Η Ιωάννα Τούνη «νιώθει άρρωστη» & ποζάροντας με μαγιό δείχνει τη διαφορά στο σώμα της

Η Ιωάννα Τούνη «νιώθει άρρωστη» & ποζάροντας με μαγιό δείχνει τη διαφορά στο σώμα της
Instagram

«Νιώθω άρρωστη», είπε δείχνοντας τη barely there φουσκωμένη κοιλίτσα της εγκυμοσύνης.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ιωάννα Τούνη εδώ και μερικούς μήνες, αφού όπως αποκάλυψε, περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η 28χρονη εγκυμονούσα επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram στις 18 Ιουλίου, αποκαλύπτοντας τα ευχάριστα νέα.

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι!🥲 Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα!

Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου!

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ ❤️

Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!».

Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ!

Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω …….

Ανυπομονώ!

Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…» είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/CgKTFRMoWS4

Έχοντας και αισίως μπει στον τέταρτο μήνα της, η μέλλουσα μαμά μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Όπως οι περισσότεροι μάλιστα από εμάς, προτιμά να περνά αυτές τις «καυτές» ημέρες του καύσωνα στο σπίτι της, κάτω από το κλιματιστικό της.

Σύμφωνα με όσα έχει άλλωστε ξαναπεί, διανύει μία δύσκολη εγκυμοσύνη, νιώθει συνεχώς άρρωστη και δυσκολεύεται με τις ορμονικές διακυμάνσεις!

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη. Αλλά έχω ακούσει από άλλες εγκυούλες ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ζηλεύω» είχε πει. Την Παρασκευή 29 Ιουλίου λοιπόν, αποκάλυψε μέσα από ένα story της ότι και πάλι νιώθει άρρωστη, γράφοντας «Today I feel sick».

Ενώ μας έδειξε και το σώμα της ποζάροντας με τα μαγιό της εταιρείας της μπροστά από ολόσωμο καθρέφτη. Όπως βλέπουμε στα ακόλουθα στιγμιότυπα, έχει μια barely there φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η δύσκολη εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη και η αποστομωτική απάντηση για το... ποιος είναι ο πατέρας

Η Ιωάννα Τούνη διανύει τη σπουδαιότερη περίοδο της ζωής της, αφού βιώνει κάτι που ήθελε πολύ: την εγκυμοσύνη. Η γνωστή influencer είχε δηλώσει αρκετές φορές στο παρελθόν πόσο πολύ ήθελε να δημιουργήσει μια όμορφη, ενωμένη οικογένεια - κάτι που στερήθηκε η ίδια, καθώς μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα της. Τον ιδανικό άνθρωπο για να γίνει πατέρας του παιδιού της βρήκε στο πρόσωπο του Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Σε λίγους μήνες, η Ιωάννα και ο Δημήτρης θα γίνουν γονείς και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Καμία κρίση και κανένα κακεντρεχές σχόλιο δεν τους αγγίζει. Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και ανυπομονούν να κρατήσουν στα χέρια τους τον καρπό του έρωτά τους.

j.touni_273396233_630308624902866_2736093470519351890_n.jpg

Η φωτο της Ιωάννας Τούνη που είχε «προδώσει» την κύηση, η νονά & το follow (again) του Αλεξάνδρου

«Ποιος είναι ο πατέρας;» ρώτησε ένας follower και η Τούνη βρήκε τον τρόπο να απαντήσει όπως έπρεπε...

Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Ιωάννα Τούνη δέχτηκε πολλά μηνύματα στο Instagram από followers της, με την ίδια να μη διστάζει να απαντήσει σε αρκετά από αυτά.

Ωστόσο, δεν ήταν όλες οι ερωτήσεις καλοπροαίρετες, αφού ως γνωστόν πίσω από ένα πληκτρολόγιο, πολλοί νομίζουν ότι μπορούν να βγάζουν όλη την κακία και την αγένειά τους. Ένα από τα μηνύματα που δέχτηκε η 28χρονη έγραφε: «Ποιος είναι ο πατέρας;», με την ίδια να απαντά: «Εσύ ποιος λες;». Ο follower τότε ρώτησε: «Ο Δημήτρης;» και η Ιωάννα Τούνη έδωσε τη δική της αποστομωτική απάντηση στην απαράδεκτη ερώτηση που δέχτηκε: «Συγχαρητήρια, ο Δημήτρης είναι η σωστή απάντηση. Και σίγουρα ήθελε πολλή σκέψη και καθόλου κακία η ερώτησή σου. Έχουμε και άλλους έξυπνους εδώ ή τελειώσαμε για σήμερα;».

touni-4-306x600.jpg

Η αποκάλυψη για τη δύσκολη εγκυμοσύνη που βιώνει

Ένα ακόμη ερώτημα που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη από τους διαδικτυακούς της φίλους ήταν σχετικά με το πώς βιώνει την εγκυμοσύνη.

«Πως είναι να είσαι έγκυος; Πως νιώθεις; Είναι ωραία εμπειρία;», ρώτησε ένας follower και τότε η Τούνη εξομολογήθηκε ότι η εγκυμοσύνη της δεν είναι καθόλου εύκολη...

«Η εμπειρία μου μέχρι τώρα…(emoji που κάνει εμετό, έχει νεύρα και κλαίει). Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη. Αλλά έχω ακούσει από άλλες εγκυούλες ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ζηλέυω».

293801603_3265298640425105_3190082551923681042_n.jpg