H Rihanna δείχνει τις καμπύλες της μετά την γέννηση του γιου της και ποζάρει με τον A$AP Rocky

H Rihanna δείχνει τις καμπύλες της μετά την γέννηση του γιου της και ποζάρει με τον A$AP Rocky

Η Rihanna και ο A$AP Rocky καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί τον περασμένο Μάιο.

Η Rihanna και A$AP Rocky έγιναν γονείς τον περασμένο Μάιο, όμως προσπαθούν να βρίσκουν χρόνο για να ξεφεύγουν από την οικογενειακή ζωή και να περνούν χρόνο και μόνοι τους - αυτό είναι και το υγιές άλλωστε!

Το βράδυ της Κυριακής (31/7), το ζευγάρι βγήκε για δείπνο στη Νέα Υόρκη και εκείνο που μας έκανε εντύπωση ήταν τα γυαλιά ηλίου που επέλεξαν να φορέσουν και οι δύο κατά τη βραδινή τους έξοδο.

Γέννησε η Rihanna: Το φύλο του μωρού και όλα όσα ξέρουμε

Η 34χρονη επέλεξε ένα total black look, το οποίο αποτελούνταν από ένα μαύρο κορσέ τοπ κάτω από ένα μακρύ δερμάτινο μπουφάν, κολάν, γόβες και μια τσάντα Dior ίδιας απόχρωσης. Ο 33χρονος φόρεσε ένα μπλε μπλέιζερ με ασορτί σορτς και ένα λευκό μπλουζάκι, σε συνδυασμό με ασπρόμαυρα αθλητικά παπούτσια.

Οι καλλιτέχνες καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι, στις 13 Μαΐου, ενώ δεν έχουν αποκαλύψει ακόμη το όνομα του γιου τους.

Στις 2 Ιουλίου, η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση από τότε που έγινε μαμά, μαζί με τον γιο της σε ένα κουρείο στο Λονδίνο.

Η εγκυμοσύνη και η οικογενειακή ζωή τους

Το ζευγάρι που βγαίνει από τις αρχές του 2020, ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα νέα της εγκυμοσύνης τον περασμένο Ιανουάριο με μία σειρά από φωτογραφίες κατά τη βόλτα τους στη Νέα Υόρκη. Τότε, η ιδρύτρια του Fenty Beauty είχε εμφανιστεί φορώντας ένα ροζ πανωφόρι κάνοντας το κοινό να υποθέτει πως η επιλογή του χρώματος δεν είναι τυχαία και πως η τραγουδίστρια περίμενε κοριτσάκι, όμως, τελικά, διαψεύστηκαν.

https://www.instagram.com/p/CbwN1_2LiZO

Μια πηγή είπε τότε στο People ότι ήταν «ενθουσιασμένη που θα γίνει μαμά» και «δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη».

«Το να είσαι νέος γονιός είναι φυσικά μια νέα προσαρμογή, αλλά τα πηγαίνουν περίφημα. Το αγοράκι τους είναι υγιές και η Rihanna είναι τρελαμένη μαζί του», είπε πρόσφατα άλλη πηγή.

Η γεμάτη αυτοπεποίθηση φωτογραφία μετά τη γέννα

Η 34χρονη Rihanna τους μήνες που ακολούθησαν τη γέννηση του γιου της, διατήρησε ένα χαμηλό προφίλ στα social media.

https://www.instagram.com/p/Cgsi8PrPl7_

Στην πόζα με εσώρουχα για το Savage X Fenty, δύο μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού της, η τραγουδίστρια αγκάλιασε τις καμπύλες της και μας θύμισε πως πρέπει να είμαστε σέξι για εμάς και μόνο.

Οι δηλώσεις του συντρόφου της Rihanna

Λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του μωρού τους, το περιοδικό Dazed δημοσίευσε μια συνέντευξη του Rocky, όπου μοιράστηκε πώς φαντάζεται τον εαυτό του ως μπαμπά και τι πεποιθήσεις θέλει να περάσει στα παιδιά του.

«Θα υπενθυμίζω πάντα στα παιδιά μου να μην χάνουν ποτέ τη φαντασία τους, ακόμα και ως ενήλικες, ό,τι κι αν γίνει. Μου αρέσει πραγματικά να βλέπω κινούμενα σχέδια – έχω παρακολουθήσει το Teletubbies, το Blue's Clues, το Yo Gabba Gabba, το Peppa Pig και το Baby Shark», είπε.

Ως πατέρας, ο Rocky είπε ότι ελπίζει να «μεγαλώσει ανοιχτόμυαλα παιδιά» και «όχι ανθρώπους που κάνουν διακρίσεις».

Oι φήμες για απιστία του ASAP Rocky & το τρίτο πρόσωπο

Στα μέσα Απριλίου, λίγες μόνο εβδομάδες προτού η Rihanna και ο ASAP Rocky αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες χωρισμού εξαιτίς τρίτου προσώπου.

Συγκεκριμένα, , τα... κακά στόματα ήθελαν τον Rocky να απάτησε τη Rihanna με τη σχεδιάστρια παπουτσιών της Fendi, Amina Muaddi.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν συνέβη ποτέ και έτσι το ζευγάρι συνεχίζει να είναι μαζί, πιο αγαπημένο και ενωμένο από ποτέ.