Τα δίμετρα πόδια της Σταματίνας Τσιμτσιλή με σορτσάκι φαίνονται τρίμετρα - Αυτά τα σχέδια επιλέγει

Τα δίμετρα πόδια της Σταματίνας Τσιμτσιλή με σορτσάκι φαίνονται τρίμετρα - Αυτά τα σχέδια επιλέγει
Instagram

Έχει άπειρα σχέδια και τα περισσότερα είναι ψηλόμεσα. Πάρε ιδέες για τέλεια looks. 

Επειδή όταν τα κομπλιμέντα προέρχονται από γυναίκα προς μια άλλη γυναίκα έχουν μεγαλύτερη αξία, καλό είναι να μην τα «λυπόμαστε». Να τα χαρίζουμε απλόχερα σε άλλες γυναίκες, να τις βλέπουμε να χαίρονται και να γνωρίζουμε πως έχουμε συμβάλλει σε αυτό. Φυσικά με τον όρο «κομπλιμέντα» δεν εννοούμε να εκθειάζουμε όσα δεν μας αρέσουν στον βωμό των δημοσίων σχέσεων, αλλά να λέμε τα ειλικρινή και καλοπροαίρετα θετικά μας σχόλια για όσα πράγματι μας αρέσουν.

Όπως αυτό που θα κάνουμε τώρα για τα καλλίγραμμα πόδια της Σταματίνας Τσιμτσιλή, που αποτελούν και το δυνατό της σημείο. Η παρουσιάστρια του Alpha φαίνεται να συμφωνεί μαζί μας αν κρίνουμε από τις ενδυματολογικές της επιλογές, καθώς επενδύει συχνά στο μίνι μήκος.

Έτσι, την βλέπουμε να επιλέγει κοντά φορέματα και φούστες, μα κυρίως σορτς. Το key κομμάτι του καλοκαιριού που όλες (πρέπει να) έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας μιας και μπορεί να φορεθεί από το πρωί στα ψώνια, μέχρι την παραλία και το βραδινό cocktail στο νησί.

Η οικοδέσποινα του Happy Day, κάθε φορά που φορά σορτσάκι, μας κάνει και από μια στιλιστική πρόταση. Για όλες τις Happy Καλοκαιρινές ημέρες που μας μένουν φέτος λοιπόν, συγκεντρώσαμε τις 10 καλύτερες προτάσεις από αυτές παρακάτω.

Με σορτσάκι σε neutral απόχρωση για τα καλοκαιρινά office looks. Αρκεί να συνδυαστεί με λιγότερο αποκαλυπτικό top, πιο «ήσυχο» χτένισμα και μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/Ce5RRmfjaG4

Με denim σορτς και μαύρο πουκάμισο στην έξοδο με φίλες για ψώνια και αγορές.

https://www.instagram.com/p/Ce8aAuGjdH9

Με see through top και μαγιό, στην παραλία

https://www.instagram.com/p/CgEcugCjiK8

Με λευκό μπλουζάκι και σανδάλια για τη βόλτα στο νησί

https://www.instagram.com/p/CgekRwJD2D-

Ολόσωμη φόρμα- σορτσάκι για τις βραδινές εμφανίσεις και εξόδους για ποτό

https://www.instagram.com/p/Cfs3bRfKHFR

Με κοστούμι για απίστευτα chic ‘n sexy εμφανίσεις

https://www.instagram.com/p/CeLZINxj_Go

Με λευκό πουκάμισο για βόλτα στη θάλασσα

https://www.instagram.com/p/CdSiTMzq92A

Και brunch

https://www.instagram.com/p/CdS_rWmq24d

Αλλά και floral πουκάμισο για εξερευνήσεις στα σοκάκια του νησιού

https://www.instagram.com/p/CcnoHyoKAhO

Και ένα ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι με crop top για- κυριολεκτικά- παντού.

https://www.instagram.com/p/Cf5x9DQjjs3

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αγαπά τα σορτσάκια όλα αυτά τα χρόνια που τη γνωρίζουμε και όχι μόνο το φετινό καλοκαίρι, αφού αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του στιλ της.

https://www.instagram.com/p/CRMAosJjs2C

Όλη αυτή η καλοκαιρινή ανεμελιά ενδεχομένως να οφείλεται και στην επαγγελματική της σταθερότητα, καθώς εδώ και μήνες η Σταματίνα Τσιμτσιλή γνωρίζει ότι για μια ακόμη χρονιά θα παρουσιάζει την εκπομπή Happy Day μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Σε συνέντευξή της βέβαια τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε παραδεχθεί ότι τα πράγματα μάλλον δεν ήταν ακόμη και τόσο σίγουρα. Όταν ρωτήθηκε «Μετά από 8 χρόνια στο Happy Day, θεωρείς ότι κλείνει ο κύκλος σιγά σιγά;» στον αέρα της εκπομπής Status με τον Κωνσταντίνο Καμέα, είχε πει: «Δεν ξέρω να σου απαντήσω ειλικρινά. Μπορεί να αναγκαστώ ή μπορεί και να επιλέξω να κάνω κάτι άλλο. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ξεκάθαρο μέσα μου. Είμαι τόσο ευγνώμων για όλο αυτό που συμβαίνει και τόσο ευτυχισμένη με όλο αυτό που συμβαίνει, που ακόμα και αν πρέπει να κλείσει ο κύκλος, ίσως να μην έχω τη δυνατότητα να το αντιληφθώ.

