Υπόδειγμα μητέρας η Leticia Calderón: Οι δύο γιοι της 56χρονης «Εσμεράλντα» και το σύνδρομο Down

Υπόδειγμα μητέρας η Leticia Calderón: Οι δύο γιοι της 56χρονης «Εσμεράλντα» και το σύνδρομο Down

Η ξαφνική επιτυχία, η οικογένεια, τα προβλήματα με τον Νόμο και η εικόνα της σήμερα. 

Η εποχή των 90s χαρακτηρίστηκε από πολλά φαινόμενα, αλλά, αν θέλουμε να εστιάσουμε στον καθαρά τηλεοπτικό τομέα, οι μεξικάνικες σειρές είχαν την τιμητική τους. Η Μαρία της Γειτονιάς, η Σφετερίστρια και πολλές άλλες τηλενουβέλες είχαν κατακλύσει τα μεσημέρια μας και οι πρωταγωνιστές τους έγιναν γνωστοί σε όλον τον πλανήτη μέσα στα πρώτα επεισόδια που προβλήθηκαν.

Μία από τις παραπάνω περιπτώσεις ήταν και η Εσμεράλντα. Η Leticia Calderón ήταν η ηθοποιός που ανέλαβε να υποδυθεί το τυφλό κορίτσι που άλλαξε θέση με ένα νεογέννητο αγοράκι με τίμημα μερικές πολύτιμές πέτρες. Εξ ου και το όνομά της: Εσμεράλντα.

Όταν η Leticia Calderón έγινε σταρ της τηλεόρασης

Η Calderón ήταν τότε η συμπρωταγωνίστρια του ήδη καταξιωμένου γόη του είδους, Fernando Cοlunga, και η ηθοποιός είχε έρθει ακόμα και στην Ελλάδα, με το κοινό τότε να βρίσκεται σε ξέφρενη διάθεση και να δημιουργεί κλοιό γύρω της μόνο για να την αγγίξει.

Σήμερα, η Calderón είναι 56 ετών και πλέον έχει πάρει την απόφαση να εστιάσει περισσότερο στα παιδιά της, τον Luciano και τον Carlo. Ο Luciano πάσχει από σύνδρομο Down. Από το 2000 έως το 2008, μάλιστα, δε συμμετείχε σε καμία τηλενουβέλα, όμως, το 2012, ο ρόλος της «κακιάς» στο Amor Bravio τής έδωσε το βραβείο της Καλύτερης Γυναίκας Ανταγωνίστριας στα 31α TVyNovelas Awards.

Ο πατέρας των παιδιών της είναι στη φυλακή

Στις 9 Ιουλίου του 2019, ο πρώην σύζυγος της Calderón και πατέρας των παιδιών της, Juan Collado, συνελήφθη και μπήκε στη φυλακή με την κατηγορία εγκλημάτων που σχετίζονται με οργανωμένο έγκλημα και με δραστηριότητες με παράνομους πόρους. Οι λογαριασμοί του «πάγωσαν» αυτομάτως, ενώ, το 2021, η ηθοποιός δήλωσε πως, αν για κάποιον λόγο, κάτι της συνέβαινε, δε θα αναλάμβανε τη φροντίδα των παιδιών ο πατέρας αλλά η οικογένειά της. Τα, δε, παιδιά δεν έχουν ζητήσει να πάνε στη φυλακή να τον δουν, όμως, θα τα στηρίξει όποια κι αν είναι η απόφασή τους στην πορεία.

Αυτό μπορεί να οφείλεται και στο γεγονός ότι ανέκαθεν η σχέση του Collado με τα παιδιά δεν ήταν και η καλύτερη. To 2018, η Calderón δήλωσε για τον πρώην της: «Δεν τα επισκέπτεται, δεν τα διδάσκει, δεν περνάει πολύ χρόνο μαζί τους, αλλά αυτός είναι ο πατέρας τους και τα αγαπάει», ενώ συμπλήρωσε: «Δε χρειάζομαι κανέναν άντρα για να μεγαλώσω τα παιδιά μου».

https://www.instagram.com/p/CIM-DwUj4i9

Η ηθοποιός αγαπάει τη φυσική ομορφιά

Η Letizia Calderón πέρα από υπερήφανη μαμά, έχει ενεργή παρουσία στα social media, στα οποία και επιλέγει να εμφανίζεται δίχως φίλτρα αγκαλιάζοντας τη φυσική της ομορφιά.

https://www.instagram.com/p/CORGbTpjT67