Ξεχάστε την Ιουλία - Η Αντιγόνη Κουλουκάκου γίνεται ξανά μοντέλο σε ένα ιδιαίτερο fashion project

Κατερίνα Μπούσιου
Ξεχάστε την Ιουλία - Η Αντιγόνη Κουλουκάκου γίνεται ξανά μοντέλο σε ένα ιδιαίτερο fashion project

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η γη της ελιάς» όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποζάρει στον φακό της Μάρας Δεσύπρη, 

Η ηθοποιός επιστρέφει στον γνώριμο για εκείνη χώρο της μόδας με τον οποίο είχε ασχοληθεί στα πρώτα χρόνια της νιότης της και των σπουδών της στην Ιταλία. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου γίνεται ξανά μοντέλο σε ένα ιδιαίτερο fashion project και ποζάρει στον φακό της Μάρας Δεσύπρη εντελώς διαφορετική από την δυναμική τηλεοπτική μανιάτισσα Ιουλία.

https://www.instagram.com/p/CgKCIqqI-o0

Once a model always a model

Η Αντιγόνη σαγηνεύτηκε από τον χώρο της μόδας όταν βρέθηκε στα 20 της χρόνια στην Ιταλία και έκανε κάποιες συνεργασίες, πριν αποφασίσει, πως η υποκριτική είναι ο επαγγελματικός δρόμος τον οποίο θέλει να ακολουθήσει. Εκείνη την εποχή είχε δεχθεί και την φιλοφρόνηση από τον διάσημο ηθοποιό Αλ Πατσίνο, ο οποίος και λόγω του ονόματος της, την είχε παρομοιάσει ως «μία όμορφη τραγωδία» στην συνάντησή τους. Η ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει για λίγο τα τηλεοπτικά της βάσανα ως Ιουλία στην Μάνη και επιστρέφει σε ρόλο μοντέλου, στον φακό της Μάρας Δεσύπρη για τον οίκο Maison Margiela για την συλλογή ΜΜ6 Spring-Summer 2022, η οποία όπως γράφει στην ανάρτησή της, εμπνέεται από το επαναστατικό πνεύμα των καλλιτέχνιδων του υπερρεαλισμού, όπως η Claude Cahun, η Leonora Carrington και η Dorothea Tanning.

https://www.instagram.com/p/CgTua49o_cf

Η ηθοποιός είχε μιλήσει λίγους μήνες πριν στο Queen.gr τόσο για την σχέση της με την μόδα αλλά και τα στυλιστικά της λάθη τα οποία πρέπει να αποφεύγουμε: «Βασικοί κανόνες ευπρέπειας, σε συνδυασμό με την καλαισθησία, σε αποτρέπουν από οποιοδήποτε λάθος της εμφάνισης. Αλλά και ο τρόπος με τον οποίο κινούμαστε και υπάρχουμε σε έναν χώρο, θα πρέπει να συμβαδίζει με την εμφάνιση μας. Είναι λάθος η στιλιστική προσέγγιση της μόδας γενικότερα, τα ρούχα τα φοράμε δεν μας φορούν. Ποτέ».

Γη της Ελιάς - Η Αντιγόνη Κουλουκάκου στο Queen.gr: Ο Al Pacino μου είπε...είσαι όμορφη ως τραγωδία!

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ωστόσο θα επιστρέψει πολύ σύντομα ως η κομψή Ιουλία Βρετάκου στην σειρά. Αντιμετωπίζοντας μεγάλες προκλήσεις στον δεύτερο κύκλο της Γης της ελιάς. Αλλά και προβλήματα στον γάμο της με τον Γιώργη. Τα πρώτα «σύννεφα» με τις συνεχείς διαφωνίες τους, θα αργήσουν ωστόσο να γίνουν καταιγίδα. Όλα κινούνται στα πρώτα επεισόδια, γύρω από την σύλληψη της Αθηνάς και της πραγματικής της σχέσης με τον Δημήτρη. Μέχρι να τελειώσει η δίκη της, η Ιουλία και όλη η οικογένεια θα βρίσκεται σε μεγάλη αναστάτωση.

https://www.instagram.com/p/CeyCHk3oyjV