Το νέο unfollow της Κατερίνας Καινούργιου στον Τσαγκρίδη & οι φήμες για νέα σχέση του εφοπλιστή

Το νέο unfollow της Κατερίνας Καινούργιου στον Τσαγκρίδη & οι φήμες για νέα σχέση του εφοπλιστή
Instagram

Το ελικόπτερο, το Twitter, η Soula Glamorous που έδωσε μια είδηση και οι αναμνήσεις της παρουσιάστριας από το καλοκαίρι του 2020. 

Σε περίοδο διακοπών είναι η Κατερίνα Καινούργιου και ο Αύγουστος την βρήκε να διασκεδάζει με καλούς της φίλους στη Μύκονο, αλλά και την Ίμπιζα. Σε beach bars, εστιατόρια και ξέφρενα clubs, η 37χρονη παρουσιάστρια αποφορτίζεται από το άγχος της καθημερινότητας, συντροφιά της παρέας της.

https://www.instagram.com/p/Cg7jikqrCZW
https://www.instagram.com/p/Cg2WcdQLocA
https://www.instagram.com/p/CgecIWbICzo

Όπως είναι γνωστό, η Super Κατερίνα απαρτίζεται και από το γνωστό squad της, τον παραγωγό της εκπομπής της και καλό της φίλο Νίκο Κοκλώνη, αλλά και την Πηγή Δεβετζή.

https://www.instagram.com/p/Cg4t0G4o912
https://www.instagram.com/p/Cgz9DuDrrLX

Ανάμεσα σε σειρά από stories λοιπόν, στα οποία την βλέπουμε να εξερευνά νέα μέρη και να βιώνει χαρούμενες καλοκαιρινές στιγμές, συναντήσαμε και το ακόλουθο quote, που μας έβαλε ομολογουμένως σε σκέψεις και το οποίο έγινε το βράδυ της Κυριακής, 7 Αυγούστου.

«Η έλλειψη συναισθηματικής διαθεσιμότητας είναι ελκυστική μόνο σε ανθρώπους που είναι συναισθηματικά μη διαθέσιμοι και οι ίδιοι.

Όταν είμαστε αληθινά έτοιμοι για την αγάπη, δεν ανεχόμαστε ανθρώπους που δεν είναι έτοιμοι να μας “συναντήσουν” εκεί», έγραψε όλο νόημα χωρισμένη KatKen.

Kainoyrgioy.jpg

Όταν λέμε «χωρισμένη» αναφερόμαστε φυσικά στον χωρισμό της με τον εφοπλιστή Φίλιππο Τσαγκρίδη Παναγόπουλο. Μία σχέση που κράτησε τρία περίπου χρόνια και είχε οδηγήσει σε συγκατοίκηση. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για περαιτέρω επισημοποίηση του δεσμού τους με έναν γάμο και ειδικότερα μετά την επανασύνδεση που έγινε πριν από λίγο καιρό και που όμως δεν κράτησε.

Προς το παρόν, στα social media οι δυο τους έχουν μια σχέση …complicated. Μετά από ένα unfollow και ξανά πάλι follow, η παρουσιάστρια πριν από λίγες ώρες αφαίρεσε ξανά τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος ωστόσο εξακολουθεί κανονικά να την ακολουθεί στο Instagram.

Στα πιο πρόσφατα νέα του πρώην ζευγαριού και σύμφωνα με το viral διαδικτυακό προφίλ Soula Glamorous, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης την περίοδο αυτή είναι επίσης σε περίοδο διακοπών και μάλιστα με τη νέα του σύντροφο. Δεν μπορούμε ωστόσο να γνωρίζουμε αν το τελευταίο Instagram Story της Κατερίνας Καινούργιου περί συναισθηματικής διαθεσιμότητας έχει κάποια σχέση με τις εν λόγω φήμες ή ακόμη κι αν αυτές έχουν όντως κάποια βάση στην πραγματικότητα.

Katken_.jpg

Αξίζει να αναφέρουμε ότι διάφορα δημοσιεύματα σε site που έγιναν επίσης viral μέσα στο σαββατοκύριακο και σχολιάστηκαν στο Twitter, θέλουν τον επιχειρηματία να πραγματοποίησε ένα ταξίδι-αστραπή στη Μύκονο με ελικόπτερο, όταν πληροφορήθηκε πως η Κατερίνα Καινούργιου έχει έρθει κοντά με κάποιον άλλον. Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν η παρουσιάστρια φλέρταρε με έναν άλλον άντρα, γεγονός που θορύβησε τον επιχειρηματία και έσπευσε στο νησί.

Πάντως, σε πρόσφατο story της η KatKen85 αναπόλησε τις διακοπές του 2020, στις οποίες και ήταν μαζί ως «φρέσκο» ακόμη ζευγάρι.

296752667_760749008476146_208435053849069619_n.jpg