Η Ευγενία Σαμαρά «το ζει» στην Αφρική με τα αντίστοιχα μαγιό και Pinterest πόζες

Η Ευγενία Σαμαρά «το ζει» στην Αφρική με τα αντίστοιχα μαγιό και Pinterest πόζες

Σκαρφάλωμα σε φοίνικες, περιπλάνηση σε χωράφια γεμάτα από μπαχάρια και κατάδυση στα καταγάλανα νερά της Αφρικής είναι μερικές από τις πρωτόγνωρες εμπειρίες που ζει η ηθοποιός και μοιράζεται με τους followers της στο Instagram.

Στην Αφρική βρίσκεται τις τελευταίες 11 ημέρες η Ευγενία Σαμαρά μαζί με τον σύντροφό της Γιάννη Ποιμενίδη, όπου απολαμβάνουν εναλλακτικές καλοκαιρινές διακοπές και παρέα ζουν πρωτόγνωρες εμπειρίες που σίγουρα θα θυμούνται για πάντα.

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» θέλησε να αφιερώσει τις ημέρες ξεκούρασης που της έχουν απομείνει σε ένα μακρινό μέρος - μιας και είναι γνωστό ότι η ίδια λατρεύει τα ταξίδια και σε κάθε ευκαιρία φτιάχνει βαλίτσες και φεύγει από την Ελλάδα!

Η Ευγενία Σαμαρά στην αγκαλιά του Γιάννη της περνά το ωραιότερο καλοκαίρι της

Η Αφρική είναι ένα μέρος που όπως φαίνεται έχει ενθουσιάσει την Eυγενία Σαμαρά όσο κανένα άλλο, με την ίδια να μοιράζεται με τους followers της στο Instagram κάθε μοναδική στιγμή που ζει καθημερινά στον εξωτικό προορισμό. Και μιας και οι φωτογραφίες που ανεβάζει μας έχουν ενθουσιάσει όσο και εκείνη, σκεφτήκαμε πως θα σου έφτιαχνε την ημέρα αν έβλεπες τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της ηθοποιού από το ταξίδι της.

https://www.instagram.com/p/Cg91uE7D5OC

Το φωτογραφικό άλμπουμ της Ευγενίας Σαμαρά από το ταξίδι της στην Αφρική

Η Ευγενία Σαμαρά ζει μοναδικές και πρωτόγνωρες εμπειρίες στην Αφρική, με τις φωτογραφίες από μόνες τους να φανερώνουν πόσο ενθουσιασμένη είναι. Ένα από τα καινούργια πράγματα που έμαθε η ηθοποιός είναι το πώς να σκαρφαλώνει σε φοίνικες, να φτιάχνει ποτά μέσα σε καρύδες και να τα απολαμβάνει εκεί ψηλά!

https://www.instagram.com/p/ChILlWgNt-R

Η Ευγενία και ο Γιάννης ανακάλυψαν επίσης ένα πανέμορφο εστιατόριο στο οποίο όπως σημείωσε η ίδια, μπορείς να πας με τα πόδια και να φύγεις με βαρκάκι. Πρόκειται για ένα στολίδι στη μέση του ινδικού ωκεανού, που ενθουσίασε το ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/ChNXAPItzVq

Από το πρόγραμμα της Ευγενίας Σαμαρά και του Γιάννη Ποιμενίδη δεν έλειψε η περιπλάνηση σε χωράφια γεμάτα από μπαχάρια παρέα με ντόπιους κατοίκους, όπου μεταμφιέστηκαν σε... βασιλιάδες της μητέρας φύσης.

https://www.instagram.com/p/ChP9dsPtCfb

Οι επόμενες ημέρες των μοναδικών διακοπών τους περιλάμβαναν κατάδυση και κολύμπι ανάμεσα στα πολύχρωμα και εντυπωσιακά ψάρια του Ωκεανού, κάτι το οποίο όπως δήλωσε η Ευγενία Σαμαρά, ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής της!

https://www.instagram.com/p/ChSdUy8N_6b

Αμέσως μετά ακολούθησε ένα «starfish party» το οποίο έλαβε χώρα σε μια αυτοσχέδια πισίνα γεμάτη αστερίες διαφόρων μεγεθών, χρωμάτων και σχημάτων, ενώ χθες η ηθοποιός και ο Γιάννης Ποιμενίδης ήρθαν σε επαφή με μαϊμούδάκια σε ένα μέρος όπου αυτά τα ιδιαίτερα πλάσματα ζουν ελεύθερα.

https://www.instagram.com/p/ChVJYgDNzwn

Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλες τις φωτογραφίες από το μοναδικό ταξίδι της Ευγενίας Σαμαρά και του Γιάννη Ποιμενίδη στην Αφρική.

Πηγή φωτογραφιών: @eugeniasamara