Η Γη της ελιάς: Το νέο τρέιλερ με φόνους, χωρισμούς και μια απαγωγή συγκλόνισε το Twitter

Ιωάννα Τζανή
Η Γη της ελιάς: Το νέο τρέιλερ με φόνους, χωρισμούς και μια απαγωγή συγκλόνισε το Twitter

Ένας φόνος, ένας χωρισμός, μία απαγωγή, ένα καθοριστικό δικαστήριο και ένας νέος ανατρεπτικός έρωτας είναι εκείνα που χαρακτηρίζουν το τρέιλερ του δεύτερου κύκλου της σειράς.

Όλα είναι έτοιμα για τη δεύτερη σεζόν της Γης της Ελιάς, που επιστρέφει από Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του Mega, και οι φανατικοί τηλεθεατές δεν μπορούν να περιμένουν!

Το συγκλονιστικό τρέιλερ του δεύτερου κύκλου κυκλοφόρησε το βράδυ της Πέμπτης (28/7) και τα πρώτα πλάνα συγκλόνισαν το τηλεοπτικό κοινό που ως συνήθως έκανε χαμό στο Twitter.

Στη Γη της ελιάς έκαναν φωτογράφηση για τον Β' Κύκλο: Ποιες πρωταγωνίστριες έκλεψαν την παράσταση

Οι ανατρεπτικές εξελίξεις που κόβουν την ανάσα

Το τρέιλερ δίνει όλα τα spoilers που ήθελαν να γνωρίζουν οι τηλεθεατές και τα γεγονότα περιλαμβάνουν πολύ πόνο, αγωνία, έρωτα, αλλά και αίμα!

Οι ζωές των πρωταγωνιστών γίνονται άνω κάτω και τίποτα δεν είναι πια ίδιο στη Μάνη... Η δίκη της Αθηνάς πραγματοποιείται, με τον Ισίδωρο να της γυρίζει την πλάτη και να μιλάει με τα χειρότερα λόγια για εκείνη.

Ο Κουράκος και η Ιουλία χωρίζουν, κάτι που δίνει μεγάλη χαρά στους τηλεθεατές αφού όλοι θέλουν την Ιουλία να είναι ξανά ζευγάρι με τον Στάθη. Βέβαια, ένας νέος έρωτας περιμένει και τον Γιώργη, με το τηλεοπτικό κοινό να υποθέτει πως πρόκειται για την Ευτυχία.

Ο Μάνος και η Μαρίνα επιτέλους παντρεύονται και υιοθετούν τη μικρή Αγγελική, ενώ η Μυρτάλη μπλέκει σε ένα περίεργο παιχνίδι πάθος με τον Αλέξη, ο οποίος προχωρά σε ακόμη μια δολοφονία, εκείνη του Χρήστου.

Η απαγωγή της Βασιλικής και του Φίλιππου, αλλά και η απόπειρα δολοφονίας εναντίον της Ισμήνης μπροστά στον ίδιο της τον πατέρα, συγκλονίζουν.

Δες το τρέιλερ:

Τα σχόλια των χρηστών του Twitter

Το τηλεοπτικό κοινό αδημονεί για την έναρξη του δεύτερου κύκλου, έναν κύκλο που αναμένεται να είναι ακόμη πιο σοκαριστικός και ανατρεπτικός από τον πρώτο.

Εκείνο που σόκαρε περισσότερο τους χρήστες του Twitter ήταν η εικόνα της αγαπημένης τους Αθηνάς (Άντζελας Γκερέκου) με χειροπέδες και η απαγωγή του Φίλιππου και της Βασιλικής.

Όσο για τον νέο έρωτα που εξελίσσεται ανάμεσα στην Μυρτάλη και τον Αλέξη, οι τηλεθεατές ήταν προετοιμασμένοι αφού τα σημάδια είχαν φανεί από το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, όπου οι δυο τους έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί έξω από το αυτοκίνητο της Μυρτάλης.

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις τα tweets των τηλεθεατών για το συγκλονιστικό τρέιλερ του β' κύκλου της Γης της ελιάς.