Η Βίκυ Καγιά καστανή και η Μαρία Ηλιάκη αλά Marilyn - Οι φωτογραφίες που θέλουν να θυμούνται

Κατερίνα Μπούσιου
Η Βίκυ Καγιά καστανή και η Μαρία Ηλιάκη αλά Marilyn - Οι φωτογραφίες που θέλουν να θυμούνται

Η διαφορετική τους εικόνα λίγα χρόνια πριν. Βίκυ Καγιά και Μαρία Ηλιάκη όπως δεν τις έχετε ξαναδεί. 

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν, όπως έλεγε και το τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου. Η Βίκυ Καγιά και η Μαρία Ηλιάκη, ανοίγουν τα αρχεία τους και μας παρουσιάζουν τον άλλο τους εαυτό, μερικά χρόνια πριν. Η μεγάλη, αλλά όμορφη αλλαγή στην εμφάνισή τους.

Οι φωτογραφίες από το παρελθόν

Τις τελευταίες ημέρες η Μαρία Ηλιάκη έχει επιστρέψει στην Αθήνα μαζί με τη κόρη της Κατερίνα, αναμένοντας και τον σύντροφό της Στέλιο από την Ελβετία, για να κάνουν τις διακοπές τους. Στο σπίτι που μένει εδώ και πολλά χρόνια στην Νέα Σμύρνη, αποφάσισε να κάνει μία μικρή εκκαθάριση σε παλιά αρχεία, με φωτογραφίες, περιοδικά, συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις της. Ακόμη και στην ίδια είχαν κάνει έκπληξη οι αλλαγές στα μαλλιά, το make up και την εμφάνισή της, σε σχέση με το σήμερα. Τότε όμως ήταν απόλυτα εναρμονισμένη με το στυλ της εποχής.

Η Μαρία Ηλιάκη βρήκε παλιό εξώφυλλό της με την Κατερίνα Καινούργιου και το τρολάρισμα ήρθε άμεσα

Σήμερα ωστόσο υπήρξε ένα μικρό reminder από το προφίλ της στο Instagram και αυτό το στιγμιότυπο από την φωτογράφηση και την συνέντευξή της στο περιοδικό In Style το 2014, πρέπει να ήταν αγαπημένη της ανάμνηση, γιατί έκανε αμέσως repost. Η Μαρία όπως βλέπετε ήταν εντελώς διαφορετική, αλλά όμορφα αλλιώτικη. Την φωτογράφηση είχε κάνει τότε ο Δημήτρης Σκουλός.

https://www.instagram.com/p/rkiD5mIH97

Την ίδια έμπνευση να θυμηθεί το παρελθόν είχε σήμερα και η Βίκυ Καγιά. Μία follower της την γύρισε 26 χρόνια πριν, στα πρώτα βήματα που έκανε τότε, ως νέο και πολλά υποσχόμενο ταλέντο στο modeling. Θυμάστε την Βίκυ καστανή;

Ο χρόνος και στις δύο έχει φερθεί πολύ ωραία όπως διαπιστώνουμε σε αυτά τα δύο throwback. Η Βίκυ και λόγω επαγγέλματος, έχει κάνει βέβαια ουκ ολίγες αλλαγές στην εμφάνισή της σε αυτές τις δύο δεκαετίες της καριέρας της, τόσο στο modeling, όσο και στην τηλεόραση.

kagia.JPG

Πάντως στην πρόσφατη φωτογράφηση για τον νέο κύκλο του GNTM, την είδαμε σε μία πιο κλασσική εκδοχή της και με την ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά της, με την οποία έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε, τα περισσότερα χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CgrZJ_OK43q