Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Όλες οι φορές που η Βασιλική του Σασμού φωτογράφισε τις κόρες της στα social

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Όλες οι φορές που η Βασιλική του Σασμού φωτογράφισε τις κόρες της στα social
NDP

Τα σπάνια πλάνα από το σπίτι τους και οι φορές που πόζαρε με τον έρωτα της ζωής της με τον οποίο είναι μαζί 15 χρόνια. 

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστίων», όπου και ξεχώρισε αμέσως για την σπιρτάδα, τη ζωντάνια και την εκφραστικότητά της. Το υποκριτικό της ταλέντο είναι γνωστό σε όλους τους θεατρόφιλους, ενώ την περασμένη τηλεοπτική σεζόν έγινε και στους «τηλεορασάκηδες», μέσα από τη μεγάλη επιτυχία της σειράς του Alpha Σασμός. Πρόκειται για τη σειρά που βασίζεται στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη και οι φανατικοί της θαυμαστές μετρούν ήδη αντίστροφα για την επίσημη έναρξη του δεύτερου κύκλου.

Μιλώντας στο περιοδικό 7 Μέρες TV για την απόφασή της να απέχει για αρκετά χρόνια από την τηλεόραση, εξήγησε: «Με τον Εραστή δυτικών προαστίων ήταν σαν να μην είχα φύγει ποτέ από την τηλεόραση. Η απόφασή μου να κάνω οικογένεια, τα δύο μου κορίτσια, και το θέατρο με έκαναν να αφήσω την τηλεόραση. Αλλά η πανδημία τα άλλαξε όλα, μεγάλη η οικονομική κρίση, και ήρθε ο Σασμός με αυτό το δελεαστικό σενάριο και τους καλούς συντελεστές. Οπότε, είπα «να μια ωραία στιγμή». Προσωπικά, για μένα, χειρότερο πράγμα από την καραντίνα δεν υπήρξε. Μεγάλη η αβεβαιότητα και το οικονομικό τσουνάμι που έπληξε το θέατρο για ένα χρόνο. Τώρα εμβολιαστήκαμε και νιώθω μια χαρά που πάω στα τηλεοπτικά γυρίσματα. Γιατί το γυαλί είναι αλήθεια και η κάμερα δείχνει ακόμα και τις σκέψεις σου».

https://www.instagram.com/p/CRwA7dhLWg8

Ωστόσο, αυτό για το οποίο ανυπομονούσε εκείνη, ήταν οι περισσότερες ώρες ποιοτικής ψυχαγωγίας με την οικογένειά της, δράττοντας αμέσως την ευκαιρία που της προσέφερε το καλοκαίρι και η ανεμελιά του.

https://www.instagram.com/p/Cg_PBuGozJI

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, λοιπόν, όταν δεν ενσαρκώνει τη «Βασιλική» στην Κρήτη, είναι μια περήφανη και πολύ ευτυχισμένη μαμά. Η ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγό της και επίσης ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο κόρες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σχεδόν 15 χρόνια πριν στη σειρά «Ίχνη» του Mega που προβλήθηκε το 2007 και ο έρωτας δεν άργησε να έρθει.

marilita_sizigos.jpg

«Πιστεύω ότι ήταν να την γνωρίσω, όλα είναι κάπως προδιαγραμμένα. Η Μαριλίτα θα μπορούσε να σου απαντήσει καλύτερα, γιατί ασχολείται και με τη φιλοσοφία. Επιβεβαιώνεται μέσα από τη σχέση που έχουμε τόσο ζωντανή και δυνατή είναι και δεν μιλάω για τα παιδιά», θα πει εκείνος στην «Ελένη».

«Το πρώτο πράγμα που μου άρεσε στον Γιάννη -πέρα από όλα αυτά τα φανταστικά χαρακτηριστικά- είναι ο τρόπος που μου είπε “γεια σου, χαίρω πολύ”, ο τρόπος που με κοίταξε και μου χαμογέλασε την πρώτη φορά. Κατευθείαν μου φάνηκε διαφορετικός όλων των άλλων. Δεν τον ερωτεύτηκα εκείνη τη στιγμή, αλλά άρχισα να λέω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει κάτι διαφορετικό», θα πει με τη σειρά της εκείνη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Ως φύσει εσωστρεφής και low profile όμως, πολύ σπάνια εκθέτει την προσωπική της ζωή στον λογαριασμό της στο Instagram και γενικά στα social media. Οπότε, η ακόλουθη λήψη των δύο κοριτσιών από την τελευταία ημέρα των διακοπών τους, αποτέλεσε σίγουρα μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τους διαδικτυακούς της φίλους.

marilita_lampropoulou_2906868474899687182.jpg

Με τα μαγιό τους, στη θάλασσα. Όπως όλες οι μαμάδες θέλουν να βλέπουν τα παιδιά τους το καλοκαίρι προκειμένου να δημιουργήσουν τις πιο «πολύχρωμες» παιδικές αναμνήσεις αλλά και να ανατροφοδοτήσουν τις μπαταρίες τους πριν την επιστροφή στα σχολικά θρανία.

Ας δούμε λοιπόν μερικές ακόμη από τις σπάνιες φορές που η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μοιράστηκε ανάλογες οικογενειακές λήψεις.

Marilita-Lampropoyloy.jpg
Marilita-Lampropoyloy-(1).jpg
1660823106681-983512427-Untitled.png

Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο πως στη σειρά «Αγάπη παράνομη», που έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ την περασμένη σεζόν, στους τίτλους των ονομάτων των μικρών παιδιών που κρατούσαν βασικούς ρόλους ξεχώρισε και το όνομα της κόρης τους, Έλλης Νταλιάνη.

