Το beauty trick της Ευγενίας Σαμαρά για να τονίσει τη φυσική ομορφιά της

Μαρία Ροδίτη
Το beauty trick της Ευγενίας Σαμαρά για να τονίσει τη φυσική ομορφιά της

Η Στέλλα από τον «Σασμό», κατά κόσμον Ευγενία Σαμαρά, φορά σχεδόν καθημερινά ένα beauty item που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε στο νεσεσέρ μας.

 

Έχει κάνει θραύση ως Στέλλα στον Σασμό του ALPHA με τον δυναμισμό και τις… ερωτικές της περιπέτειες, κάνει χαμό όμως και στα social media με την ομορφιά της. Η Ευγενία Σαμαρά είναι μια γυναίκα με φυσική ομορφιά, με καλλίγραμμο σώμα και συμμετρικό πρόσωπο, που δεν χρειάζεται πολλά-πολλά για να βγει αυτό που λέμε «καλή» στις φωτογραφίες.

Η ηθοποιός, ωστόσο, έχει ένα beauty trick, το οποίο αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τη φυσική ομορφιά της και το επιλέγει σχεδόν σε κάθε εμφάνισή της: τόσο τηλεοπτική όσο και ινσταγκραμική.

Το trick της Δανάης Παππά για να προστατεύει τα μαλλιά της από τον ήλιο το καλοκαίρι

Το beauty trick της Ευγενίας Σαμαρά

Κάνοντας ένα scroll στο Instagram της Ευγενίας Σαμαρά, αλλά παρατηρώντας της και ως Στέλλα στον Σασμό, θα δεις ότι η ηθοποιός επιλέγει σχεδόν πάντα μια συγκεκριμένη απόχρωση κραγιόν: το nude.

Μπορεί, δηλαδή, η Ευγενία να μην έχει βάψει καθόλου τα μάτια ή το υπόλοιπο πρόσωπο, αλλά το nude κραγιόν ποτέ δεν το ξεχνά. Και, συνήθως, επιλέγει είτε το κλασικό nude, είτε ένα orange-nude για να τονίσει ακόμα περισσότερο τη φυσική ομορφιά της, αλλά και τη σταρένια επιδερμίδα της. Να, δες στην gallery!

Shopping time

Αν κι εσύ χρειάζεσαι ένα μόνο κραγιόν το καλοκαίρι, αυτό είναι το nude. Γιατί; Διότι μπορείς να το φοράς πάντα και παντού. Από το shopping therapy με τις κολλητές σου μέχρι τον καφέ ή το ποτό στο bar το βράδυ. Και, φυσικά, στην παραλία!

Οπότε… δες στην gallery 5 υπέροχα nude κραγιόν που αξίζει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου και «κλέψε» κι εσύ το μυστικό της Ευγενίας Σαμαρά.