Μαίρη Συνατσάκη:Η δημόσια εμφάνιση πριν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη & οι ευχές της Αθηνάς Οικονομάκου

Μαίρη Συνατσάκη:Η δημόσια εμφάνιση πριν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη & οι ευχές της Αθηνάς Οικονομάκου
NDP

Το look που είχε επιλέξει και όσα δήλωνε περί μητρότητας πριν από 7 χρόνια. 

Τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της μοιράστηκε η Μαίρη Συνατσάκη το μεσημέρι της Κυριακής, 31 Ιουλίου. Η 37χρονη influencer και παρουσιάστρια, σε μερικούς μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον 30 τραγουδιστή, Ίαν Στρατή.

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια», έγραψε ανάμεσα σε άλλα στο προφίλ της δημοσιεύοντας μία υπέροχη φωτογραφία με τον σύντροφό της.

https://www.instagram.com/p/CgrJAerrlsQ

Αν και δεν αποκάλυψε ποιον μήνα διανύει ή το φύλο του μωρού, μπορούμε να καταλάβουμε ότι δεν είναι στους πρώτους-πρώτους μήνες, μιας και όπως είπε, αφορμή για να το αποκαλύψει στάθηκε το γεγονός πως η εγκυμοσύνη της δεν κρύβεται πια.

Ανατρέχοντας στην τελευταία της εμφάνιση, έναν μήνα πριν, η κοιλίτσα της δεν είναι ακόμη διακριτή. Η μέλλουσα μαμά είχε δώσει το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα του «Mamma Mia» όπου πρωταγωνιστούσε ο σύντροφός της, Ίαν Στρατής. Με κομψό updo και κοραλί μακρύ σατέν φόρεμα, έδειχνε ευδιάθετη και εντυπωσιακή.

Ανατρέχοντας τώρα και αρκετά πιο πίσω, στο 2015, είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People μιλώντας για τη μητρότητα: «Αν με ρωτούσες πριν από 5 χρόνια θα σου έλεγα πως πρώτη θα παντρευτεί η Αλίκη (είναι η δίδυμη αδελφή της). Τώρα βλέπω την αδελφή μου να αλλάζει τρόπο σκέψης σε αυτό το θέμα και εμένα να μου αρέσει όλο και περισσότερο η ιδέα της οικογένειας. Η μητρότητα είναι στο κεφάλι μου ως το σημαντικότερο πράγμα που θα κάνω στη ζωή μου. Κάτι σαν επίτευγμα. Και δεν θα το κάνω επιπόλαια… Μέχρι τα 35 μου θα ήθελα να έχω κάνει ένα παιδί».

Όσον αφορά την ανάρτηση που έκανε για να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της, δεν άργησε να πλημμυρίσει κυριολεκτικά από ευχές. Μεταξύ αυτών και της φίλης και συνεργάτιδάς της, Αθηνάς Οικονομάκου, με την οποία έχουν μαζί την εταιρεία Project Soma.

https://www.instagram.com/p/Cc983HNjmv1

«Θα γίνετε σπουδαίοι γονείς» έγραψε η ηθοποιός, κάνοντας tag στο σχόλιό της τόσο τη Μαίρη Συνατσάκη, όσο και τον Ίαν Στρατή.

295490167_383327923943412_7144783741149271622_n.jpg