Καλλιόπη & Αστέρης εκτός Σασμού είναι & κάτι ακόμα εκτός από μαμά - γιος: Είναι οι καλύτεροι φίλοι

Καλλιόπη & Αστέρης εκτός Σασμού είναι & κάτι ακόμα εκτός από μαμά - γιος: Είναι οι καλύτεροι φίλοι

Οι φωτογραφίες από τους γάμους των Μαρία Τζομπανάκη και Ορφέα Αυγουστίδη και η υπέροχη σχέση που κατακτήσανε. 

Μαρία Τζομπανάκη και Ορφέας Αυγουστίδης

Το hashtag #familygoals μοιάζει πλέον τόσο βαρετό και παρωχημένο, αφού έχει συνοδέψει περισσότερες λεζάντες από όσες μπορούμε να θυμηθούμε. Κάθε όμορφη, χαριτωμένη οικογένεια αποτελεί family goal, είτε είναι αναγνωρίσιμη είτε μη, με hashtag ή χωρίς.

Ωστόσο, με τη Μαρία Τζομπανάκη και τον Ορφέα Αυγουστίδη, δεν μπορεί να μην βγει σχεδόν αυθόρμητα αυτή η έκφραση από το στόμα μας, αφού πράγματι είναι παράδειγμα προς μίμηση, από όπου και να το πιάσουμε. Πρόκειται για μια υπέροχη σχέση μητέρας – γιου, σχέση ανιδιοτελούς αγάπης, φροντίδας και θαυμασμού.

Το γεγονός ότι είναι και οι δύο εραστές της έβδομης τέχνης φαίνεται να ισχυροποιεί το ήδη υπάρχον ισχυρό δέσιμο ανάμεσά τους, αφού εκτιμούν ο ένας τον άλλον και σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Γι΄ αυτό άλλωστε τους είδαμε φέτος να συμπρωταγωνιστούν στη σειρά του Alpha, Σασμός. Μάλιστα, και εκεί υποδύθηκαν τη μητέρα (Καλλιόπη) και τον γιο (Αστέρης).

Η φετινή σεζόν λοιπόν ήταν πολύ ξεχωριστή για τον Ορφέα Αυγουστίδη, καθώς εκτός του ότι έπαιξε στην ίδια σειρά με τη μητέρα του, είχε και στην προσωπική του ζωή μερικές πάρα πολύ ευχάριστες εξελίξεις.

Τον περασμένο Ιούνιο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του και μητέρα του γιου του, Γεωργία Κρασσά. Ο γάμος έγινε σε μία ρομαντική τελετή σε κτήμα στο Κορωπί, από την οποία φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Μαρία Τζομπανάκη. Εκείνη περήφανη γιαγιά, μαμά και πεθερά, είχε δηλώσει σχετικά στην εκπομπή Καλυτερα δεν Γίνεται: «Λένε ότι όποιος δεν χτίσει και δεν παντρέψει δεν έχει νιώσει τη ζωή. Έχω χτίσει, ήταν λιγότερο αγχωτικό. Ο γάμος είναι κάτι άλλο. Όταν όμως σου βρέχει την ημέρα του γάμου και αλλάζει όλη την προετοιμασία και εκεί ξαφνικά στριμωχνόμαστε σε μια μικρή αίθουσα. Αλλά η αγάπη του κόσμου και των παιδιών τα ξεπέρασε όλα. Ήταν ένα πάρτι μέχρι το πρωί, κανένας δεν καθόταν».

Ανάλογο πάρτι ήταν και αυτό που οργανώθηκε μερικά χρόνια πριν, όταν παντρεύτηκε η ίδια τον σύζυγό της, γάμο στον οποίο τη συνόδευσε ο γιος της. Ο άκρως παραδοσιακός γάμος πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη το 2016, όταν αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον σύζυγό της Γιάννη Βάλβη.

tz1-vert555-(1)-(1).jpg

Θυμίζουμε ότι ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι γιος της ηθοποιού και του Ντίνου Αυγουστίδη. Οι δυο τους χώρισαν πριν πολλά χρόνια αλλά διατηρούν εξαιρετική σχέση, με την ίδια να δηλώνει σχετικά στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω»:

