Η Beyonce και η ψεύτικη κοιλιά της στα VMAs

Η Beyonce και η ψεύτικη κοιλιά της στα VMAs

Φαίνεται πως, τελικά, η φουσκωμένη κοιλίτσα της Beyonce στα βραβεία του MTV, ήταν απλώς ένα προσθετικό μέλος.

Κάθε γυναίκα που θέλει να αποκτήσει παιδί και είναι έτοιμη γι' αυτό, προφανώς και ενθουσιάζεται όταν μαθαίνει πως είναι έγκυος. Στη περίπτωση της Beyonce, ωστόσο, ο ενθουσιασμός παραήταν υπερβολικός.

Το Mediatakeout.com, ένα γνωστό, έγκυρο και κάπως ιδιαίτερο site γύρω από τα νέα των διασήμων, αποκάλυψε πως έχει στοιχεία που δείχνουν πως η φουσκωμένη κοιλιά της Beyonce στα Video Music Awards του MTV, όπου και η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Jay-Z, ήταν ψεύτικη.

Για την ακρίβεια, το δίκτυο δήλωσε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτει, η Beyonce είναι όντως έγκυος, όχι όμως στο δεύτερο τρίμηνο, όπως ανακοίνωσε, αλλά λίγο περισσότερο από 8 εβδομάδων. Απλώς η τραγουδίστρια ήθελε η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της να είναι εντυπωσιακή και «δραματική», οπότε αποφάσισε να ενισχύσει την σχετικά μικρή κοιλιά της με ένα προσθετικό μέλος, χάριν εντυπωσιασμού.

Και η αλήθεια είναι πως, βλέποντας τη φωτογραφία της από τα VMAs και αυτή από τις πρόσφατες διακοπές στο γιοτ της, η διαφορά στο μέγεθος της κοιλιάς της δεν είναι και αμελητέα.

Αλλά έτσι είναι τα πράγματα στη showbiz. Όσο μεγαλύτερα, τόσο καλύτερα.