«Αγάπη μου», έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη και ο χωρισμός είναι παρελθόν

Ιωάννα Τζανή
«Αγάπη μου», έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη και ο χωρισμός είναι παρελθόν

Καμία κρίση δεν υπάρχει πια στη σχέση τους και το ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στα χέρια του τον καρπό του έρωτά του.

Έχοντας και αισίως μπει στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές στιγμές από τη νέα της καθημερινότητα, οι οποίες περιλαμβάνουν σπίτι, κλιματιστικό και πολλή ξεκούραση.

Η μέλλουσα μανούλα περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, καθώς όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, περνά μια δύσκολη εγκυμοσύνη για αυτό και δεν θέλει να ταλαιπωρεί τον οργανισμό της.

Η Ιωάννα Τούνη «νιώθει άρρωστη» & ποζάροντας με μαγιό δείχνει τη διαφορά στο σώμα της

Ωστόσο, παρόλο που ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του γυναικολόγου της και βγαίνει από το σπίτι μόνο για τις απαραίτητες δουλειές, η ίδια αναπολεί τις διακοπές και τις ξέγνοιαστες στιγμές που απολάμβανε πριν την εγκυμοσύνη.

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία όπου ποζάρει με μια φωτογραφική στο χέρι, μαγιό, σορτσάκι, καπέλο και γυαλιά ηλίου στην παραλία, η Ιωάννα Τούνη έγραψε στη λεζάντα του post:

«Δεν με βλέπω να βγαίνω και πολύ από το σπίτι για το υπόλοιπο καλοκαίρι, οπότε ξεθάβω φωτογραφίες λίγους μήνες πριν που σουρτούκευα!».

https://www.instagram.com/p/Cgr3WDxoVfM

Το σχόλιο του συντρόφου της και μέλλοντα πατέρα του παιδιού τους, Δημήτρη Αλεξάνδρου

Κάτω από την εν λόγω ανάρτηση άφησε το σχόλιό του και ο αγαπημένος της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος μπορεί να μην βρίσκεται μαζί της στη Θεσσαλονίκη αυτόν τον καιρό, αλλά οι δυο τους φαίνεται πως έχουν ξεπεράσει εντελώς τη φημολογούμενη κρίση στη σχέση τους και να είναι ξανά «στα μέλια».

«Αγάπη μου», έγραψε ο Δημήτρης κάτω από το post της Ιωάννας, με την influencer να του απαντά με νόημα: «χαχαχα εγώ είμαι αυτή».

jtouni.JPG

Η δύσκολη εγκυμοσύνη και η φουσκωμένη κοιλίτσα

Όπως προαναφέραμε, η Ιωάννα Τούνη διανύει μία δύσκολη εγκυμοσύνη, νιώθει συνεχώς άρρωστη και δυσκολεύεται με τις ορμονικές διακυμάνσεις.

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη. Αλλά έχω ακούσει από άλλες εγκυούλες ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ζηλεύω», είχε πει. Την Παρασκευή 29 Ιουλίου λοιπόν, αποκάλυψε μέσα από ένα story της ότι και πάλι νιώθει άρρωστη, γράφοντας «Today I feel sick», ενώ μας έδειξε και το σώμα της ποζάροντας με τα μαγιό της εταιρείας της μπροστά από ολόσωμο καθρέφτη. Όπως βλέπουμε στα ακόλουθα στιγμιότυπα, έχει μια barely there φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η κρίση στη σχέση Τούνη - Αλεξάνδρου

Στα μέσα του Ιουλίου, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram, με τους fans να το ανακαλύπτουν αμέσως και τις φήμες περί χωρισμού να αρχίζουν να κυκλοφορούν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η Ιωάννα έβγαλε και τις φωτογραφίες τους από τα highlights στον λογαριασμό της.

Λίγες ημέρες μετά ήρθε και η ανακοίνωση της γνωστής influencer ότι είναι έγκυος, χωρίς ωστόσο να κάνει tag τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου.

https://www.instagram.com/p/CgKTFRMoWS4

Ωστόσο, ό,τι κρίση κι αν πέρασε το ζευγάρι, πλέον είναι μαζί και αγαπημένοι, όπως αποδεικνύουν οι δημόσιες δηλώσεις λατρείας.