Κόνι Μεταξά-Μάριος Καπότσης: Οι νέες couple goals φωτογραφίες από το γαμήλιο ταξίδι στις Μαλδίβες

Κόνι Μεταξά-Μάριος Καπότσης: Οι νέες couple goals φωτογραφίες από το γαμήλιο ταξίδι στις Μαλδίβες

Tο νιόπαντρο ζευγάρι χαλαρώνει σε εξωτικό προορισμό και δεν σταματά να δημοσιεύει εντυπωσιακές λήψεις.

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης επισφράγισαν τον έρωτά τους το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουλίου στα Φαλάσαρνα των Χανίων, σε μια τελετή άκρως παραμυθένια. Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του Άγιου Εφραίμ, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένας δεύτερος σε αμερικάνικο στιλ γάμος που πραγματοποιήθηκε στην παραλία, παρουσία 200 καλεσμένων.

Η νύφη έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ μέσα στο υπέροχο και κομψό νυφικό της σχεδιάστριας Maria Konidi, ενώ ο γαμπρός φόρεσε μαύρο κοστούμι με παπιγιόν από τον σχεδιαστή Ερωτόκριτο, ο οποίος ήταν παρών και στην τελετή.

«Υπάρχει υγεία στη σχέση μας, η σχέση είναι σοβαρή. Το να κάνω οικογένεια και παιδιά είναι ένας από τους στόχους της ζωής μου. Οι γονείς μου είναι παντρεμένοι πάνω από 30 χρόνια και αποτελούν για μένα πρότυπο ζωής. Είναι δύσκολο να κρατήσει ένας γάμος τόσα χρόνια και είμαστε πολύ ευλογημένοι ως οικογένεια. Η δημιουργία οικογένειας και παιδιών είναι ένας από τους άμεσους στόχους μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Μάριος Καπότσης.

«Έχω δηλώσει ξανά πως ήξερα ότι θα παντρευτώ τον Μάριο από πολύ νωρίς. Είναι ένας άνθρωπος που σου εμπνέει εμπιστοσύνη αλλά πέρα από αυτό είναι πολύ υποστηρικτικός, κυρίως στη δουλειά και στα όνειρά μου. Ό,τι βάζει στο μυαλό του το καταφέρνει και πάντα βρίσκει λύσεις. Έχει τεράστια καλοσύνη και είναι πολύ φωτεινός. Νομίζω ότι μια γυναίκα δεν ζητάει κάτι άλλο από έναν σύντροφο», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της η Κόνι Μεταξά.

https://www.instagram.com/p/CgEIOWNjL_0

Το γαμήλιο ταξίδι στις Μαλδίβες

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους οι νεόνυμφοι αναχώρησαν για το ταξίδι του μέλιτος, σε μαγευτικό προορισμό. Το ζευγάρι επέλεξε τις Μαλδίβες για να χαλαρώσει, να κάνει spa και να γευτεί τα νόστιμα πιάτα του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου έμειναν.

metaxa_kapotsis.jpg

Τόσο η τραγουδίστρια αλλά και ο πολίστας, δημοσίευσαν υπέροχες λήψεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

H Κόνι πραγματοποίησε Q&A με τους ακόλουθούς της όπου απάντησε σε απορίες που είχαν σχετικά με το εξωτικό ταξίδι τους.

https://www.instagram.com/p/Cgg9os5jOWM

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης παραδίδουν μαθήματα πόζας

Tο νιόπαντρο ζευγάρι μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα με το κοινό του στο Instagram, με τον Μάριο Καπότση να είναι λίγο πιο διακριτικός, σε αντίθεση με τη σύζυγό του, η οποία διατηρεί μια πολύ ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/CgeFS7FMgIp

Πηγή κεντρικής: kmetaxa