«Παίζει ρόλο η εμπειρία κι η ανατροφή μας. Εγώ είχα μια αυστηρή ανατροφή της μονογαμικής σχέσης, Κρήτη, αδέρφια, αγόρια. Ο Ντίνος προέρχεται από την Μικρά Ασία, άλλες καταβολές κι αριστερή οικογένεια. Μια πιο ανοιχτή σκέψη για αυτές τις σχέσεις. Αργήσαμε να το καταλάβουμε. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ο τέταρτος αδερφός μου. Είμαστε πολύ συνδεδεμένοι. Φαντάσου ότι βγήκα δημόσια και του είπα ένα τραγούδι για να τον αποχαιρετήσω και να κοινοποιήσω στον κόσμο, ναι χωρίσαμε. Ενώ ήμασταν σε διάσταση. Έπρεπε να τελειώνει αυτό».

Για τον γιο της, είχε πει στην ίδια εκπομπή «Ο Ορφέας είχε παίξει μαζί με τον γιο του Καφετζόπουλου σε μια τηλεταινία, μια σκηνή όταν ήταν 8 ετών. Όταν πήγαμε σπίτι μου λέει μαμά πότε θα πληρωθώ; Του λέω δεν θα πληρωθείς. Ο Ορφέας είναι δίκαιος αλλά έχει το στοιχείο του επαγγελματισμού από τότε. Όταν τον είδα να παίζει στου Περάκη την ταινία, τον είδα την ημέρα της πρεμιέρας και λέω το παιδί μου θα γίνει ηθοποιός, δεν του είπα τίποτα τότε. Μετά τον πήρε η Ελένη Ράντου και έπαιξε στις “Νύχτες Ραδιοφώνου” και όταν τον είδα να παίζει και να είναι ολοκληρωμένη προσωπικότητα πάνω στη σκηνή έβαλα τα κλάματα, γιατί κατάλαβα ότι το παιδί μου έχει ένα δώρο και φέτος έκλαψα όταν τον είδα σε αυτή την παράσταση που παίζει».

Για τον ερχομό του εγγονού της, αποκάλυψε: «Όταν έμαθα ότι έρχεται το εγγόνι μου σκέφτηκα: “Ο γιος μου θα γίνει πατέρας”. Είπα πως θα ζήσω και θα χαρώ τη ζωή μου. Όταν το παιδί άρχισε να επικοινωνεί και να μας αναγνωρίζει τώρα που μεγαλώνει είπα πως αυτό το παιδί είναι σαν δικό μου, είναι ο γιος του γιου μου και ξαναζώ τη γέννηση του γιου μου, αλλά το πρώτο μου συναίσθημα ήταν ότι το παιδί μου γίνεται πατέρας».

Παρόμοιες δηλώσεις είχε κάνει και στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην εκπομπή Happy Day, όταν μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Γιάννη Βάλβη

«Ο Γιάννης ήξερε ότι δεν θα είμαι ως σύζυγος, καθιστή και δεν θα ξόδευα τον χρόνο μου στα γυμναστήρια και στις βόλτες στα μαγαζιά. Ξέρει πολύ καλά ότι είμαι ένας άνθρωπος που ζει τη ζωή κάθε λεπτό. Και μιας και συνέβη αυτό με τον Σασμό, χαίρεται πάρα πολύ που μου αρέσει. Εγώ μέρα νύχτα σκέφτομαι την Καλλιόπη, είμαι αγκαλιά με την Καλλιόπη.

Η χιλιομετρική απόσταση δεν είναι, μπαίνεις μέσα στο αεροπλάνο φτάνεις. Είναι και τα ηλεκτρονικά μέσα πια, που μπορείς να κοιμηθείς και να σου λέει παραμύθια στο μαξιλάρι σου. Είναι ένας άνθρωπος ώριμος και πάρα πολύ συνειδητοποιημένη η σχέση μας. Δεν κάναμε αυτόν τον γάμο για να γυρνάμε μετά δεξιά και αριστερά. Αστείο μου φαίνεται.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο γιος μου, ήταν μία βασική αιτία για να παίξω στον Σασμό. Ήταν ο γιος μου και η Κρήτη. Ήταν μαγικό. Μακάρι να έρθει και άλλο εγγονάκι. Τους το λέω και ο Ορφέας μου απαντά “ό,τι θέλει η Γεωργία”. Είναι καταπληκτικός γιος ο Ορφέας και πολύ καλός στην οικογένειά του».