Το φόρεμα- σακάκι έχει τη δική του καλοκαιρινή εκδοχή- Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το φοράει ήδη

Ναταλία Κατσακιώρη
Το φόρεμα- σακάκι έχει τη δική του καλοκαιρινή εκδοχή- Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το φοράει ήδη

Ένα key item που μπορείς να φορέσεις και ως καλεσμένη σε γάμο.

Έχουμε περάσει μεγάλες δόξες με αυτό το συγκεκριμένο item. Τι εξόδους, τι parties, τι ρεβεγιόν και Πρωτοχρονιές! Το φόρεμα-σακάκι είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα ανδρόγυνα, αλλά θανατηφόρα sexy κομμάτια της ντουλάπας μας, και είχε γίνει το απόλυτο trend πριν λίγες μόνοι χειμερινές σεζόν. Τώρα πια ανήκει στην κατηγορία των κλασικών και αγαπημένων. Οι περισσότερες έχουμε παοκτήσει το κλασικό μαύρο blazer dress, με έντονους ώμους και έξι κουμπιά συνήθως.

Μπορούμε, όμως, να φορέσουμε ένα τέτοιου στυλ φόρεμα- σακάκι ακόμη και το καλοκαίρι; Η απάντηση είναι, όχι. Έτσι, όπως το έχουμε τουλάχιτσον στο μυαλό μας, δυστυχώς όχι. Είναι κατεξοχήν winter item και οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις, όσον αφορά τα παπούτσια, είναι είτε γόβες, είτε κάποιο πέδιλο σε luxury υλικό. Δεν θα μπορούσε δηλαδή να σταθεί με κάποιο καλοκαιρινό πέδιλο ή με τις αγαπημένες μας wedges σε καμία περίπτωση.

Παρόλες τις παραπάνω πληροφορίες η Σταματίνα Τσιμτσιλή ίσως βρήκε το μοναδικό τρόπο να το φέρει στο καλοκαίρι.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με καλοκαιρινό blazer dress. Ναι γίνεται!

https://www.instagram.com/p/Cf8YslfjpRk

Η Σταματίνα κατάφερε να βάλει το μόνο ίσως φόρεμα- σακάκι που μπορεί να μοιάζει καλοκαιρινό. Σε λευκό χρώμα, με έξι κλασικά κουμπιά, το σακάκι μετατράπηκε σε γιλέκο. Η ανοιχτή του πλάτη το έκανε ακόμη πιο εντυπωσιακό, αφού το συγκεκριμένο item έχει διακοσμηθεί και με glittery κρόσσια, που είναι από μόνα τους ένα κόσμημα πάνω στο σώμα.

Το απόλυτο matching παπούτσι είναι φυσικά τα μαύρα strappy σανδάλια, που δημιούργησαν το απόλυτο black and white σύνολο. Κομψό, απλό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό με έναν elegant τρόπο. Το συγκεκριμένο outfit είναι ιδανικό, αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση, αφού σίγουρα θα ξεχωρίσεις με ένα τόσο minimal yet classy ρούχο, που δύσκολα θα φοράει και κάποια άλλη. Αν μάλιστα τα καταφέρεις και εντοπίσεις στην αγορά μία pastel εκδοχή, τότε go for it!