Ο Ίαν Στρατής έγινε 30 και η Μαίρη Συνατσάκη δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι λιγότερο από αυτό

Ο Ίαν Στρατής έγινε 30 και η Μαίρη Συνατσάκη δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι λιγότερο από αυτό

Η έκπληξη και τα πλάνα από το σπίτι τους. 

Δύο ολόκληρά χρόνια μετρά σχέση της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή. Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και βρίσκεται σε tour mode αφού ο τραγουδιστής συνεχίζει την περιοδεία του με το θεατρικό έργο όπου πρωταγωνιστεί. Η εκλεκτή της καρδιάς του βρίσκεται διαρκώς δίπλα του και οι δυό τους είναι κυριολεκτικά αχώριστοι.

Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για εκείνους καθώς ο Ίαν Στρατής έχει τα γενέθλιά του και γίνεται 30 ετών. Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν από τους πρώτους που θέλησαν να του ευχηθούν δημόσια με έναν πολύ τρυφερό τρόπο.

H τρυφερή ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για τα γενέθλια του αγαπημένου της

Ο Ίαν Στρατής γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του και η «Mairiboo» έσπευσε να του ευχηθεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

«Ο Έτσι μου έχει γενέθλια και ευγνωμονώ την άφιξη της ύπαρξης του 🤍 🤍 🤍», έγραψε η παρουσιάστρια στο Instagram, δημοσιεύοντας μια selfie φωτογραφία τους.

https://www.instagram.com/p/CgWd91yrGH6

Η παρατήρηση ενός follower στη Μαίρη Συνατσάκη προκάλεσε την epic απάντησή της

Το πρώτο κοινό post από το σπίτι τους

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έχουν μετακομίσει στο νέο τους σπίτι και δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Σε δηλώσεις τους, έχουν παραδεχτεί από κοινού ότι έψαχναν αρκετό καιρό τον χώρο που θα στεγάσει την αγάπη τους, έτσι ώστε να τηρεί τις προϋποθέσεις που ήθελαν.

Το ζευγάρι κρατά την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο δεν διστάζουν να πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις. Ο Ίαν Στρατής θέλησε να κάνει την πρώτη του δημόσια ανάρτηση στα social media με τη σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη, δημοσιεύοντας ένα βίντεο, στο οποίο ερμηνεύουν το «Love is a beautifull thing» των Vulfpeck.

https://www.instagram.com/p/CcfhW_NKY2N

Το σπίτι τους είναι τόσο cool όσο εκείνοι

https://www.instagram.com/p/CYKHAhhLriR

Το ζευγάρι συγκατοικεί στην καρδιά της Αθήνας και φαίνεται να βιώνει την απόλυτη ευτυχία. Ο χώρος τους είναι γεμάτος βιβλία και αγάπη, ενώ τα κατοικίδια του ζευγαριού πρωταγωνιστούν στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CbihQhCrk4r

Πηγή κεντρικής: mairiboo