1660824663345-140037196-Untitled.png

Να θυμίσουμε επίσης, ότι εξαιρετικά σπάνιες είναι και οι αναρτήσεις που έχει κάνει από το σπίτι τους η γνωστή ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CX5pRcXIinV
https://www.instagram.com/p/CUr0rwlI0nW

Μιλώντας για τη σύζυγό του στη «Φωλιά των ΚουΚου», ο Γιάννης Νταλιάνης είχε πει: «Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι σύζυγός μου. Γνωριστήκαμε στα “Ίχνη” και έχουμε δύο κόρες. Δε δίνουμε δικαιώματα για άλλα πράγματα. Δουλεύουμε πολλές φορές μαζί. Τώρα σκηνοθετώ εγώ και παίζει η Μαριλίτα, αλλά έχει γίνει και το αντίθετο. Απομακρύνθηκε από την τηλεόραση γιατί ήρθαν τα παιδιά. Δεν αρνείται να ξανακάνει τηλεόραση».

Μάλιστα, καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη είχε μιλήσει και την κόρη και το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.

«Ήταν ένα ευχάριστο καλοκαιρινό διάλλειμα. Η μεγάλη μας κόρη ήταν αυτή που έπαιζε στην Αγάπη Παράνομη. Η μικρή είναι 8 χρονών. Η μεγάλη που είδαμε είναι η Έλλη που είναι 12 ετών. Δε συζητάμε καθόλου για την περίπτωση που κάποιοι γονείς πιέζουν τα παιδιά τους. Αυτή ήταν μια συγκυρία περίεργη. Ο Νίκος Κουτελιδάκης, ο σκηνοθέτης, ήταν η πρώτη μου συνεργασία στην τηλεόραση. Με φώναξε για να κάνω τον ρόλο του Ασπρέα και επειδή είχαμε συναντηθεί κάποτε στο Χολαργό, είχε γνωρίσει τα κορίτσια. Με έβαλε στην ιδέα, διάβασα το σενάριο και είδα ότι υπήρχε ένας ρόλος που μπορεί να τον κάνει η Έλλη. Την ανίχνευσα και της το πρότεινα. Συζητήσαμε και με τη μητέρα της. Ο καθένας αναλαμβάνει έναν ρόλο. Η Μαριλίτα είναι πολύ προσεχτική σε αυτά και είναι σαφώς πιο επιφυλακτική. Αλλά το συζητήσαμε. Τα βάλαμε κάτω. Ενημερώσαμε την ιδιά την Έλλη. Ήταν εξασφαλισμένο το τοπίο. Ήταν ΕΡΤ, ήταν καλοκαίρι, ήταν λίγα τα επεισόδια. Υπήρχε ένα team πολύ αξιόλογο. Ήμουν και εγώ παρών σχεδόν σε όλα. Ήταν ένα φοβερό δέσιμο γιατί σχεδόν όλες οι σκηνές της ήταν με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, παλιά μου φίλη. Η σχέση τους νομίζω θα έχει συνέχεια. Ο τρόπος που της μίλησε και της φέρθηκε η Καρυοφυλλιά ήταν μοναδικός. Δασκάλα πραγματική. Εμείς είχαμε μαζί ελάχιστα γυρίσματα. Όλοι ξετρελάθηκαν. Έκανε αυτοσχεδιασμούς».

Όσον αφορά όλα εκείνα που τους πρωτο-έφεραν κοντά, τα αποκάλυψαν οι ίδιοι σε κοινή τους συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλία Γερμανού. «Κάτι που μας εντυπωσίασε και τους δυο στις πρώτες μας επαφές, ήταν η αγάπη μας για τα μαθηματικά, λύναμε μαζί γρίφους».

Θεατρικά, οι δυο τους έχουν «συναντηθεί» δύο φορές, στη «Σκακιστική Νουβέλα» του Stefan Tsveig και στο «Ένα Φεγγάρι Για Τους Καταραμένους» (1943) του Eugene O’ Neil. Μάλιστα, ειδικά για τη δεύτερη συνεργασία τους, κατά την οποία η Μαριλίτα Λαμπροπούλου τον σκηνοθέτησε, ο Γιάννης Νταλιάνης είχε πει στο iefimerida. «Ο συνδυασμός αυτός (γυναίκα σκηνοθέτης, άντρας ηθοποιός) είναι πιο σπάνιος, άλλη περίπτωση που μου έρχεται στο νου είναι Γιάννης Στάνκογλου – Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν. Είναι πιθανόν στο μέλλον να δοκιμάσουμε και την αντίστροφη εκδοχή αν και η πρώτη λειτουργεί ως τώρα εξουθενωτικά μεν, ουσιαστικά και πολύ δημιουργικά δε!».

Για το ενδεχόμενο οι κόρες τους να ακολουθήσουν τα χνάρια τους, απάντησε, «Είναι δύσκολος δρόμος αλλά ευτυχία δεν σημαίνει ευκολία. Θα ήθελα πάντως να ακολουθήσουν αυτό που θα τους δώσει την χαρά της δημιουργίας. Θα θέλαμε να έρχονται στις παραστάσεις μας για να χαρούν και να μας “καμαρώσουν” σε μια ξεχωριστή καλλιτεχνική μας στιγμή, αλλά δεν είναι όλα τα έργα για τα παιδιά. Υπάρχουν θέματα που είναι σκληρά για την παιδική ψυχή».