Η Rita Ora παντρεύτηκε τον διάσημο σκηνοθέτη και εκλεκτό της καρδιάς της, Taika Waititi

Νατάσσα Σχοινά
Η Rita Ora παντρεύτηκε τον διάσημο σκηνοθέτη και εκλεκτό της καρδιάς της, Taika Waititi

Η Rita Ora και ο Taika Waititi στο Vanity Fair Oscar Party το 2022

AP

Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει μία πολύ μικρή τελετή, για εκείνους και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Taika Waititi, παντρεύτηκε η Rita Ora και τώρα επίσημα αποκαλούνται σύζυγοι.

H 31χρονη τραγουδίστρια και ο 46χρονος σκηνοθέτης ταινιών ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Νέα Ζηλανδία σε μία μικρή τελετή, χωρίς επιτηδεύσεις που εστίασε απλά και μόνο στο ζευγάρι. Τις πληροφορίες μετέφερε η Sun, αλλά προς το παρόν το ζευγάρι ή εκπρόσωποί του δεν έχουν σχολιάσει επίσημα.

«Ήταν μία πραγματικά προσωπική τελετή και πολύ ιδιαίτερη για όλους εκεί. Οι κοντινοί και οι αγαπημένοι τους άνθρωποι μπορούν να δουν πόσο τρελά ερωτευμένοι είναι. Παρά το ότι ζουν στα φώτα της δημοσιότητας, η Rita είναι αποφασισμένη να κρατήσει τη σχέση τους όσο πιο ιδιωτική γίνεται και δεν ήθελε να γράψει ένα μεγάλο τραγούδι και να χορέψει για τον γάμο», είπε πηγή στη Sun.

Το χρονικό της σχέσης

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η Rita Ora και ο Taika Waititi γνωρίστηκαν στην Αυστραλία, όταν η μεν ήταν κριτής στο The Voice Australia και ο δε βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας Thor: Love and Thunder.

Η πρώτη φορά που οι φανς τους τους είδαν μαζί ήταν στις 21 Απριλίου του 2021 όταν η Ora έκανε μία ανάρτηση με μία σειρά από φωτογραφίες, μέσα στις οποίες ήταν και ο σκηνοθέτης πληθώρας ταινιών της Marvel.

https://www.instagram.com/p/CN7nJaBjSZe

Μόλις έναν μήνα μετά, στις 25 Μαΐου το ζευγάρι εμφανίστηκε σε ένα φιλί με μία από τις ηθοποιούς του Thor, Tessa Thompson, και το κοινό ενθουσιάστηκε. Τελικά, στις 2 Αυγούστου του 2021, η Ora και ο Waititi πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, στην πρεμιέρα της ταινίας The Suicide Squad στο Los Angeles.

LA Premiere of

Στα τέλη του μήνα, το ζευγάρι γιόρτασε μαζί τα 46α γενέθλια του Waititi.

https://www.instagram.com/p/CSunfnIBG7o

Στις 14 Φεβρουαρίου του 2022, η Ora και ο Waititi γιόρτασαν για πρώτη φορά μαζί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και η τραγουδίστρια έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram για να αποθεώσει τη σχέση τους.

https://www.instagram.com/p/CZ-qMQJp1Q7

«Εμείς. 4 χρόνια πριν. Σήμερα. Σ’ ευχαριστώ που είσαι cool. Και με διασκεδάζεις πάντα. Χαρούμενο Άγιο Βαλεντίνο, κολλητέ», έγραψε για να δείξει ότι, πέρα από σύντροφό της, ο Waititi είναι και ο κολλητός της.

Η Rita Ora έβαλε κάτι απλό #not και ήρθε Μύκονο (photos)