Ποιου σούπερ διάσημου αστέρα η ζωή θα γίνει Χολιγουντιανή ταινία;

Ποιου σούπερ διάσημου αστέρα η ζωή θα γίνει Χολιγουντιανή ταινία;

Με soundtrack, τι άλλο; Rock'n'Roll, φυσικά.

Αφού δεν μιλάμε για άλλον super star από τον απόλυτο εκπρόσωπο της μουσικής που ξεσήκωσε τα πλήθη καθώς εκείνος λίκνιζε με μαεστρία τους γοφούς του και έκανε τις θαυμάστριές τους να λιποθυμούν στη θέα ενός και μόνο χαμόγελού του. Η ζωή του Elvis Presley θα γίνει ταινία, με τίτλο «Fame & Fortune» και, ήδη, έχιε καθυστερήσει πολύ το Hollywood να το πάρει απόφαση, εδώ που τα λέμε.

Βασισμένη στο βιβλίο που έγραψε ο σωματοφύλακάς του Sony West και ο βιογράφος του Marshall Teryll, μια βιογραφία του «βασιλιά» με τίτλο «Elvis: Still Taking Care of Business» και σε σκηνοθεσία του John Scheinfeld μένει να δούμε ποιος θα υποδυθεί τον δύσκολο ρόλο του μουσικού ειδώλου.

O Elvis εμφανίστηκε, ως ηθοποιός, σε 27 ταινίες την δεκαετία του 60 αλλά η ζωή του δεν έγινε ποτέ αφορμή για να γυριστεί κινηματογραφική ταινία, έως τώρα. Φυσικά έχουν κινηματογραφηθεί ντοκιμαντέρ και τηλεταινίες όπως το «Elvis» του 2005, με πρωταγωνιστή τον Jonathan Rhys Meyers στον ρόλο του βασιλιά και η ομότιτλη ταινία για την τηλεόραση του 1979 με τον Kurt Russel στον ρόλο του Elvis και τον John Carpenter στην σκηνοθεσία.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2012, την χρονιά που συμπληρώνονται 35 χρόνια από τον θάνατο του βασιλιά.