Η Γαρυφαλιά Καληφώνη φούντωσε τις φήμες για τη σχέση με τον Χρήστο Μάστορα με ένα βίντεο στο Τικ Τοκ

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη φούντωσε τις φήμες για τη σχέση με τον Χρήστο Μάστορα με ένα βίντεο στο Τικ Τοκ

Κάπως έτσι, ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έγιναν το πιο hot ζευγάρι του καλοκαιριού.

Και κάπως έτσι, μέσα στον καυτό καύσωνα του καλοκαιριού 2022 γεννήθηκε στη Χαλκιδική ένα ακόμα ειδύλλιο.

Χρήστος και Γαρυφαλιά

Μάρτυρας μας η Σούλα Γκλάμορους, που τα τσιράκια της, είδαν από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μαζί την πάλαι ποτέ παίκτρια του GNTM, Γαρυφαλιά Καληφώνη και τον Χρήστο Μάστορα να διασκεδάζουν μαζί σε beach bar της Χαλκιδικής.

Χωρισμένη μετά από μακροχρόνια σχέση με τον κολλητό του Κωνσταντίνου Αργυρού, Κωνσταντίνο Κυριάκου, η Γαρυφαλιά, χωρισμένος από το φθινόπωρο μετά από μακροχρόνια σχέση με τη Χριστίνα Παπαδέλη ο Μάστορας, ήρθαν οι δύο μοναξιές κι ενώθηκαν.

Η Γαρυφαλιά που σου θυμίζουμε πως είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το GNTM , παρότι ήταν ένα από τα φαβορί της χρονιάς εκείνης, είχε σπεύσει να ξεκαθαρίσει πριν μερικές ημέρες πως είναι single.

Εν τω μεταξύ, η Καληφώνη, στον δημοφιλή λογαριασμό της στο Tik Tok, είχε από τα μέσα Ιουλίου χρησιμοποιήσει το τραγούδι επιλογές του Μάστορα, με τους fans της να βρίσκουν το βίντεο και να την ρωτούν με σχόλια αν η επιλογή ήταν τυχαία!

Ο Χρήστος από τη μεριά του τηρεί σιγή ιχθύος σε σχέση με την Γαρυφαλιά. Αυτό που ξέρουμε είναι πως θα ήθελε κάποια στιγμή στη ζωή του να γίνει μπαμπάς. Τουλάχιστον, αυτό είχε εξομολογηθεί στον Νίκο Χατζηνικολάου:

«Εμπνέομαι κυρίως στην απώλεια ή στο τέλος ενός έρωτα και αναζητώ πολλές φορές το δράμα σε μια σχέση, αυτό βέβαια δεν είναι πάρα πολύ καλό για τη σχέση, με εμπνέει ο πόνος, συνήθως προκαλώ καταστάσεις που δεν είναι σωστές για να γράφω, το κάνω υποσυνείδητα, πρέπει να το δουλέψω χρειάζεται διαλογισμό και ψυχανάλυση. Τώρα δεν είμαι ερωτευμένος, είναι η ώρα να γράψω. Δεν σκέφτομαι τον γάμο, δεν έχω βρει την κατάλληλη ακόμα. Τα παιδιά τριγυρίζουν συνεχώς στο μυαλό μου, μια κορούλα θα την ήθελα κάποια στιγμή… Πρέπει να πάρουμε και το επίδομα», είχε πει με χιούμορ.