Η νέα δουλειά της Heidi Klum θα είναι να κοροϊδεύει παιδιά

Η νέα δουλειά της Heidi Klum θα είναι να κοροϊδεύει παιδιά

Δεν πειράζει Heidi, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.

Είδε κι απόειδε με το Next Top Model η Heidi Klum και αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι που δεν θα την έφερνε σε επαφή με υστερικές, ανορεξικές γυναίκες που θέλουν να βγάλουν η μία τα μάτια της άλλης . Έτσι στράφηκε στα παιδιά, και πιο συγκεκριμένα σε μια νέα τηλεοπτική εκπομπή που θα αφορά αυτά.

Επειδή όμως μπορείς να βγάλεις ένα κορίτσι από το μόντελινγκ όχι όμως το μόντελινκγ από το κορίτσι, η Heidi στην εκπομπή αυτή δεν θα παίζει με τα παιδιά, ούτε θα τα διδάσκει, ούτε κάτι παρόμοιο τέλοσπάντων. Θα τα κοροϊδεύει. Για την ακρίβεια, θα τους κάνει φάρσες.

Το concept της εκπομπής, η οποία θα ονομάζεται «Seriously Funny Kids», θα μοιάζει αρκετά με αυτό του Candid Camera. Μια κρυφή κάμερα θα καταγράφει τις αντιδράσεις ανυποψίαστων παιδιών, τα οποία θα πέφτουν στη «παγίδα» που θα τους έχει στήσει το μοντέλο, με στόχο το τελικό αποτέλεσμα να κάνει τους τηλεθεατές να γελάνε. Μάλλον δεν είχε πει κανείς στην Heidi πως γελούσαμε εξίσου, αν όχι και περισσότερο, με το NTM. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το σόου θα κάνει πρεμιέρα στην 1η Φεβρουαρίου στο κανάλι Lifetime της Αμερικής και τότε θα μπορούμε να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.