Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για τη δουλειά της και σου δίνει τροφή για σκέψη

Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για τη δουλειά της και σου δίνει τροφή για σκέψη

Το τελευταίο post της Σίσσυς μία ημέρα μετά το φινάλε του Χαμογέλα και Πάλι είναι το mood που θέλουμε να έχουμε όλοι στη δουλειά μας.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν ήταν μια σεζόν με αρκετές δοκιμασίες για τη Σίσσυ Χρηστίδου η οποία άλλαξε τηλεοπτική στέγη και βίωσε την απώλεια της μητέρας της Μίνας. Στήριγμα στη διάρκεια της χρονιάς αυτής, υπήρξε -πέρα από την οικογένεια της παρουσιάστριας- η δεύτερη οικογένειά της, οι συνεργάτες της στην εκπομπή Σαββατοκύριακου που παρουσιάζει στο ΜEGA.

Λίγο μετά το φινάλε της εκπομπής, όλη η ομάδα της Χρηστίδου απόλαυσε σύσσωμη ένα γεύμα μαζί και μόλις σήμερα το πρωί η Χρηστίδου έγραψε ένα post στο Instagram που κρύβει το νόημα του να κάνεις τη δουλειά που θες, με τους ανθρώπους που αγαπάς και με το περιεχόμενο που σε εκφράζει.

sissychristidou_2879812980464305024.jpg

Η δουλειά που κάνουμε είναι η μισή μας ζωή

«Η δουλειά που κάνουμε είναι η μισή μας ζωή..
Ελπίζω λοιπόν, να κάνετε μια δουλειά που αγαπάτε…
Ελπίζω να βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον, που σας δίνει πληρότητα, ασφάλεια, φροντίδα, αγάπη..
Είχα την ευλογία, στην πιο δύσκολη χρόνια της ζωής μου, να έχω αυτήν εδώ την αγκαλιά..
Παιδιά.. δεν θα ήμουν όρθια χωρίς εσάς..
…σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Season 4 but also 1
Luckiest girl in the world!», έγραψε η Σίσσυ χαρακτηριστικά.

Το αντίο στο τέλος του Χαμογέλα και Πάλι και το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη

https://www.instagram.com/p/Cf08X2ajGnU

Τα τρυφερά λόγια στο φινάλε

«Αυτή είναι η οικογένειά μας. Η πιο πολλή δουλειά γίνεται από αυτούς τους ανθρώπους. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή γιατί φέτος πραγματικά είχαμε μια ομάδα που κάνει για δέκα και δεν το λέω έτσι, μιλάμε για ανθρώπους που δούλευαν από το σπίτι, δούλευαν άρρωστοι. Ξεκληρίστηκε όλη η ομάδα από Covid, αυτό δεν μας πτόησε καθόλου. Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω, είναι πολύ σημαντικό για μένα», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά κάνω αυτό ακριβώς που θέλω. Δεν εννοώ την ενημέρωση αλλά αυτή την εκπομπή που κάνω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Mega, που έδειξε την ίδια αγάπη, την ίδια αγκαλιά και ανοχή και αντοχή μαζί μας. Μας εμπιστεύτηκαν πάρα πολύ. Νιώθουμε ευγνωμοσύνη για αυτό. Είναι σημαντικό να κάνεις τη δουλειά σου ανεμπόδιστος, δεν είναι δεδομένο. Ευχαριστούμε πολύ το κανάλι και τον κ. Μαρινάκη. Σας ευχαριστώ όλους για όλα. Καλό καλοκαίρι παιδιά» τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου στο φινάλε της εκπομπής της.

Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου: «Η μαμά μου ήταν το επίκεντρο της ζωής μου»