Στη Γη της ελιάς έκαναν φωτογράφηση για τον Β' Κύκλο: Ποιες πρωταγωνίστριες έκλεψαν την παράσταση

Στη Γη της ελιάς έκαναν φωτογράφηση για τον Β' Κύκλο: Ποιες πρωταγωνίστριες έκλεψαν την παράσταση

Όλες οι backstage φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media.

Διάλειμμα από τις καλοκαιιρνές τους διακοπές έκαναν οι πρωταγωνιστές της Γης της ελιάς προκειμένου να φωτογραφηθούν για τον δεύτερο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς του Mega. Τα γυρίσματα και οι προετοιμασίες για τα νέα επεισόδια έχουν ήδη ξεκινήσει και οι συντελεστές ετοιμάζουν για τους τηλεθεατές έναν κύκλο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου και έκτοτε οι ηθοποιοί βρήκαν λίγο χρόνο για να απολαύσουν τη θάλασσα και τον ήλιο. Ωστόσο τώρα επέστρεψαν σύσσωμοι στην Αθήνα και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του Γιώργου Καπλανίδη για τις επίσημες φωτογραφίες της δεύτερης σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CgevFI6Davz

Γη της ελιάς: Οι πρωταγωνιστές απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές πριν τον δεύτερο κύκλο

Η διευθύντρια του γραφείου Τύπου του Mega δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα από τη διαδικασία της επίσημης φωτογράφησης, στην οποία συμμετείχαν η Άντζελα Γκερέκου, ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Χρύσα Παππά, η Ιφιγένεια Τζόλα, ο Τάσος Ιορδανίδης, η Ιφιγένεια Πιερίδου, η Αφροδίτη Λιάντου, ο Βασίλης Μίχας, ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, η Αντιγόνη Νεοφύτου, η Ήβη Νικολαϊδου και η Στέφανη Χαραλάμπους.

Στη φωτογράφηση, όλοι οι πρωταγωνιστές ήταν πολύ εντυπωσιακοί και super ανανεωμένοι μετά τις στιγμές ξεγνοιασιάς που απόλαυσαν τον Ιούλιο.

https://www.instagram.com/p/Cgb9W0_Dbd8

Η Ελπίδα εισβάλλει στον δεύτερο κύκλο της σειράς σε ρόλο έκπληξη

Ο δεύτερος κύκλος αναμένεται να είναι ακόμη πιο ανατρεπτικός, με πολλές εκπλήξεις - τόσο δυσάρεστες όσο και ευχάριστες - να περιμένουν τους πρωταγωνιστές.

Το cast θα είναι το ίδιο, ωστόσο όπως αποκάλυψε τις αρχές Ιουλίου ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», θα έχουμε μια πολύ ευχάριστη προσθήκη. Η Ελπίδα είναι το πρόσωπο που εισβάλλει στη σειρά, ενώ ο ρόλος της θα συνδεθεί με τη ζωή της Αθηνάς (Άντζελα Γκερέκου).

Πρόκειται για την πρώτη φορά που θα δούμε τη γνωστή τραγουδίστρια σε ρόλο ηθοποιού. Η Ελπίδα και ο σκηνοθέτης της σειράς Ανδρέας Γεωργίου έχουν αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση εδώ και πολλά χρόνια, επομένως δεν θα μπορούσε να του αρνηθεί... Άλλωστε, ο γνωστός παραγωγός φροντίζει στις δουλειές του να έχει ανθρώπους που αγαπάει και θαυμάζει, γι' αυτό επιλέγει συχνά τους ίδιους συνεργάτες.