Οι διακοπές της Σίσσυς Χρηστίδου με τους γιους της είναι ο πιο «έξυπνος» τρόπος να ταξιδέψεις φέτος

Οι διακοπές της Σίσσυς Χρηστίδου με τους γιους της είναι ο πιο «έξυπνος» τρόπος να ταξιδέψεις φέτος

Ο Φίλιππος Ραφαήλ και ο Μιχαήλ Άγγελος έχουν μεγαλώσει πολύ και απολαμβάνουν την εξόρμηση με τη μαμά τους.

Το φετινό καλοκαίρι όλοι συζητάνε για την ακρίβεια σε οτιδήποτε σχετίζεται με τις διακοπές. Όλοι σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να βρούμε την άκρη και να καταφέρουμε να πάμε διακοπές, ιδανικά χωρίς να δώσουμε μία περιουσία.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, λοιπόν, έρχεται σε αυτό το σημείο να δώσει την απάντηση στους προβληματισμούς μας μέσω του δικού της υπέροχου ταξιδιού με τους γιους της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου στο Πήλιο με τους γιους της

Η 41χρονη παρουσιάστρια αποφάσισε φέτος το καλοκαίρι να επισκεφτεί το Πήλιο με τους γιους της, τον 13χρονο Φίλιππο – Ραφαήλ και τον 8χρονο Μιχαήλ – Άγγελο. Η οικογένεια απόλαυσε τις ομορφιές του τόπου, έκανε μπάνιο στη θάλασσα και, έπειτα, η Σίσσυ μοιράστηκε μερικές υπέροχες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cfe9fpFIT1e

Στην ανάρτηση βλέπουμε πως η Χρηστίδου έμεινε με τους γιους της σε μία σκηνή με στρώματα μέσα στη φύση, ένα θέαμα που φαίνεται πολύ άνετο ακόμα και για τους ορκισμένους «εχθρούς» του κάμπινγκ. Συν ότι σε γλιτώνει από πολλά έξοδα.

Πέρα από την όμορφη σκηνή, η παρουσιάστρια μοιράστηκε και μερικές φωτογραφίες από τα κρυστάλλινα νερά, δείχνοντας, παράλληλα, και το πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά της.

«Χορευτό Πηλίου… πήρες την καρδιά και το μυαλό μας…», έγραψε στο caption.

Η αγάπη της Σίσσυς Χρηστίδου για τα ταξίδια

Η Χρηστίδου απολαμβάνει να κάνει ταξίδια και έτσι συχνά-πυκνά βλέπουμε φωτογραφίες από τις εξορμήσεις της. Τον περασμένο Απρίλιο, μάλιστα, είχε πάει στο Ντουμπάι με τα παιδιά της και οι λήψεις ήταν πραγματικά εντυπωσιακές, ειδικά αυτές στην έρημο μέρος της οποίας διέσχισαν μέσα σε ειδικά οχήματα.

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από το οικογενειακό ταξίδι στο Ντουμπάι