Η Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη ερωτεύεται τον Αλέξη αλλά οι φήμες τους θέλουν και αληθινό ζευγάρι

Η Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη ερωτεύεται τον Αλέξη αλλά οι φήμες τους θέλουν και αληθινό ζευγάρι

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι ζευγάρι και στη ζωή όπως υποστηρίζουν τα δημοσιεύματα;

Το τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς «Η Γη της ελιάς» στο Mega δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες για τον επόμενο. Το επεισόδιο έκλεισε με ένα καυτό φιλί της Μυρτάλης με τον Αλέξη και αυτό το νέο ζευγάρι θα μας απασχολήσει από τον Σεπτέμβριο. Στην περίπτωση της Αφροδίτης Λιάντου και του Αλέξανδρου Σκουρλέτη, είναι σαν να αντιγράφει η τέχνη τη ζωή, καθώς οι φήμες τους θέλουν και αληθινό ζευγάρι.

Η Μυρτάλη αγνοεί τον κίνδυνο

Και ενώ όλοι θα ασχοληθούν με την σύλληψη της Αθηνάς, η Μυρτάλη η οποία επίσης πέφτει από τα σύννεφα για την κατάληξη της γυναίκας του πατέρα της, έχει άλλα ζητήματα που την απασχολούν. Οι φαντασιώσεις με τον Αλέξη γίνονται πράξη και εκείνη ξεχνά μονομιάς το κακό που της έχει κάνει στο παρελθόν, ακόμη και με την απαγωγή της. Το σενάριο σε αυτή την περίπτωση, κάνει μία στροφή 360 μοιρών. Οι δυό τους γίνονται ζευγάρι, αλλά η Μυρτάλη θα αντιληφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, ότι ο Αλέξης είναι μία διαταραγμένη προσωπικότητα. Ακόμη και η μητέρα του, απορεί με αυτή την εξέλιξη στα αισθηματικά του γιου της. Μόνο που θα είναι αυτή που θα βάλει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία. Πριν πάρει και πάλι τραγική τροπή.

https://www.instagram.com/p/Cfd_oCrL43x

Η Γη της ελιάς: Η Ελπίδα εισβάλλει στον δεύτερο κύκλο της σειράς σε ρόλο έκπληξη

Οι φήμες το τελευταίο διάστημα ωστόσο επιμένουν, πως η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, εκτός από το τηλεοπτικό τους ειδύλλιο, ζουν έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος γεννήθηκε στα γυρίσματα. Δημοσίως δεν τους έχουμε δει μαζί, παρά μόνο με τα υπόλοιπα μέλη του καστ.

https://www.instagram.com/p/Cdl6ZMWLpDA

Και οι δύο προφανώς θέλουν να διαφυλάξουν την σχέση τους από τα αδιάκριτα βλέμματα ή και γιατί θέλουν να νιώθουν σίγουροι, πριν μας γνωστοποιήσουν την σχέση τους.