλαγή στο hair look της, η μία διαδέχθηκε την άλλη και- πράγματι- κάθε μία την ανανέωνε και πιο πολύ από την προηγούμενη.

Διάθεση για αλλαγές

Κάθε χρώμα, κούρεμα και χτένισμα μοιάζει σωστό πάνω της. Ίσως γιατί η ομορφιά εκπέμπεται πάντα από μέσα και εκείνη έχει άφθονη εσωτερική ομορφιά, ικανή να «φωτίσει» όλο τον χώρο γύρω της.

Η ηθοποιός λοιπόν αποδεικνύεται σίγουρα σταθερή όσον αφορά στους ανθρώπους που κερδίζουν την εμπιστοσύνη της, όπως ο κομμωτής της, Ιωάννης Μιχαλέλης, ο οποίος επιμελείται κάθε νέα της αλλαγή. Έτσι και το πιο πρόσφατο make over της φέρει την υπογραφή του.

Πρόκειται για ένα πολύ μοντέρνο μακρύ καρέ, με ελαφρύ φιλάρισμα και φράντζα, το οποίο την ανανέωσε πολύ. Προσέδωσε στο μαλλί της πολύ όγκο, κίνηση και «αέρα» ενώ τόνισε ακόμη περισσότερο το νεανικό της vibe. Αν και στις μέρες μας οι γυναίκες δεν έχουν ηλικία, η Μαριάννα Τουμασάτου το έχει πια πάει στο επόμενο level όλο αυτό το ageless concept.

Χαμογελαστή, φυσική, αυθεντική και με υπέροχο μακιγιάζ, πόζαρε στο πλευρό του κομμωτή της.

https://www.instagram.com/p/CgUxgtELmSW

Μάλιστα, αστειευόμενη για το πόσο πιο νέα την κάνει να δείχνει το νέο της look, εξέφρασε το «παράπονό» της στον Ιωάννη Μιχαλέλη. «Μου κόβεις χρόνια και δεν θα πάρω σύνταξη. Θα μείνω στον μισθό», είπε με χιούμορ και η αλήθεια είναι πως μοιάζει να την χωρίζουν πολλά, πολλά χρόνια από την ηλικία συνταξιοδότησης.

Η γνωστή ηθοποιός έχει πια βρει όσα ζητούσε στο λαμπερό, με ανταύγειες ξανθό της χρώμα, το οποίο της ταιριάζει πολύ. Αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά και τον τόνο της επιδερμίδας της, με έναν αξιοζήλευτο τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CfFBl-dLoQl

Και, αν και της πήγαιναν και τα πιο μακριά μαλλιά, το καρέ απογείωσε τη γοητεία της.

https://www.instagram.com/p/CccqmSlsh9k

Αξιέπαινη είναι και η απόχρωση των φρυδιών της, καθότι σπάνια βλέπουμε κάποια να έχει τόσο on point χρώμα φρυδιών.

https://www.instagram.com/p/CbuoM5esOqw
https://www.instagram.com/p/Ca4uv6aMleO

Συνήθως, όσες βάφουμε τα μαλλιά μας ξανθά είτε «ανοίγουμε» υπερβολικά και τα φρύδια μας, κάτι που μειώνει πολύ την ένταση του βλέμματός μας, είτε- αντίθετα- τα διατηρούμε πολύ σκούρα με αποτέλεσμα να δείχνει μη φυσικό.

https://www.instagram.com/p/CXTAcrIIvK2

Η Μαριάννα Τουμασάτου, σχεδόν έναν χρόνο πριν με πιο μακριά και ελαφρώς σκουρότερα μαλλιά

https://www.instagram.com/p/CTSnNXvo-3j
https://www.instagram.com/p/CMAk-UUlNoH

Και 1,5 χρόνο πριν, με μελί μαλλιά

https://www.instagram.com/p/CFu2RQZFVSo

Ενώ πιο πριν, τα διατηρούσε σε ένα γλυκό καστανό – καστανόξανθο χρώμα.

https://www.instagram.com/p/CC59xvlJivK

Σε πρόσφατη συνέντευξή της για το περιοδικό Allure, η Kim Kardashian είχε δηλώσει πως «νιώθει άλλος άνθρωπος όταν είναι ξανθιά». Να ισχύει άραγε αυτό και για τη Μαριάννα Τουμασάτου;

https://www.instagram.com/p/CUC6tQto-Cd

Μιλώντας για τον κομμωτή της, είχε πει: «Δεν είναι τυχαίο που έχω στο προφίλ της σελίδας μου τόσες δικές σου φωτο! Κάθε άνθρωπος νιώθει κάποια στιγμή την ανάγκη για αλλαγή, ειδικά οι ηθοποιοί, είναι σημαντικό λοιπόν ο άνθρωπος που μας φροντίζει να μας αγαπάει! Εύχομαι να σας αγαπάνε όπως ο Γιάννης μου, εμένα! Είναι σημαντικό όχι μόνο να έχετε όμορφα και μοντέρνα μαλλιά αλλά να είναι τα μαλλιά που σας πάνε! Να είναι τα μαλλιά που θα σας φτιάχνουν την ψυχολογία όταν πάτε στον καθρέφτη!»

