Βανδή - Κοκκίνου - Οικονομόπουλος: Το σχήμα της χρονιάς

Βανδή - Κοκκίνου - Οικονομόπουλος: Το σχήμα της χρονιάς

Άν τελικά πέσουν οι υπογραφές μετά την ποροφορική συμφωνία θα μιλάμε για μια συνεργασία πολύ δυνατή και με πολλές ελπίδες να δουλέψει και περισσότερο απο δύο μέρες την εβδομάδα.

Η πληροφορία αυτή διέρρευσε την Τετάρτη το απόγευμα και μέχρι αυτή τνη στιγμή όλα δείχνουν οτι έχει επέλθει συμφωνία. Ένα δυνατό σχήμα σε νυχτερινό κέντρο για τον φετινό χειμώνα, έκλεισε η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου και ο Νίκος Οικονομόπουλος και θα εμφανίζονται μαζί στο Fever ! Το deal κατάφερε να το κάνει ο επιχειρηματίας κύριος Παπαγεωργίου ο οποίος ήθελε να ανανεώσει και να πλαισιώσει με δυνατά ονόματα τον Νίκο Οικονομόπουλου που συνεργάζεται πολλά χρόνια μαζί του.
Σύμφωνα με της πληροφορίες οι τρεις καλλιτέχνες έδωσαν τα χέρια το απόγευμα της Τετάρτης και είναι πολύ ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία αυτή. Αν και η Δέσποινα Βανδή με την Έλλη Κοκκίνου, θα συνεργαστούν για πρώτη φορά σε πίστα νυχτερινού κέντρου, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τραγουδίστριες θα συναντηθούν επί σκηνής. Η κοινή δισκογραφική εταιρία τους η Spicy έκανε ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα ώστε να συνυπάρξουν μιας και είναι πολύ δύσκολο ετσι όπως έχει γίνει η νυχτερινή Αθήνα να είναι μαζί δυο σταρ σαω την Έλλη και την Δέσποινα. Το περσινό καλοκαίρι είχαν κάνει μαζί περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, γεγονός που έχει αποδείξει ότι υπάρχει «χημεία» μεταξύ τους. Μαζί τους ο τάχιστα επιτυχημένος λαικός τραγουδιστής που κρατά χαμηλούς τόνους και με τα υπέροχα τραγούδια του ανεβάζει αργά και σταθερά τις μετοχές του. Απομένει η τυπική ανακοίνωση με δελτίο τύπου.