Η Ταμίλα Κουλίεβα με μαγιό στα 55 της είναι ίδια με τότε που έπαιζε τη Φανή στη «Ζωή που δεν έζησα»

Η Ταμίλα Κουλίεβα με μαγιό στα 55 της είναι ίδια με τότε που έπαιζε τη Φανή στη «Ζωή που δεν έζησα»

24 χρόνια μετά είναι ίδια με τότε. 

Το ταλέντο δεν έχει ηλικία, οι γυναίκες δεν έχουν ηλικία, οι ταλαντούχες γυναίκες κι αν δεν έχουν ηλικία. Οι αποδείξεις πολλές, πάντα αποστομωτικές και σίγουρα χωρίς να επιδέχονται αμφισβήτησης. Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο της Ταμίλα Κουλίεβα στην υποκριτική, αλλά και στο να μεγαλώνει όμορφα και εντελώς απενεχοποιημένα;

Η ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης διανύει πια τη μέση της έκτης δεκαετίας της ζωής της ή, πιο απλά, είναι 55 ετών. Πρόκειται για μια από τις παρουσίες εκείνες που δεν περνούν απαρατήρητες είτε υποδύονται κάποιον ρόλο στο θεατρικό σανίδι, είτε απλά πάνε ανέμελες στην παραλία με φίλους.

Όταν λοιπόν η γνωστή ηθοποιός δεν βρισκόταν στις πρόβες κάποιας παράστασης ή του σίριαλ μυστηρίου του Mega, «Σκοτεινή Θάλασσα», φρόντιζε να παίρνει τη Vitamin Sea της δια ζώσης. Η καλλιτέχνης φαίνεται να λατρεύει τη θάλασσα, τις εξορμήσεις στην παραλία με φίλους και τις ανεκτίμητες στιγμές που περνά φορώντας μόνο το μπικίνι της και καθόλου μακιγιάζ.

Ας θυμηθούμε μερικές από τις φορές που πόζαρε με μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αλλά και μερικές- άνευ ρετούς- λήψεις των paparazzi από την παραλία της Βουλιαγμένης.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, η ηθοποιός είναι ίδια με τότε που έπαιζε στη Ζωή που δεν έζησα ή αλλιώς στη δραματική σειρά που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel την τηλεοπτική σεζόν 1998-1999.

Στα μαγικά κυκλαδίτικα νησιά της Σίφνου και της Μύλου

https://www.instagram.com/p/CUWrYVwIyxi
https://www.instagram.com/p/Cg7IgLuIHZ6
https://www.instagram.com/p/CgFRCTVI2iR
https://www.instagram.com/p/CfzF-JEobmp
https://www.instagram.com/p/CV_U4cCoj3E
https://www.instagram.com/p/CUXTfMwIoTJ
https://www.instagram.com/p/CUAi96NI2mA

Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

https://www.instagram.com/p/CSOnr5RqQ6Q

Τη μοναδική Μυτηλίνη

https://www.instagram.com/p/CQiZOWdlAS-

Και τη ρομαντική Σαντορίνη

https://www.instagram.com/p/CQA0qL2Ktn6

Κάτι που λίγοι ίσως γνωρίζουν για την καταξιωμένη ηθοποιό με καταγωγή από τη Ρωσία, είναι ότι γεννήθηκε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Εδώ και 30 χρόνια, από το 1992, έχει αναλάβει να «μυήσει» κι άλλα παιδιά στον χώρο της υποκριτικής, την οποία και υπηρετεί με πάθος για περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Αυτό μπορούν να μας το επιβεβαιώσουν όλοι οι φοιτητές της στο Εθνικό Θέατρο της Ελλάδος, στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και σε πολλές ακόμη δραματικές σχολές.

Φυσικά, όπως όλοι οι αυτόφωτοι άνθρωποι, έχει και τις σκοτεινές της πλευρές. Τη δική της «Σκοτεινή θάλασσα», στην οποία μας επέτρεψε να «κολυμπήσουμε» μέσω της εξομολόγησής της στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή Πάμε Δανάη!. Μιλώντας για την κατάθλιψη, τη μητρότητα και τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, είπε: «Με ζόρισε το ότι από εκεί που ήμουν δραστηριά και δεν μου έφταναν 24 ώρες, βρέθηκα στο σπίτι με εάν μωρό, χωρίς να κάνω τίποτε απ’ όσα ονειρευόμουν. Όταν βρέθηκα με το μωρό στο σπίτι με επισκέφτηκε η κατάθλιψη και οφειλόταν στο ότι άλλαξε ο ρυθμός της ζωής μου. Στο μεγάλωμα του παιδιού με βοήθησε η Ελληνίδα γιαγιά, τα πεθερικά μου με αγάπησαν όπως τους αγάπησα κι εγώ, δεν έζησα το φαινόμενο “Ελληνίδα πεθερά".

Κάνουμε πολλή παρέα με τον πρώην σύζυγό μου, Γρηγόρη Καραντινάκη, μετά το διαζύγιό μας και δουλεύουμε και μαζί. Οποιαδήποτε αλλαγή στη ζωή μας δεν έρχεται ομαλά, σε ταράζει και κανένα ζευγάρι δεν έρχεται ένα ωραίο πρωί για να πει ξαφνικά “ξέρεις τι; δεν χωρίζουμε; Κάτι δεν πήγαινε καλά πριν και όπως όλα τα ζευγάρια, ας το παραδεχτούμε, περάσαμε κι εμείς από πολλά κύματα.

https://www.instagram.com/p/CQWdmq8rgos

Το θέμα είναι να φύγεις από τον πληγωμένο σου εγωισμό και να κρατήσεις τα ουσιαστικά πράγματα που σε δένουν με τον άνθρωπο που έζησες. Ο γιος μου είναι 30 ετών και είναι ανεξάρτητος, ζει τη ζωή του, τα παιδιά δεν μας ανήκουν ούτε εμείς τους ανήκουμε. Την προσωπική μου ζωή θα την ξαναέφτιαχνα με άνεση αλλά ένα δεύτερο γάμο δεν ξέρω… αν και ποτέ μη λες ποτέ».

Να αναφέρουμε ότι ο μοναχογιός της, Στέφανος, είναι 30 ετών και πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός του Πολυτεχνείου.

https://www.instagram.com/p/CTm4FhIo1ME

Ακόμη, σε συνέντευξή της Στην ΕΡΤ και στο talk show «Σημείο Συνάντησης», είχε αναφερθεί συνομιλώντας με τον Γρηγόρη Βαλτινό και στη δύσκολη σχέση της με τους γονείς της. Όπως εξήγησε, ήταν πολύ αυστηροί μαζί της και σκληροί ως προς τη διαπαιδαγώγησή της

«Όλα αυτά τα χρόνια που η μητέρα μου δεν με είχε δει στο θέατρο σαν να προσπαθούσα να της αποδείξω ότι τα κατάφερα. Γιατί δεν είχα ακούσει ποτέ ένα «μπράβο» από τους γονείς… Γενικά ήταν νοοτροπία και στα χρόνια των σπουδών, πολύ σκληρή εκπαίδευση… Πείστηκε ότι πραγματικά έγινε κάτι με εμένα εδώ όταν πήγε να πάρει βίζα στην πρεσβεία και συνάντησε ένα κοριτσάκι κι άρχισε να της μιλάει για εμένα και έφυγε κλαίγοντας. Τότε πείστηκε και μου είπε «μπράβο παιδί μου».

https://www.instagram.com/p/CQmcUauLRQX