Η Μαίρη Συνατσάκη είναι έγκυος και το ανακοίνωσε έτσι ακριβώς όπως θέλαμε (στην αγκαλιά του Ίαν)

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι έγκυος και το ανακοίνωσε έτσι ακριβώς όπως θέλαμε (στην αγκαλιά του Ίαν)
Instagram

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της». 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαίρη Συνατσάκη, καθώς θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Τα ευχάριστα νέα μοιράστηκε η ίδια μέσα από το προφίλ της στο Instagram, όπου και ανέβασε μία φωτογραφία με τον σύντροφό της και μέλλοντα μπαμπά, Ίαν Στρατή. Ποζάροντας στην αγκαλιά του με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, κατέγραψε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες σκέψεις στη λεζάντα της ανάρτησής της, το μεσημέρι της Κυριακής 31 Ιουλίου.

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!».

Baby Coming Soon, έγραφαν τα μπαλόνια πίσω από το ζευγάρι για το Mairiboo-δάκι που έρχεται.

https://www.instagram.com/p/CgrJAerrlsQ

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και η συγκατοίκηση έγινε από την αρχή της σχέση τους. Σύμφωνα με τους δικούς τους ανθρώπους, η 37χρονη influencer και ο 30χρονος τραγουδοποιός δεν κρύβουν την επιθυμία τους να δημιουργήσουν πολύ σύντομα τη δική τους οικογένεια. «Αγαπούν πολύ και οι δυο τα παιδιά και ονειρεύονται τη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δικό τους μωράκι. Νιώθουμε όλοι ότι αυτή η στιγμή δεν θα αργήσει», είπε στο ΟΚmag άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον.

https://www.instagram.com/p/CgWd91yrGH6

Οι δυο τους ήρθαν αρχικά κοντά στις πρόβες για το μιούζικαλ Hair όπου έπαιζαν μαζί. Η σχέση τους πλέον μετράει κάτι λιγότερο από δύο χρόνια. Στην αρχή της περασμένης σεζόν η Μαίρη Συνατσάκη είχε ερωτηθεί από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 σχετικά με τη διαφορά της ηλικίας τους: «Αν κάποιος έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για τη διαφορά ηλικίας, ας κάνει. Δεν με αφορά, το θεωρώ απαρχαιωμένο».

https://www.instagram.com/p/CU5htfYjKe9