Η Αλέκα Καμηλά γιορτάζει τα γενέθλια του γιου της και όλη η οικογένεια μοιάζει με ομάδα του NBA

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αλέκα Καμηλά γιορτάζει τα γενέθλια του γιου της και όλη η οικογένεια μοιάζει με ομάδα του NBA

Ο γιος της Αντρέι, ενηλικιώθηκε και ακολουθεί τα βήματα του διάσημου μπαμπά του στο μπάσκετ. Η υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει το πρώην μοντέλο. 

Από την εποχή που εγκατέλειψε το μόντελινγκ για να ακολουθήσει τον σύζυγό της και διάσημο παίκτη του μπάσκετ εκείνη την εποχή Πέτζα Στογιάκοβιτς, στην Αμερική, η ζωή της Αλέκας Καμηλά, άλλαξε ολοκληρωτικά. Ο χρόνος πέρασε γρήγορα αλλά και όμορφα. Και έτσι σήμερα γιορτάζει τα γενέθλια του μεγαλύτερου γιου της Αντρέι και δίνει και σε εμάς την ευκαιρία να γνωρίσουμε την οικογένειά της που κάλλιστα θα μπορούσε να φτιάξει ομάδα του NBA.

https://www.instagram.com/p/Bm37tkAntGh

Τα χρόνια πολλά στην αγάπη της ζωής της

Η σημερινή μέρα για την Αλέκα Καμηλά, είναι η ημέρα των αναμνήσεων. Με μία σειρά από stories στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, μας θύμισε αρχικά το πως βίωσε την πρώτη της εγκυμοσύνη και την πρώτη μέρα που γεννήθηκε ο Αντρέι και έζησε το θαύμα.

kamilla3.JPG

Στην συνέχεια όμως ευχήθηκε στην αγάπη της ζωής της, όπως αποκάλεσε τον πρωτότοκο της οικογένειας, ο οποίος ενηλικιώθηκε. Μας τον παρουσίασε λοιπόν, για να διαπιστώσουμε και εμείς το πόσο πολύ μοιάζει με τον διάσημο μπαμπά του, πρώην παίκτη του μπάσκετ και νυν προπονητή. Στα χαρακτηριστικά, αλλά και στο ύψος.

https://www.instagram.com/p/ChXBTqktu_C

Ο Αντρέι ακολουθεί την οικογενειακή παράδοση και δείχνει πως είναι μεγάλο ταλέντο στο μπάσκετ. Ήδη έχει δεχθεί 6 υποτροφίες από μεγάλα πανεπιστήμια της Αμερικής για να συνεχίσει τις σπουδές του. Για να κάνει την μαμά του περήφανη και να συγκινήσει τον μπαμπά του με τις επιδόσεις του στο παρκέ.

kamila_gios2.jpg

Η Αλέκα Καμηλά η οποία συμπληρώνει φέτος 19 χρόνια με τον Πέτζα, έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά, την Μίλα και τον Μάξ. Τα οποία και έχουν κληρονομήσει το ύψος του μπαμπά τους, αλλά και την αγάπη του για τον αθλητισμό. Για αυτό και σας αναφέραμε προηγουμένως ότι έχουν προοπτική για NBA. Είναι και το μόνιμο αστείο των φίλων της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/BuZFCM9FlBO

Οι αριθμοί μπορεί να μην μετράνε, όπως είχε πει κάποτε και η ίδια αναφερόμενη στα χρόνια του γάμου της, αλλά πριν από δύο χρόνια το αναίρεσε και είχε εξιστορήσει την ζωή της με αριθμούς. Η ζωή της συζύγου ενός πρωταθλητή αθλητή, ποτέ δεν είναι εύκολη: «Μια φορά κι έναν καιρό, 17 χρόνια παρέα, 14 χρόνια γάμου, 3 παιδιά , καμμία εικοσαριά μετακομίσεις και επανεκκινήσεις . Και ζήσανε αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα.«We love each other, don’t we?»

https://www.instagram.com/p/CFKvMvPJe60