Να βρεις έναν άντρα σαν τον Ben Affleck να τρέχει στο ταξίδι του μέλιτος λες και είσαι η JLo

Να βρεις έναν άντρα σαν τον Ben Affleck να τρέχει στο ταξίδι του μέλιτος λες και είσαι η JLo

O Ben και η Jennifer ζουν στιγμές όλο έρωτα και πάθος στο Παρίσι και οι εμφανίσεις χεράκι - χεράκι δεν τελειώνουν.

Οι νεόνυμφοι Jennifer Lopez και Ben Affleck περνούν τις καλύτερες στιγμές της ζωής τους στο Παρίσι, όπου απολαμβάνουν τον μήνα του μέλιτός τους.

Αφού γιόρτασε τα 53α γενέθλιά της στη γαλλική πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στο αγαπημένο στέκι των διασημοτήτων La Girafe, το οποίο βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, η Λατίνα σταρ έκανε όλα τα βλέμματα να στραφούν επάνω της την ώρα που έβγαινε από το Hôtel de Crillon με τον Affleck τη Δευτέρα (25/7).

Κανείς δεν μπορεί να χωρίσει την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck στον μήνα του μέλιτος στο Παρίσι

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα μπλε φόρεμα-πουκάμισο που αναδείκνυε τη λεπτή μέση της, το οποίο συνδύασε με μεγάλα, εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου και διακριτικά σκουλαρίκια.

Celebrity Sightings In Paris - July 25th, 2022

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν ξεκολλούν ο ένας από τον άλλον. Πιο ερωτευμένοι από ποτέ, η JLo και ο Ben Affleck «το ζουν» στους δρόμους του Παρισιού, με τους πάντες να σταματούν και να τους απαθανατίζουν.

Στο ταξίδι του μέλιτος, το ζευγάρι είναι κυριολεκτικά «στα μέλια»

Τα διεθνή Μέσα, που παρακολουθούν και καταγράφουν την κάθε κίνηση του ερωτευμένου ζευγαριού, αναφέρουν ότι οι δυο τους πήγαν με τα παιδιά τους περιπάτους σε διάσημους δρόμους της πόλης ενώ δεν παρέλειψαν και την εξόρμηση στον Σηκουάνα με κατεύθυνση το Musée d’Orsay.

Όπως θα διαπιστώσεις και στο παρακάτω βίντεο, η Jennifer και ο Ben αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα, με τα παθιασμένα φιλιά και τις αγκαλιές να χαρακτηρίζουν αυτό το ταξίδι.

«Ήταν σαν δύο έφηβοι σε ένα παγκάκι στο πάρκο. Πολύ στοργικοί, πολύ προσεκτικοί. Δεν ήταν πολύς ο κόσμος εκείνη την ώρα και δεν υπήρχαν περισπάσεις. Ήταν μόνο αυτοί», ανέφερε χαρακτηριστικά μια πηγή στο People.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλες τις φωτογραφίες από το ταξίδι της Jennifer Lopez και του Ben Affleck στο Παρίσι.

Υπήρξαν πάντως και στιγμές, που ο Ben λύγισε από την κούραση του honeymoon και εντοπίστηκε από τους παπαράτσι να κοιμάται του καλού καιρού.

O ξαφνικός γάμος στο Las Vegas

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι καλή. Και τελικά η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια πέρασαν.

Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χτες το βράδυ, πετάξαμε στο Las Vegas, περιμέναμε στην ουρά για να βγάλουμε την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, όλοι στο ίδιο ταξίδι στην παγκόσμια πρωτεύουσα του γάμου», έγραψε ανάμεσα στην ανάρτησή της στο «On the JLo» η σταρ και συνέχισε:

«Ίσα που φτάσαμε στο λευκό γαμήλιο παρεκκλήσι μέχρι τα μεσάνυχτα. Έμειναν ανοιχτά για μερικά λεπτά και μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες μέσα σε μία ροζ cabrio Cadillac, που είχε χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο τον βασιλιά (αλλά αν θέλαμε τον ίδιο τον Elvis να εμφανιστεί, το κόστος ήταν μεγαλύτερο και θα ήταν στο κρεβάτι», πρόσθεσε η Lopez στο Newsletter της μετά τον γάμο.

Πηγή photo: Getty