Η Ανθή Βούλγαρη πάντρεψε την αδερφή της & αυτός ο γάμος δεν είχε καμία σχέση με τον δικό της

Η Ανθή Βούλγαρη πάντρεψε την αδερφή της & αυτός ο γάμος δεν είχε καμία σχέση με τον δικό της

«Η πιο όμορφη νύφη. Σε αγαπάω αδερφούλα μου», έγραψε η δημοσιογράφος. Το κλασικό νυφικό, τα ονόματα στα νυφικά γοβάκια, και τα πλάνα από το μυστήριο. 

Η Ανθή Βούλγαρη έχει μια υπέροχη σχέση με την αδερφή της, Ελένη, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου (23/7) παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και κουμπάρα ήταν η παρουσιάστρια της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega».

Πραγματοποιώντας έναν κλασικό γάμο, η Ανθή συνόδευσε την αδερφή της στην εκκλησία και την καμάρωσε μαζί με όλη την οικογένεια και αγαπημένα πρόσωπα, ντυμένη νυφούλα.

Η χαρά και η συγκίνηση της παρουσιάστριας δεν μπορούσαν να κρυφτούν, με την ίδια να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο, δείχνοντας την απεριόριστη αγάπη που τρέφει για την αδερφή της. «Η πιο όμορφη νύφη. Σε αγαπάω αδερφούλα μου», έγραψε η Ανθή Βούλγαρη σε ένα στιγμιότυπο όπου η αδερφή της σημείωνε κάτω από το νυφικό γοβάκι της τα ονόματα των ανύπαντρων γυναικών που παρευρίσκονταν στον γάμο.

Ο boho γάμος της Ανθής Βούλγαρη και του Κώστα Κωνσταντινίδη στο Πήλιο, με sneakers και μπότες

Τον Σεπτέμβριο του 2020, η Ανθή Βούλγαρη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και έκανε τους πάντες να μιλούν για τον ανατρεπτικό γάμο της με τον αγαπημένο της Κώστα Κωνσταντινίδη.

https://www.instagram.com/p/CEy4C7LjNgM

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Πήλιο και όπως μπορείς να διαπιστώσεις και μόνη σου, δεν είχε καμία σχέση με την παραδοσιακή τελετή που επέλεξε να κάνει η αδερφή της.

https://www.instagram.com/p/CEw_W1TJFzZ

Η δημοσιογράφος επέλεξε να δώσει τον γάμο της ροκ αλλά και boho πινελιές, τηρώντας παρ' όλα αυτά τα ήθη και τα έθιμα του τόπου. Πήρε μια στάμνα με νερό, πήγε στην εκκλησία πάνω σε άλογο, όμως τη διαφορά έκαναν οι μπότες που επέλεξε να φορέσει αντί για πέδιλα ή γοβάκια, και τα sneakers με τα οποία συνδύασε ο σύζυγός της το γαμπριάτικο κοστούμι του.

https://www.instagram.com/p/CEzg0_BDJi-

Πηγή φωτογραφιών: @anthivoulgari