Η Κορίνα Στεργιάδου άφησε μία μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της

Ιωάννα Τζανή
Η Κορίνα Στεργιάδου άφησε μία μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της

Πώς είναι σήμερα η Playmate 1998 που είναι παντρεμένη με τον πολίστα Αντώνη Βλοντάκη. Η καλλονή, έχει δηλώσει για τον άντρα της ζωής της: « Δεν παρακολουθώ το σίριαλ του Αντώνη. Δεν βλέπω τις ερωτικές του σκηνές. Εγώ τον γνώρισα αθλητή, δεν τον γνώρισα ηθοποιό ώστε να αποδεχτώ ότι θα φιλήσει κάποια άλλη» .

Η Κορίνα Στεργιάδου μάγευε τους πάντες στο πέρασμά της τη δεκαετία του '90 και αποτελούσε ένα από τα πιο επιτυχημένα και όμορφα μοντέλα της εποχής. Μάλιστα, το 1998 στέφθηκε Playmate, κάτι που απογείωσε την καριέρα της και την έκανε να κλείνει τη μία δουλειά μετά την άλλη, αλλά και να ασχοληθεί με το τραγούδι. Όχι για πολύ βέβαια... Δύο χρόνια αργότερα γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, Αντώνη Βλοντάκη, και τα παράτησε όλα για να αφοσιωθεί στην οικογένεια που δημιούργησαν. Με τον πολίστα έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τη Μαλένα, την Ηλέκτρα και τον Σπύρο, τα οποία λατρεύει και όλοι μαζί περνούν υπέροχες οικογενειακές στιγμές.

24 χρόνια μετά τη στέψη της, το διάσημο μοντέλο των '90s παραμένει κούκλα και εντυπωσιακή, με τη φυσική ομορφιά και το καλλίγραμμο σώμα που την χαρακτήριζαν πάντα, να μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο.

Έχεις δει τον Αντώνη Βλοντάκη σε ηλικία τεσσάρων και εικοσιτεσσάρων ετών; Απλά κούκλος

Η απλότητα και η φυσικότητα που προωθεί μέσω των social media την κάνουν να παραμένει σύμβολο θηλυκότητας και ομορφιάς, ενώ όπως μπορείς να διαπιστώσεις και μόνη σου κοιτάζοντας τις παρακάτω φωτογραφίες, η Κορίνα Στεργιάδου δεν έχει πειράξει τίποτα ούτε στο πρόσωπο αλλά ούτε και στο σώμα της.

Ο γάμος με τον Αντώνη Βλοντάκη και το... παράπονο

Η Κορίνα Στεργιάδου και ο Αντώνης Βλοντάκης είναι μαζί εδώ και 21 χρόνια και τα συναισθήματα αγάπης και λατρείας που τρέφουν ο ένας για τον άλλον είναι απεριόριστα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τον Οκτώβριο του 2021, η Κορίνα είχε αναφερθεί στη σχέση με τον σύζυγό της, την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική και τις ερωτικές σκηνές.

https://www.instagram.com/p/BtYuJeSHZWK

«Δεν μπορούμε και οι δύο να έχουμε τηλεοπτικό χρόνο. Μας έχει προταθεί να κάνουμε μαζί εκπομπή και είπαμε όχι. Δεν παρακολουθώ το σίριαλ του Αντώνη, μόνο αποσπάσματα. Δεν προλαβαίνω. Δεν βλέπω τις ερωτικές του σκηνές. Εγώ τον γνώρισα αθλητή, δεν τον γνώρισα ηθοποιό ώστε να αποδεχτώ ότι θα φιλήσει, θα πιάσει, θα χουφτώσει. Οπότε δεν μπορώ να σου πω ότι μου αρέσει. Κι αν ο Αντώνης αντίστοιχα ήταν στη δική μου θέση δεν θα του άρεσε», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι έχουν περάσει κρίση στον γάμο τους, η οποία ξεπεράστηκε με τη συζήτηση.

Πηγή φωτογραφιών: @corinastergiadou