Και το γαμήλιο tour στο Παρίσι συνεχίζεται: Η JLo και ο Ben Affleck επισκέφθηκαν το Λούβρο

Ιωάννα Τζανή
Και το γαμήλιο tour στο Παρίσι συνεχίζεται: Η JLo και ο Ben Affleck επισκέφθηκαν το Λούβρο

Οι νεόνυμφοι και τα παιδιά τους απόλαυσαν μια ιδιωτική ξενάγηση στο εμβληματικό μουσείο το απόγευμα της Τρίτης (26/7), ενώ ολοκλήρωσαν τη βραδιά τους με ζεστή σοκολάτα στον κήπο του ιστορικού ξενοδοχείου George V.

Μετά τα παθιασμένα φιλιά και τις ρομαντικές βόλτες, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είπαν να προσθέσουν λίγη... κουλτούρα στο ταξίδι του μέλιτός τους στο Παρίσι.

Αφού απόλαυσαν ένα γρήγορο γεύμα στη βεράντα του Cafe Marly, οι νεόνυμφοι και τα παιδιά τους επισκέφθηκαν το εμβληματικό Μουσείο του Λούβρου, φτάνοντας το απόγευμα της Τρίτης (26/7) προς έκπληξη δεκάδων θαυμαστών και τουριστών που τους είδαν ξαφνικά μπροστά τους και άρχισαν να τους απαθανατίζουν.

Να βρεις έναν άντρα σαν τον Ben Affleck να τρέχει στο ταξίδι του μέλιτος λες και είσαι η JLo

«Η επίσκεψή τους κράτησε περίπου δυόμισι ώρες», αποκάλυψε ένας υπάλληλος του μουσείου.

Η JLo συνεχίζει να μοιράζει μαθήματα στιλ

Για την επίσκεψη στο μουσείο του Λούβρου, η JLo επέλεξε να φορέσει ένα κεντημένο πλεκτό μπλουζάκι «Chez Moi» από τον οίκο Dior, τζιν παντελόνι και ψηλές ροζ πλατφόρμες, σε συνδυασμό με μια γαλάζια τσάντα Birkin. Ο Affleck επέλεξε ένα γκρι μπλουζάκι, μπλε παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.

Με τέσσερα μουσεία και γκαλερί που έχουν ήδη καταγραφεί κατά τη διάρκεια της πενθήμερης επίσκεψής τους στη γαλλική πρωτεύουσα, ο Affleck και η Lopez έχουν απολαύσει όλα όσα έχει να προσφέρει το Παρίσι.

Μετά την επίσκεψη στο Λούβρο, το ζευγάρι επέστρεψε στο ανακαινισμένο πολυκατάστημα Samaritaine που επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Κυριακή (24/7), θαυμάζοντας για περίπου δύο ώρες τον συνδυασμό του σχεδιασμού Art Nouveau και των προϊόντων πολυτελείας.

Για να κλείσει τη μέρα, η οικογένεια κατευθύνθηκε για μια βόλτα με τα φώτα των Ηλυσίων Πεδίων στο ιστορικό Hotel George V και απόλαυσε ζεστές σοκολάτες στον κήπο.

Την Παρασκευή (22/7), οι νεόνυμφοι εθεάθησαν να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται σε ένα παγκάκι στο πάρκο για περισσότερες από δύο ώρες. Μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι ήταν «σαν έφηβοι... πολύ τρυφεροί, πολύ προσεκτικοί», προσθέτοντας: «Δεν ήταν πολύς ο κόσμος εκείνη την ώρα του πρωινού και δεν αποσπάστηκαν. Ήταν μόνο αυτοί».

Η JLo και ο Ben Afleck έκαναν μια βόλτα στην πόλη με τα παιδιά τους την ίδια μέρα, περπατώντας στην περιοχή Marais και τη Rue des Rosiers, μέχρι το Centre Pompidou. Πήγαν, επίσης, για ψώνια και επισκέφθηκαν τον Σηκουάνα στο Musée d'Orsay.

Celebrity Sightings In Paris - July 24th, 2022

«Απολαμβάνουν ένα υπέροχο οικογενειακό ταξίδι στο Παρίσι. Είναι το πρώτο τους οικογενειακό ταξίδι στην Ευρώπη. Η Jennifer είναι η πιο ευτυχισμένη. Της αρέσει που παντρεύηκε. Της αρέσει να είναι η κυρία Affleck. Είναι πολύ ενθουσιασμένη που είναι παντρεμένη με τον Ben. Είναι πολύ ευγνώμων που είχαν μια δεύτερη ευκαιρία», είπε πηγή στο People.

Η Jennifer Lopez αναμένεται σύντομα να ταξιδέψει στο ιταλικό νησί Κάπρι, όπου θα πραγματοποιήσει το LuisaViaRoma για το φιλανθρωπικό γκαλά της UNICEF το ερχόμενο Σάββατο (30/7).