Γη της ελιάς: Διακοπές στο Πόρτο Χέλι για τους πρωταγωνιστές και πολύ θα ήθελες να είσαι στην παρέα

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Διακοπές στο Πόρτο Χέλι για τους πρωταγωνιστές και πολύ θα ήθελες να είσαι στην παρέα

Οι κοινές καλοκαιρινές διακοπές των πρωταγωνιστών της σειράς και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης με την Αφροδίτη Λιάντου ζουν τον έρωτά τους!

Η ομάδα της τηλεοπτικής σειράς του Mega «Η Γη της ελιάς» έχει δέσει για τα καλά, το παρεάκι περνά υπέροχα μαζί και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Οι πρωταγωνιστές δεν απολαμβάνουν μόνο ο ένας την παρέα του άλλου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αλλά και εκτός, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που κανονίζουν βραδινές εξόδους ή πηγαίνουν όλοι μαζί διακοπές, όπως καλή ώρα τώρα, που η Αφροδίτη Λιάντου, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, η Αντιγόνη Νεοφύτου, η Ιφιγένεια Πιερίδου και ο Νίκος Μέλλος απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στο Πόρτο Χέλι.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς περνούν υπέροχα και δεν το κρύβουν, αφού τα posts και τα stories στους λογαριασμούς τους στο Instagram «δίνουν και πέρνουν»!

https://www.instagram.com/p/Cgybcw0DikI

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου όλοι μαζί ποζάρουν στη γνωστή παραλία Κόβα απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/Cgw4nMKsWaz

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις όλες τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει οι πρωταγωνιστές της Γης της ελιάς.

Τα γενέθλια του Αλέξανδρου Σκουρλέτη, η τούρτα γενεθλίων δια χειρός Αφροδίτης Λιάντου και οι... καρδιές

Το τελευταίο επεισόδιο της Γης της ελιάς έκλεισε με ένα καυτό φιλί της Μυρτάλης με τον Αλέξη και αυτό το νέο ζευγάρι θα μας απασχολήσει στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Στην περίπτωση της Αφροδίτης Λιάντου και του Αλέξανδρου Σκουρλέτη, είναι σαν να αντιγράφει η τέχνη τη ζωή, καθώς οι ηθοποιοί είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή.

Η Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη ερωτεύεται τον Αλέξη αλλά οι φήμες τους θέλουν και αληθινό ζευγάρι

Σύμφωνα με τις φήμες, οι δυο τους ζουν έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Οι πρωταγωνιστές θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο τώρα που βρίσκονται σε διακοπές αφέθηκαν λίγο πιο ελεύθεροι, με την Αφροδίτη να εύχεται στον αγαπημένο της για τα γενέθλιά του κρατώντας την τούρτα του και τους συμπρωταγωνιστές του ζευγαριού να τραγουδούν «Happy Birthday» στον Αλέξανδρο.

https://www.instagram.com/p/CgyDgRiquFi

Μάλιστα, η Αφροδίτη Λιάντου πόζαρε με το μαγιό της εντελώς άβαφη μέσα στη θάλασσα, με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Σκουρλέτη να σχολιάζει κάτω από τη δημοσίευσή της με κόκκινες καρδιές και την ίδια να του απαντά με τον ίδιο τρόπο.

https://www.instagram.com/p/Cgw5YoPocOB

Το ίδιο σχόλιο έκανε και η Αφρδίτη Λιάντου κάτω από το post του Αλέξανδρου Σκουρλέτη, με τον έρωτά τους να μην μπορεί πια να κρυφτεί!

https://www.instagram.com/p/Cgw7t2DoiIy