Ένα ταξίδι και διακοπές με τον σύντροφό της για την Μαρία Αναστασοπούλου λίγο μετά την μεταγραφή της

Κατερίνα Μπούσιου
Ένα ταξίδι και διακοπές με τον σύντροφό της για την Μαρία Αναστασοπούλου λίγο μετά την μεταγραφή της

Η Μαρία Αναστασοπούλου έρχεται στο πρωινό του ΑΝΤ1 δυναμικά.

Η μεταγραφή της δημοσιογράφου Μαρίας Αναστασοπούλου, ήταν από τις πρώτες που φημολογούνταν πριν ακόμη τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν. Η νεαρή δημοσιογράφος από τον ΣΚΑΙ, πηγαίνει στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη και όλοι αναμένουμε αυτήν τη νέα τηλεοπτική συνεργασία. Λέτε να καταφέρει να έχει το «πάνω χέρι» στην εκπομπή. Το χιουμοριστικό teazer του «Καλημέρα Ελλάδα» που μόλις κυκλοφόρησε, κάνει έναν περίεργο συνειρμό που μας θυμίζει τη...Ζωή Λάσκαρη.

https://www.instagram.com/p/CUFqfiBscLU

Στην κλασική κινηματογραφική ταινία, «Οι θαλασσιές οι χάντρες», ο Γιάννης Βογιατζής προειδοποιούσε τον Φαίδωνα Γεωργίτση για τη Ζωή Λάσκαρη πως θα τον έβαζε μέχρι και το μουστάκι του να ξυρίσει, αφού ως γνωστόν του είχε βάλει προϋποθέσεις για να είναι μαζί της. Η ιστορία του λαϊκού παιδιού και της αριστοκράτισσας ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εποχής. Με αφορμή, λοιπόν, αυτήν την ατάκα, στο νέο teazer του «Καλημέρα Ελλάδα», λίγο πριν ξεκινήσει την 21η του τηλεοπτική σεζόν, δείχνει τον Γιώργο Παπαδάκη στον καθρέπτη του σπιτιού του να ακούει την ίδια φωνή και την ίδια προειδοποίηση. Σαφέστατος υπαινιγμός για την έλευση της Μαρίας Αναστασοπούλου.

Τελικά θα το ξυρίσει το μουστάκι του (σήμα κατατεθέν) ο Γιώργος; Πολύ αμφιβάλλουμε γιατί κατά δήλωσή του, μία φορά το είχε επιχειρήσει στο παρελθόν και το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε. Πάντως αυτό το teazer είναι μία απάντηση στην φημολογία για αυτή την μεταγραφή, που έλεγε πως η Μαρία θα διεκδικήσει τον χώρο και τον χρόνο της στην εκπομπή, περισσότερο από κάθε άλλο συνεργάτη του Γιώργου Παπαδάκη που έχει περάσει αυτά τα 20 χρόνια από την εκπομπή. To κανάλι καλωσόρισε και επίσημα την δημοσιογράφο στο δυναμικό του αναφέροντας: «Ο ΑΝΤ1, με μεγάλη χαρά, υποδέχεται στην οικογένειά του την Μαρία Αναστασοπούλου. Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση. Ξεχωρίζει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης. Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ANT1 και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη».

https://www.instagram.com/p/Ceq1rlgMqDJ

Οι διακοπές και η συνεργασία της Μαρίας με τον σύντροφό της

Η Μαρία μπορεί να αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Σήμερα» όπου βρισκόταν στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου, αλλά στο κανάλι παραμένει σταθερά στην ραδιοφωνική εκπομπή «Τα παιδιά της αλλαγής», στο πλευρό του δημοσιογράφου Γιάννη Κολοκυθά ο οποίος είναι και ο επι χρόνια σύντροφός της. Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο δεν αγαπούν να προβάλλουν την προσωπική τους ζωή και αυτή η σχέση είναι γνωστή περισσότερο στον ευρύ δημοσιογραφικό κύκλο, παρά στους τηλεθεατές ή τους ακροατές τους. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 7 χρόνια και αυτές τις ημέρες κάνουν ένα ταξίδι σε όλη την Ελλάδα στα πλαίσια της ραδιοφωνικής τους εκπομπής. Και από την Θεσσαλονίκη όπου βρίσκονταν μέχρι και σήμερα, αύριο ταξιδεύουν για την Κρήτη.

anastasopoulou_sintrofos.jpg