Αυτό είναι το σπίτι όπου Μαίρη Συνατσάκη, Ίαν Στρατής & οι τρεις γάτες θα υποδεχθούν το νέο μέλος

Αυτό είναι το σπίτι όπου Μαίρη Συνατσάκη, Ίαν Στρατής & οι τρεις γάτες θα υποδεχθούν το νέο μέλος
Instagram

Το σπίτι τους είναι ένας ναός γατοσύνης και κουμάντο στο χώρο κάνουν οι τρεις γάτες. 

Και ναι: Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής σε μερικούς μήνες θα καλωσορίσουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και η ευτυχία τους δεν κρύβεται. Η 37χρονη παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και YouTuber, είναι έγκυος και παρόλο που δεν αποκάλυψε ποιον μήνα διανύει, είναι σίγουρα σε πιο προχωρημένο στάδιο. Όπως είπε το μεσημέρι της Κυριακής (31/7), πλέον η κοιλίτσα δεν κρύβεται.

Μάλιστα, στη σχετική της ανακοίνωση στο προφίλ της στο Instagram, έστειλε και ένα πολύ όμορφο μήνυμα ενδυνάμωσης σε άλλες γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μητέρες.

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε.

Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου.

Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου.

Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!»

https://www.instagram.com/p/CgrJAerrlsQ

Στην τοποθεσία: σπίτι τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια περίπου και όπως είναι γνωστό, συγκατοίκησαν σε ένα νέο σπίτι από την αρχή της σχέσης τους.

https://www.instagram.com/p/CYKHAhhLriR

Στον εναλλακτικό χώρο, στον οποίο κουμάντο κάνουν οι τρεις γάτες τους φυσικά, έτσι γιατί μπορούν, κυριαρχούν τα χρώματα, τα μοντέρνα έπιπλα, τα βιβλία, και φυσικά η τεχνολογία. Όπως ήδη θα γνωρίζεις, δεν είναι λίγες οι φορές που η Mairiboo έχει δείξει στους χιλιάδες followers της πλάνα από το φωτεινό σπίτι στο οποίο στεγάζει τον έρωτά της με τον 30χρονο τραγουδιστή. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά.

https://www.instagram.com/p/CUsX88uDiDn

Το σπίτι διαθέτει μια υπέροχη τεράστια οθόνη για πολλές ώρες παρακολούθησης παιδικών προγραμμάτων.

https://www.instagram.com/p/CghhuMdL57d

Άνετη ηλιόλουστη κρεβατοκάμαρα

https://www.instagram.com/p/CfYYa8vr_pt

Γραφείο για ζωγραφιές και χειροτεχνίες

https://www.instagram.com/p/CfBubWpr03e

Έναν υπέροχο τεράστιο καναπέ

https://www.instagram.com/p/CbIrOhFMjJt
https://www.instagram.com/p/CeGD5uRDSir
https://www.instagram.com/p/Ce6kAG4rwPH

Καλλιτεχνικές γωνιές

https://www.instagram.com/p/CcfhW_NKY2N
https://www.instagram.com/p/CaSjtI3KXnN

Πολλά βιβλία

https://www.instagram.com/p/CdOY49zrDZG
https://www.instagram.com/p/CYBlcburDZS

Πολλά γατάκια

«Η καλύτερη φωτογραφία που έχω βγάλει ποτέ! Τοτέμ γατοσύνης και γαματοσύνης. Οι 3 Γατοφύλακες του σπιτιού. Τίμος + Μύξα + Έβερεστ = it’s still v e r y complicated».

https://www.instagram.com/p/CUz5e8cDzwm
https://www.instagram.com/p/CdVkgA0q_zo
https://www.instagram.com/p/CXOXpGUMlOg
https://www.instagram.com/p/CYyXgPBrvjT

Κουζίνα έτοιμη για εκτέλεση πολλών συνταγών

https://www.instagram.com/p/CWx0jg4rlHP

Θυμίζουμε πως οι δυο τους ήρθαν αρχικά κοντά στις πρόβες για το μιούζικαλ Hair όπου έπαιζαν μαζί. Στην αρχή της περασμένης σεζόν η Μαίρη Συνατσάκη είχε ερωτηθεί από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 σχετικά με τη διαφορά της ηλικίας τους: «Αν κάποιος έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για τη διαφορά ηλικίας, ας κάνει. Δεν με αφορά, το θεωρώ απαρχαιωμένο».