Η δίδυμη αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη έδωσε την πιο σημαντική υπόσχεση για το μωρό που έρχεται

Η ιδιαίτερη σχέση τους και οι αμέτρητες ευχές των celebrities μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.

Την εγκυμοσύνη της ανακοίνωσε χθες (31/7) η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου βρίσκεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της και με άσπρα μπαλόνια που γράφουν «Baby coming soon» δίπλα τους, η influencer μοιράστηκε με τους followers της το ευτυχές γεγονός και εκείνοι με τη σειρά τους έσπευσαν να στείλουν τις πιο θερμές ευχές τους.

Μαίρη Συνατσάκη:Η δημόσια εμφάνιση πριν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη & οι ευχές της Αθηνάς Οικονομάκου

Μεταξύ των φίλων, συγγενών και followers που σχολίασαν κάτω από το post ήταν και η μελλοντική θεία και δίδυμη αδερφή της Μαίρης, Αλίκη Συνατσάκη, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Και καλή μας απόλαυση». Στο σχόλιο απάντησαν followers της Συνατσάκη γράφοντας μεταξύ άλλων: «Υπέροχη γλυκύτατη θεία Αλίκη, θα γίνεις μια ολογλυκια θεία!!! Με το καλό να το σφιχταγκαλιασετε!!!», ενώ άλλη ακόλουθος σχολίασε: «Με το καλό το μωρό σας, όλα τα άπειρα καλά του κόσμου σε μαμά και μωρό ❤️❤️ και μακάρι όλα τα παιδια του κόσμου να είχαν μια θεία σαν εσένα βρε Αλίκη».

Η Αλίκη Συντατσάκη απάντησε στα όμορφη σχόλια του κόσμου γράφοντας αρχικά: «Σας ευχαριστώ πολύ. Έχω χάσει το μυαλό μου», ενώ λίγο αργότερα έδωσε την πιο τρυφερή υπόσχεση για αυτό το αγγελούδι που θα έρθει σε λίγους μήνες στον κόσμο: «Θα είμαι η καλυτερη θεία Αλίκη του κόσμου. Υπόσχομαι!».

Η ιδιαίτερη σχέση της Μαίρης Συντατσάκη με τη δίδυμη αδερφή της Αλίκη

Μπορεί να μη μοιάζουν ιδιαίτερα μεταξύ τους παρά μόνο στα μάτια, αλλά η Μαίρη και η Αλίκη Συνατσάκη έχουν μια εξαιρετική σχέση και τεράστια επίδραση η μία στην άλλη.

Οι δυο τους, μάλιστα, είχαν φτιάξει μαζί και βίντεο στο YouTube στο κανάλι της Μαίρης, με τους followers της στο Instagram να παρατηρούν πόση διαφορά υπάρχει στην παρουσιάστρια όταν είναι με την αδερφή της. «Μου έγραψε κάποιος σήμερα στο YouTube που ανεβάσαμε μαζί βίντεο με το Αλικάκι, ότι, όταν είμαι μαζί της, γελάω αλλιώς και είχε τόσο δίκιο! Είμαι αλλιώς όταν είμαστε μαζί. Είμαι ολόκληρη εγώ, γι' αυτό», είχε πει η Μαίρη.

Σε παλαιότερη κοινή τους συνέντευξη, τα δύο κορίτσια είχαν εξομολογηθεί ότι υπάρχει καρμική σχέση ανάμεσα στα δίδυμα αδέρφια.

«Οταν δω την Αλίκη να κλαίει, κλαίω κι εγώ, ακόμη κι αν δεν ξέρω τι της συμβαίνει. Μέχρι και στο τηλέφωνο, στο πρώτο κόμπιασμα που θα ακούσω από εκείνη, θα με πιάσουν τα κλάματα», δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη, με την αδερφή της να συμπληρώνει:

«Δεν θα ξεχάσω, στο εξοχικό μας στη Σαρωνίδα, όταν πέθανε η Λαίδη Νταϊάνα, ενώ δεν με ένοιαζε, η Μαίρη έκλαιγε με μαύρο δάκρυ και ταυτόχρονα κι εγώ. Της έλεγα, λοιπόν, "Σταμάτα. Γιατί να το περνάμε και οι δύο μαζί;"».

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και τα αμέτρητα σχόλια των celebrities

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μία από τις αγαπημένες celebrities του κοινού της Ελλάδας. Καθόλου τυχαία, λοιπόν, το Instagram της έχει 790 χιλιάδες followers που γεμίζουν με likes και σχόλια κάθε της ανάρτηση. Έτσι και χθες, δεκάδες ήταν οι celebrities που έσπευσαν να σχολιάσουν μετά το «Baby boom».

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης η Μαίρη Συνατσάκη, με την Κατερίνα Καινούργιου, την Τόνια Σωτηροπούλου, την Έλλη Κοκκίνου, τη Χριστίνα Κοντοβά και πολλές άλλες διασημότητες να εύχονται τα καλύτερα στο ζευγάρι.

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις μερικά από τα σχόλια των celebrities κάτω από το post της Μαίρης Συνατσάκη.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης