Σασμός: Η ανατροπή με την Βασιλική και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Γιατί άλλαξε το σενάριο

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η ανατροπή με την Βασιλική και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Γιατί άλλαξε το σενάριο

Μένει...λίγο ακόμη, μετά την απαίτηση του κοινού να μην χωρίσει το αγαπημένο ζευγάρι Μαθιού και Βασιλικής. Ποιο θα είναι το τέλος και των δύο ηρώων. 

Το κοινό το απαίτησε και τελικά γίνεται πράξη. Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν και τελικά λόγω της αγάπης του κοινού για το αγαπημένο ζευγάρι του Σασμού, δηλαδή τον Μαθιό και την Βασιλική, (τον Δημήτρη Λάλο και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου δηλαδή), αποφασίστηκε να αλλάξει το σενάριο. Η Βασιλική δεν πεθαίνει (ακόμη) και όλα θα αποκαλυφθούν λίγο πριν το ξεκίνημα της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Πως θα έρθει η κάθαρση και η μεγάλη αποκάλυψη για τον Μαθιό.

lalos dimitris

Σασμός: Ποιο θα είναι το «τέλος» του Δημήτρη Λάλου και του Μαθιού; - Η νέα είσοδος στη σειρά

Σας είχαμε αναφέρει στο παραπάνω άρθρο, πως για την εξέλιξη του σεναρίου, πολλά θα εξαρτηθούν από την απόφαση να συνεχίσει η σειρά για δεύτερη χρονιά. Η τελική απόφαση πάρθηκε και αυτό επηρεάζει την τύχη αρκετών ηρώων, όπως και την παραμονή κάποιων ηθοποιών στη σειρά. Η Βασιλική λοιπόν μένει μέχρι το τέλος της σεζόν και σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο όπως είπε και ο συγγραφέας του βιβλίου, Σπύρος Πετρουλάκης και η αγάπη του κοινού για το πιο δημοφιλές τηλεοπτικά, ζευγάρι: «Έπρεπε να την κρατήσουμε την Βασιλική, γιατί είναι ισχυρός ήρωας και θα το πω μπακαλίστικα το κέρδισε με το σπαθί της η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ταίριαξε με τον Δημήτρη Λάλο. Δεν κάνουμε ακριβώς το χατήρι του κόσμου, αλλά εξυπηρέτησε το σενάριο. Η Βασιλική δεν πεθαίνει... ακόμη. Όλα όμως στο τέλος θα αποκαλυφθούν».



Η δολοφονία της Βασιλικής από την Καλλιόπη θα καθυστερήσει λίγο ακόμη και αυτό θα το δούμε προς το τέλος της σεζόν ή στην αρχή της επόμενης, με διάφορες τροποποιήσεις που αποφασίστηκαν στο σενάριο. Και αυτό είναι μία καθαρά στρατηγική κίνηση από τον Alpha που δεν αγνόησε την ταύτιση του κοινού με τους ήρωες της τηλεοπτικής σειράς.



Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας η Βασιλική θα φύγει από τη ζωή, αγνοώντας πως ο μεγάλος της έρωτας, ο Μαθιός, ήταν ο δολοφόνος του άντρα της. Αυτό εξυπηρετεί και τη συνέχεια του σεναρίου για να δούμε τελικά την κορύφωση του δράματος. Όλα θα κριθούν για τον Μαθιό από την τύχη του άλλου μας ζευγαριού, του Αστέρη και της Αργυρώς. Ειδικά όταν η τελευταία αποφασίσει μαζί με την μητέρα της να φύγει από την Κρήτη. Τα spoiler επιμένουν για εγκυμοσύνη της (αυτό το στοιχείο δεν υπάρχει στο βιβλίο) και αυτό το παιδί θα θυμίσει την ιστορία του Μάρκου και της Ανθούλας. Άρα στο τέλος ο σασμός ως διαδικασία, θα έρθει από μία επαναλαμβανόμενη ιστορία, από ένα παιχνίδι της μοίρας που θα απαιτήσει το τέλος στα δράματα και στην βεντέτα. Έχουμε όμως ακόμη πολύ...δρόμο μέχρι να φτάσουμε εκεί.


https://www.instagram.com/tv/CZ_9w9oFaKr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Το κοινό στο Twitter πανηγύρισε το φιλί του Μαθιού στη Βασιλική - Θα είναι ξανά μαζί;

Σασμός: Λίγο πριν τον τρίτο φόνο - Η Καλλιόπη αποφασίζει τη μοίρα της Βασιλικής