Χριστίνα Κοντοβά: Το αξιολάτρευτο βίντεο με την Ada να μιλάει Ελληνικά για τη Σίσσυ Χρηστίδου

Χριστίνα Κοντοβά: Το αξιολάτρευτο βίντεο με την Ada να μιλάει Ελληνικά για τη Σίσσυ Χρηστίδου

Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά έχει εξοικειωθεί με τη γλώσσα και λατρεύει τη νονά της.

Η Χριστίνα Κοντοβά απολαμβάνει πια την κορούλα της, Ada Abigail, την οποία υιοθέτησε μετά από μία διαδικασία που διήρκησε κάτι παραπάνω από 20 μήνες. Η σχεδιάστρια και επιχειρηματίας δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της που πλέον έχει μαζί της το κοριτσάκι της και οι δυο τους δημιουργούν υπέροχες αναμνήσεις.

Το ταξίδι της Χριστίνας Κοντοβά με την Ada

Πρόσφατα, η Κοντοβά έκανε μία σειρά από stories για να δείξει στο κοινό το ταξίδι τους, ενώ σε ένα βίντεο μαμά και κόρη φαίνεται πως ετοιμάζονται να επισκεφτούν τη νονά της Ada, Σίσσυ Χρηστίδου. Εκεί, η μικρούλα ακούγεται να μιλάει με άνεση Ελληνικά και το κλιπ είναι απλά αξιολάτρευτο.

Η συγκίνηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, η Σίσσυ Χρηστίδου έγινε νονά της Ada και η 41χρονη παρουσιάστρια δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της με τη δημοσίευση των φωτογραφιών.

https://www.instagram.com/p/CfEa6vBoeSI

«Μας έστειλε ο @george_kostopoulos τις φωτογραφίες και τα δάκρυα δεν σταματάν να τρέχουν…
Το παραμύθι αυτό πήρε σάρκα και οστά ζωντανεύοντας όλα τα όνειρα της @ckontova μου…
Σας ευχαριστούμε όλους…
Johnny & Christina αν πω ότι σας αγαπώ, τι θα μου μείνει άραγε στην Ada να πω… Οι λέξεις φτωχές..
Θα μαι πάντα εδώ», έγραψε η Χρηστίδου με την Κοντοβά να σημειώνει:

«Είσαι η νεράιδα του παραμυθιού μας!!! Σ’αγαπάμε πολύ».

Η εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου: «Τα δάκρυα δεν σταματούν να τρέχουν»

Η Κοντοβά μιλάει συχνά για τη μητρότητα και προσπαθεί όχι μόνο να μοιράζεται την προσωπική της ιστορία αλλά και να βοηθάει με τον λόγο της το κοινό.

«Η δική μου ιστορία μητρότητας δεν είναι η συνηθισμένη αλλά κάθε φορά που την μοιράζομαι βρίσκω τόσα κοινά σημεία με τις υπόλοιπες μαμάδες που στο τέλος οι ιστορίες μας γίνονται ίδιες. Αγωνίες, τύψεις, ανασφάλειες, ντροπές και κούραση που είναι ταμπού να συζητιούνται… αλλά είναι αυτά που δυναμώνουν την αγάπη. Αυτά που μας κρατούν σε εγρήγορση να γινόμαστε καλύτερες αρκεί να τα βγάζουμε στο φως και να τα απενοχοποιούμε», είχε γράψει στον λογαριασμό της τον περασμένο Μάιο.