Οι φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου από τις διακοπές θα σε κάνουν να φύγεις για Σαμοθράκη

Η παρουσιάστρια περνάει το καλοκαίρι της με τον πιο όμορφο τρόπο.

Στη Σαμοθράκη βρίσκεται αυτές τις μέρες η Σίσσυ Χρηστίδου, όπου απολαμβάνει τις διακοπές της με την καλή της φίλη, Χριστίνα Κοντοβά, αφότου γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της, Ada -την οποία έχει βαφτίσει η παρουσιάστρια- στη Λέσβο. Από το νησί του Αιόλου είναι που ανεβάζουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό και οι εικόνες είναι τόσο μαγευτικές που θα σε κάνουν να κλείσεις εκεί για τις επόμενες διακοπές σου.

Οι διακοπές της Σίσσυς Χρηστίδου και της Χριστίνας Κοντοβά στη Σαμοθράκη

Τόσο η Χρηστίδου όσο και η Κοντοβά απαθανάτισαν τον ξακουστό ποταμό Φονιά και οι εικόνες, πέρα από την ομορφιά του τοπίου, συνοδεύονται και από γαλήνη.

Τα stories της Χρηστίδου:

Τα δύο κορίτσια φωτογραφήθηκαν, μάλιστα, μαζί μέσα στον Φονιά, δείχνοντας τα πιο λαμπερά τους χαμόγελα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και τα ξεχωριστά γενέθλια της μικρής Ada στη Λέσβο

Η πανέμορφη Σαμοθράκη

Η Σαμοθράκη βρίσκεται στο Θρακικό πέλαγος και από εκεί είναι που, σύμφωνα με τον Όμηρο, παρακολουθούσε ο Ποσειδώνας την εξέλιξη του Τρωικού Πολέμου. Γενικά, το νησί φημίζεται για τους αρχαιολογικούς του θησαυρούς, με χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτών να αποτελούν το ιερό των Μεγάλων Θεών, το Πρόπυλο του Πτολεμαίου Β’, το Ανάκτορο και το Αρχαιολογικό Μουσείο που περιλαμβάνει αντίγραφο της Νίκης της Σαμοθράκης.

Ένα ακόμα πράγμα για το οποίο η Σαμοθράκη ξεχωρίζει είναι το καταπράσινο τοπίο της. Δάση με πλατάνια, βελανιδιές, καστανιές και κέδρους, λίμνες και τρεχούμενα νερά είναι αυτά που ένας επισκέπτης θα αντικρίσει. Ο ποταμός Φονιάς και το Δάσος του Μαρτίνη αποτελούν δύο σημεία που σίγουρα πρέπει να επισκεφτείς, καθώς πραγματικά σε κάνουν να νομίζεις πως βρίσκεσαι σε μία άλλη διάσταση.

Όσον αφορά στις παραλίες, ο Βατός (μία παραλία με λευκή ψιλή άμμο, σμαραγδένια νερά και δέντρα) έχει επάξια κερδίσει την εξαιρετική του φήμη και μπορείς να τον προσεγγίσεις με καραβάκι. Η πολυσύχναστη Παχιά Άμμος, οι Κήποι και το Γυαλί είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις αν ψάχνεις πεντακάθαρα νερά και τοπίο που μοιάζει με εξωτικό.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης