Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι το κορίτσι που θα διχάσει Βασίλη Μπισμπίκη και Γιάννη Στάνκογλου

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι το κορίτσι που θα διχάσει Βασίλη Μπισμπίκη και Γιάννη Στάνκογλου

Η κόρη της Λίλας Καφαντάρη και του Βασίλη Μαυρομάτη, η νεαρή πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» και είναι εκείνη που θα μας απασχολήσει τον ερχόμενο τηλεοπτικό χειμώνα. 

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά ανήκει στις γυναίκες της μυθοπλασίας. Με 22 νέες σειρές στα ιδιωτικά κανάλια και την δημόσια τηλεόραση, το κοινό θα ταυτιστεί με αρκετές από τις νέες ηρωίδες μας. Ειδικά όταν μιλάμε για νέα παιδιά στο χώρο της υποκρτικής, πολλά υποσχόμενα και αρκετά ταλαντούχα. Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι ανάμεσα σε εκείνες και έρχεται για να κάνει τη ζωή δύσκολη στον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Γιάννη Στάνκογλου στο «Αυτή η νύχτα μένει» στον Alpha.

1660894563585-124318136-mavromati.jpg

Ολόιδια με την μαμά της

Εκ πρώτης όψεως η ομοιότητα με την μαμά της και ηθοποιό Λίλα Καφαντάρη, είναι εμφανής. Μπορεί εκείνη να εγκατέλειψε την υποκριτική για χάρη της οικογένειας, αλλά η Ηλιάνα, πήρε την θέση της στις επιτυχίες της και την κάνει περήφανη από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο και την τηλεόραση. Βέβαια όταν η κόρη της ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με το θέατρο, η αρχική της αντίδραση δεν ήταν εκείνη που θα περίμενε η κόρη της όπως έχει πει σε συνέντευξή της: «Εκεί φρίκαρα. Πραγματικά έβαλα σε εφαρμογή όποιο σατανικό σχέδιο μπορούσε να περάσει από το μυαλό μου για να την μεταπείσω. Ευτυχώς δε με άκουσε. Έκανα τα πάντα για να την εμποδίσω. Λειτούργησα όπως δεν πίστευα ποτέ. Δεν είμαι παρεμβατική γενικά σαν άνθρωπος αλλά δε μου πέρασε. Ακολούθησε αυτό που ήθελε η καρδιά της και είχε δίκιο, γιατί τελικά έγινε μία πολύ καλή ηθοποιός.

mavromati_kafantari.jpg

Η Ηλιάνα βέβαια έχει αδυναμία και στον μπαμπά της Βασίλη Μαυρομάτη, ηθοποιό και σκηνοθέτη, τον οποίο και συμβουλεύεται για κάθε της επαγγελματικό βήμα.

https://www.instagram.com/p/BT6ge03DKJ4

Η νεαρή ηθοποιός είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής «Ίασμος» και πτυχιούχος της σχολής Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Πάτρας. Ασχολείται επαγγελματικά με το θέατρο από το 2019 ενώ έχει κάνει ήδη και την πρώτη της απόπειρα ως σκηνοθέτης στην παράσταση «Kiska», που παρουσιάστηκε στο θέατρο Beton 7.

https://www.instagram.com/p/Cbxw11cLrg_

Στην τηλεόραση την είχαμε δει στην σειρά «Ου φονεύσεις» αλλά και στο «Η ζωή εν τάφω» στην ΕΡΤ.

https://www.instagram.com/p/BuvZWshH9_p

Στην νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και είχε γίνει στο παρελθόν και κινηματογραφική επιτυχία, θα ξεδιπλώσει και το ταλέντο της στο τραγούδι. Η ιστορία μας εξελίσσεται στον κόσμο της νύχτας σε ένα νυχτερινό κέντρο του Αγρινίου. Η Ηλιάνα θα γίνει κάποια στιγμή και το μήλον της έριδος ανάμεσα στους έτερους συμπρωταγωνιστές της, τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Γιάννη Στάνκογλου.