Πάντως, αυτό που μπορούμε να συμπεράνουμε με ασφάλεια μετά από τόση έρευνα στο προφίλ της, είναι ότι το γαλλικό είναι το αγαπημένο της μανικιούρ. Η ηθοποιός είτε αφήνει τα νύχια της άβαφα είτε- όταν τα βάφει- προτιμά ένα διακριτικό κλασικό Frenchie manicure με διάφανη βάση. Όχι γαλακτερή, ούτε ροζ.

https://www.instagram.com/p/Ca6g3-Ft3fm

Πολλοί οι λόγοι που ο κόσμος αγαπάει τη Μαριάννα

Βέβαια, οι λόγοι για να λατρέψει κανείς τη Μαριάννα Τουμασάτου προχωρούν πολύ πιο βαθιά από τα μαλλιά, το μανικιούρ και το μακιγιάζ της. Είναι η φίλη, μαμά, συνάδελφος που όλες θα θέλαμε να έχουμε για να συζητάμε και να μας δίνει πολύτιμες συμβουλές.

Η πιο πρόσφατη φορά που θέλαμε να τη χειροκροτήσουμε ήταν όταν μίλησε για την αποφυλάκιση Λιγνάδη στην εκπομπή «Alpha Τώρα», λέγοντας:

«Δεν έχω καμία γνώση των νομικών, ούτε μπορώ να σταθώ απέναντι σε κάποιον νομικό, ο οποίος μπορεί να μου πει αποστομωτικά πράγματα για το πώς έχει τηρηθεί το γράμμα του νόμου. Βεβαίως αυτά που θα έγιναν δεν θα είναι παράτυπα. Αν ήταν θα μιλούσαμε τώρα για ένα πραξικόπημα, για μία χούντα, δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει μαζευτεί τόσος κόσμος στα social media που φωνάζει ότι ένας άνθρωπος που έχει καταδικαστεί, που έχει αποδεδειγμένα πράξει βιασμούς απέναντι σε ανήλικα ότι μπορεί να πάει σπίτι του, να πιει καφέ, να δει τους φίλους του, να έχει τα ίδια δικαιώματα με κάποιον που δεν έχει βιάσει, δεν έχει κακοποιήσει, δεν έχει ενοχλήσει.

Μιλάμε για ανθρώπους που έχουν καταδικαστεί. Το δόκιμο δεν είναι να κλαίνε παιδιά βιασμένα, παιδιά ταλαιπωρημένα, παιδιά που δεν θα ξαναγυρίσουν στην παιδικότητά τους, παιδιά που έχουν καταστρέψει τις ζωές τους για πάντα να φοβούνται. Δηλαδή τον γνωστό βιαστή τον αφήνουν έξω; Να μαζέψουμε μόνο τον άγνωστο; Οι μάρτυρες ήταν πολλοί και είπαν πως είναι ένα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο. Ποιος από αυτούς που ψήφισαν να βγει έξω θα πάρει την ευθύνη για τις επόμενες ψυχές; Και δεν είναι προσωπικό με τον Δημήτρη Λιγνάδη, είναι με οποιονδήποτε άνθρωπο κακοποιεί παιδιά και ενήλικες».

Και επειδή δεν διστάζει να μιλά και για πιο προσωπικά θέματα, η Μαριάννα Τουμασάτου είχε αποκαλύψει και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» είχε πει στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Τα κιλά χάθηκαν γιατί έπρεπε να χαθούν λόγω ενός πολύ σοβαρού προβλήματος στη μέση μου. Από την υπερκόπωση είχε βραχυνθεί το νεύρο και με χτύπαγε, έκλαιγα από τους πόνους και ήταν οι πόνοι οδύνες. Επί τέσσερις μήνες ήμουν σε αυτή την κατάσταση και έπαιρνα παυσίπονα βαριά, τα οποία προκάλεσαν και εθισμούς.

Αυτά τα βαριά φάρμακα, επειδή το συκώτι δεν είναι φτιαγμένο για να παίρνουμε τόσα πολλά φάρμακα, έπρεπε να δουλέψω και έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να διαχειριστώ ούτε τα χάπια του θυρεοειδούς. Αναγκάστηκα λοιπόν να μπω σε μια συνθήκη που θα έπρεπε να προσέξω τον εαυτό μου. Επειδή σε αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να παίζεις, πήγα σε ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους.

Το συκώτι κράσαρε, γέμισε λίπος και δεν μπορούσε να δουλέψει. Τα παυσίπονα τα έχω σταματήσει με πολλή προσοχή από την ώρα που συνήλθα. Το συκώτι δεν δούλευε σωστά, δεν μεταβόλιζε ούτε τις τροφές ούτε τα χάπια ούτε τίποτα».

Θυμίζουμε, ότι η ηθοποιός έχει αποκτήσει μία κόρη από τον γάμο της με τον σύζυγό της και επίσης ηθοποιό, Αλέξανδρο Σταύρου.