6 φορές που η Γαία Μερκούρη ήταν ίδια με τη μαμά της, Δωροθέα

6 φορές που η Γαία Μερκούρη ήταν ίδια με τη μαμά της, Δωροθέα

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει η Γαία Μερκούρη στο προφίλ της δείχνουν την ομοιότητα.

Η Δωροθέα Μερκούρη είναι μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς και μοντέλα της χώρας. Η 48χρονη καλλονή γεννήθηκε το 1974 στην Καλαβρία και κάποια στιγμή κατά την εφηβεία της μετακόμισε με τους γονείς της στην Ελλάδα. Μόλις στην ηλικία των 17 ετών ξεκίνησε να καταπιάνεται με τον τομέα του modelling και η καριέρα της απογειώθηκε παράλληλα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, στο προσκήνιο έχει έρθει η κόρη της, Γαία. Η Γαία Μερκούρη είναι 18 ετών και ονειρεύεται να ασχοληθεί με την τέχνη και συγκεκριμένα με τη σκηνοθεσία. Η σχέση της με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο, ήρθε στο προσκήνιο -αναμενόμενα-, καθώς πρόκειται για τα παιδιά δύο πολύ αγαπημένων celebrities.

Η ομοιότητα της Γαίας Μερκούρη με τη μαμά της

Αυτό που δε γίνεται να μην παρατηρήσεις, ωστόσο, είναι ότι η Γαία είναι ίδια η μαμά της και όσο περισσότερο μεγαλώνει τόσο πιο εμφανής είναι η ομοιότητα μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/CIdw9Uis-f0
https://www.instagram.com/p/CFMs-iqgQPe

Στον λογαριασμό που διατηρεί η Γαία στο Instagram, υπάρχουν πολλές φωτογραφίες στις οποίες μπορείς να παρατηρήσεις πόσο μοιάζουν μαμά και κόρη. Ειδικά στην περιοχή των ματιών και στο στόμα, τα γονίδια «μιλούν» από μόνα τους.

Δωροθέα Μερκούρη: Οι κόρες της μεγάλωσαν πολύ - Δες το φωτογραφικό άλμπουμ

Πέρα από τη Γαία, η Δωροθέα Μερκούρη έχει άλλη μία κόρη, την 21χρονη Ηλέκτρα. Η Ηλέκτρα ζει στο Άμστερνταμ και σπουδάζει μόδα στο Amsterdam Fashion Institute. Και η Ηλέκτρα είναι ένα πολύ εντυπωσιακό κορίτσι με πολύ ανοιχτά ξανθά μαλλιά.

Δες στη συνέχεια μερικές φωτογραφίες της μεγάλης κόρης της Δωροθέας Μερκούρη.