https://www.instagram.com/p/CNjg6cdjTBQ

Συνήθως λες ότι θέλω να μετακομίσω όταν δεν σου αρέσει κάτι στο σπίτι μου μένεις ή έχεις την ανάγκη μιας αλλαγής. Εγώ σε γενικές γραμμές είμαι τόσο καλυμμένη σε αυτό που ζω που δεν νιώθω αυτή την ανάγκη. Ωστόσο, δεν σου κρύβω, ότι σαν επαγγελματίας όταν έρθει αυτή η στιγμή θα τα βάλω κάτω, θα τα σκεφτώ και θα αποφασίσω.

https://www.instagram.com/p/CNU9L9JD5_n

Και άλλες χρονιές όταν έληγε το συμβόλαιό μου είχα σκεφτεί μήπως να κάνω κάτι άλλο, αλλά τελικά μέσα μου κάτι μου έλεγε ότι ακόμα αυτός ο όμορφος κύκλος που υπάρχει πρέπει να μείνει ανοιχτός. Ακόμα είναι νωρίς. Είμαστε ούτε στα μισά της σεζόν, οπότε αυτή τη στιγμή στοχοπροσηλώνομαι στο πώς πάμε τώρα και στο τι συμβαίνει τώρα.

Για το μέλλον έχω σκεφτεί διάφορα πράγματα. Μου αρέσει πολύ το ζωντανό πρόγραμμα, οπότε θα ήθελα να παραμείνω σε μια ζωντανή εκπομπή γιατί θεωρώ ότι αυτό που συμβαίνει και διαμορφώνεται εκείνη τη στιγμή είναι κάτι που μπορώ να το υποστηρίξω πολύ καλά και είναι αυτό που μου ταιριάζει. Από εκεί και πέρα έχω μάθει στη ζωή μου να μη λέω όχι και να μη βάζω ταμπέλες.

Θυμάμαι όταν είχα πρωτοξεκινήσει στην ιδιωτική τηλεόραση, είχα πει ότι το μόνο πράγμα που δεν θα έκανα θα ήταν μια εκπομπή με ζώδια γιατί δεν ξέρω αστρολογία και μία εκπομπή μαγειρικής. Λίγα χρόνια μετά, όταν η Ζήνα Κουτσελίνη μου πρότεινε μια εκπομπή μαγειρικής, την έκανα. Ως παρουσιάστρια βέβαια, αλλά δεν έχει σημασία, την έκανα. Από τότε πήρα ένα μάθημα ποτέ μη λες ποτέ. Είμαι ανοιχτή, τα κουβεντιάζω όλα, τα βάζω κάτω, τα επεξεργάζομαι και θα αποφασίσω όταν έρθει η στιγμή».

https://www.instagram.com/p/CM_gqMYDWSy

Ενώ σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ, είχε αποκαλύψει για τη δημόσια εικόνα της και το αν νιώθει πίεση που οι προβολείς είναι τόσα χρόνια στραμμένοι πάνω της: «Δεν πιέζομαι ιδιαίτερα. Απλώς με τα χρόνια έμαθα να προσέχω, να φιλτράρω κάπως τα πράγματα. Πέρσι, για παράδειγμα, μες στην καραντίνα, μια μέρα που είχα φτιάξει πίτσα για πρώτη φορά και ήμουν χαρούμενη, ανέβασα μια φωτογραφία μου στο Instagram. Και επειδή έτυχε να φοράω σορτσάκι και ήταν χειμώνας, δέχτηκα κάτι απίστευτα αρνητικά σχόλια. Το ίδιο και άλλη μια φορά, που φωτογραφήθηκα στη Ραφήνα, σε μια περίοδο που τα μέτρα για τη μετακίνηση ήταν κάπως πιο χαλαρά. Κατάλαβα λοιπόν πως επειδή ο κόσμος δέχεται μεγάλη πίεση και ψάχνει πιθανόν τρόπους να την εκτονώσει, πρέπει να είμαι πιο προσεκτική. Να μην προκαλώ.

Με θυμώνει ο διαδικτυακός εκφοβισμός, δεν θα πω ψέματα. Το έχω αποδεχτεί όμως και έχω μάθει κάπως να ζω με αυτό, από τη στιγμή που τα social media είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Τι άλλη επιλογή έχω; Να κλείσω τους λογαριασμούς μου; Όχι, δεν θα κάνω σε κανέναν αυτή τη χάρη».

https://www.instagram.com/p/CNQILSbDEK5